QUOTE(Deganti @ 2013 11 27, 21:25)
Deganti, manau tai beviltiškas reikalas... Neturiu jokio pykčio tokiems žmonėms, pati turėjau (gaila) draugę, kuri man susirgus vos ne klykdama reikalavo, kad nesileisčiau chemijos, kad pradėčiau badaut ir gyvent tik sultimis, kad "išsivalyti" organizmą, užrašė pas Ilzę Janzonę, manęs neatsiklaususi,primygtinai prašė su visokiausiom isterijom, kad atsisakyčiau oficialaus gydymo. Net iš nevilties pasiūlė išsiparduot viską ir pakeliaut aplink pasaulį,kad prieš mirtį pamatyt viską ko nemačiau, jei nenoriu "gydytis" kaip ji supranta....kai griežčiausiai pasakiau, kad pati spręsiu, ką man daryti, su siaubu paliko mane ramybėje ir dabar vengia manęs kaip raupsuotosios... Tai nepakaltinama...
beje, kai yra nuotaika, smagu pažaist su tokiais fanatikais: minėtoji mano draugė atsiuntė apie kažkokį dieduką iš Dzūkijos, berods,nuorodą iš google, kuris skrandžio vėžį gydė tik gyvendamas sultimis. Tas straipsnis buvo kokių aštuonių metų senumo. Įvedusi dieduko pavardę paieškon, suradau naujesnį straipsnį, kuriame rašoma, jog diedukas mirė nuo išsekimo
Visos yos žinios populistiniais žiniasklaidos straipniais remtos, kai vieną dieną rašoma taip, kitą - visiškai priešingai.