Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

Ačiukas 4u.gif
arune, taip mano liga toli pažengusi - 4 stadija ... 6chemijos, 9 mėnesiai ramybės, atkritimas (metastazės kepenyse) ir 8 chemijos... praėjus dviems mėnesiams po paskutinės chemijos viskas gerai ax.gif jau ir plaukučiai atauginėja, atsigauna kojų nutirpimas. Gyvenu, dirbu pilnu etatu, nors ir turiu neįgalumą.

korcula kaip mama?

QUOTE(Garbanes @ 2013 11 29, 17:55)
sveiki esu naujoke gal galite paaiskinti zymuo 463.1,isoperuotos kiausides.Ne man bet..

kiaušidžių žymens norma yra nuo 0 iki 35, mano žymuo prieš operaciją buvo virš 600, po operacijos - 25.

Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 29, 17:11)
vyrui buvo skausmas.deginimas svitintos vietos.gal nuovargis didesnis.ir siaip jautesi ne kaip svitinimo metu.Oda buvo paraudusi.bet neskaudejo.paskui net nusilupo kaip nuo saules.

Mano teciui temperatura 38, sunku kvepuot, gal pasigavo koki plauciu uzdegima g.gif
Atsakyti
Norali, labai gera zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 11 28, 18:06)
nu ką, moteros, pirmo patikrinimo po gydymo pabaigos praėjus 3 mėnesiam vėžio žymenų rezultatas - 0.0001 smile.gif))) bendras - vienas su kapeikom smile.gif

Geros naujienos 4u.gif
Norejau kitu paklausti pas ka buvo kruties v., ar bendras zymuo turi taip nukristi? Neseniai dariau savo, tai laikosi apie 1...
Gal kam bus idomu. Lankausi pas kineziterapeuta, nes skauda nugara, na ir dar ta operuota puse. Tai pasirodo operacijos metu pasalinama dalis raumens, del ko jis pasidaro trumpesnis ir
sutrinka raumenu pusiausvyra. Ir tie trumpesni raumenys tempia kita nugaros dali, lyg taip aiskino g.gif
Dabar darau specialius pratimus, kad butu operuotos puses raumenys pramankstinti.
Dar buvau siandienNDNT, tai sake paliks taip pat kaip buvo.
Willow, rasei, kad priaugai svorio, as taip pat per metus 8 kg uzsiauginau, bet gal cia del menopauzes smile.gif
Atsakyti
May 20 .Norali ,labai labai dziaugiuosi thumbup.gif

kas nesilpnu nervu paziurekite filma http://kinozal.tv/de....php?id=1081819, seniai taip neverkiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruce30 @ 2013 11 29, 22:27)
Geros naujienos 4u.gif
Norejau kitu paklausti pas ka buvo kruties v., ar bendras zymuo turi taip nukristi? Neseniai dariau savo, tai laikosi apie 1...
Gal kam bus idomu. Lankausi pas kineziterapeuta, nes skauda nugara, na ir dar ta operuota puse. Tai pasirodo operacijos metu pasalinama dalis raumens, del ko jis pasidaro trumpesnis ir
sutrinka raumenu pusiausvyra. Ir tie trumpesni raumenys tempia kita nugaros dali, lyg taip aiskino g.gif
Dabar darau specialius pratimus, kad butu operuotos puses raumenys pramankstinti.
Dar buvau siandienNDNT, tai sake paliks taip pat kaip buvo.
Willow, rasei, kad priaugai svorio, as taip pat per metus 8 kg uzsiauginau, bet gal cia del menopauzes smile.gif

Pas mane po viso gydymo žemiausiai buvo nukritęs iki 18. Pas gydytoją paklausk.
Man plastiką iš nugaros raumens darė. Nugaros neskauda, bet dabar tą šoną po pažastim tempia, petį link sprando jaučiu ir ranką. Bet visai nemankštinu. Baigsiu gydymą, tada pradėsiu. Pernai rudenį ir šį pavasarį lankiau pilatesą tai visai neblogai buvo. Mankšta padeda.
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2013 11 29, 10:51)
Laba ,

May20 @
džiugu smile.gif

aš irgi ateinu  su geromis naujienomis  4u.gif  pasitraukė mano žnypliukas... kepenyse buvusios metastazes išnyko, ir daugiau niekur nematyti, markeris geras.

Visoms stiprybės ir tikėjimo.

4u.gif Smagu labai labai skaityti geras naujienas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=63411554
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 11 30, 15:29)

Vis arciau musu mirksiukas.gif
Atsakyti
o as su gerom ziniom mano vyro eilne patikra - rezultate viskas puiku, jokiu pakitimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2013 12 01, 11:47)
o as su gerom ziniom mano vyro eilne patikra - rezultate viskas puiku, jokiu pakitimu thumbup.gif

Sveikinam 4u.gif .nuostabiu rezultatu turim sia savaite.Visom ir visiem SVEIKATOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2013 11 29, 18:44)
Ačiukas  4u.gif
arune,  taip mano liga toli pažengusi  - 4 stadija ... 6chemijos,  9 mėnesiai ramybės, atkritimas (metastazės kepenyse) ir  8 chemijos... praėjus dviems mėnesiams po paskutinės chemijos viskas gerai ax.gif jau ir plaukučiai atauginėja, atsigauna kojų nutirpimas. Gyvenu, dirbu pilnu etatu, nors ir turiu neįgalumą.     

korcula kaip mama?
kiaušidžių žymens  norma yra nuo 0 iki 35, mano žymuo prieš operaciją buvo virš 600, po operacijos - 25.

O kokia chemija gavotepo atkritimo?
Atsakyti