Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(norali @ 2013 11 29, 09:51)
Laba ,
aš irgi ateinu  su geromis naujienomis  4u.gif  pasitraukė mano žnypliukas... kepenyse buvusios metastazes išnyko, ir daugiau niekur nematyti, markeris geras.

Besibaigiantis lapkritis pazere kruva geru naujienu thumbup.gif thumbup.gif Tai ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
saunuoles jus thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagu girdeti. Stipruoles jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 11 28, 18:06)
nu ką, moteros, pirmo patikrinimo po gydymo pabaigos praėjus 3 mėnesiam vėžio žymenų rezultatas - 0.0001 smile.gif))) bendras - vienas su kapeikom smile.gif

Kokios puikios žinos thumbup.gif Skaitau tokia proga galima vacation4.gif

QUOTE(norali @ 2013 11 29, 08:51)
Laba ,

aš irgi ateinu  su geromis naujienomis  4u.gif  pasitraukė mano žnypliukas... kepenyse buvusios metastazes išnyko, ir daugiau niekur nematyti, markeris geras.

Labai džiaugiuosi dėl jūsų. Junkitės orie to pačio vacation4.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norali, May, labai džiaugiuosi kartu su jumis 4u.gif , ypač Norali smile.gif , - juk pamenu liga jums buvo pažengusi, ir štai toks geras rezultatas smile.gif Tyliai tyliai pasidžiaukim! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 29 lapkričio 2013 - 10:25
Kiek geru naujienu,smagu girdeti smile.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikinu Sveikinu Sveikinu su gerais rezultatais thumbup.gif Taip ir toliau
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2013 11 29, 09:51)
Laba ,

Laba diena,

kuo nuoširdžiausi sveikinimai - aš Jums buvau rašiusi dėl savo mamos - tikrai džiaugiuosi, kad pavyko pasiekti tokių puikių rezultatų. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kazkam buvo dar kokiu nors salutiniu poveikiu po svitinimo apart temperatura?
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 29, 16:40)
Sveikos, ar kazkam buvo dar kokiu nors salutiniu poveikiu po svitinimo apart temperatura?

mano abiem tevams nebuvo temperaturos, bet buvo ziaurus viso kuno niezejimas doh.gif tete dar susilaike, bet mama tai visai nusidraske visa doh.gif gal kad vasara tai viskas vyko g.gif
Atsakyti
sveiki esu naujoke gal galite paaiskinti zymuo 463.1,isoperuotos kiausides.Ne man bet..
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 29, 17:40)

vyrui buvo skausmas.deginimas svitintos vietos.gal nuovargis didesnis.ir siaip jautesi ne kaip svitinimo metu.Oda buvo paraudusi.bet neskaudejo.paskui net nusilupo kaip nuo saules.
Atsakyti