Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 27, 20:01)

Mažaangliavandenė mityba, dar gali būti vadinama ketogenine mityba

About the Author

A little about me... My name is Ellen and I built this website to share what I've learned about ketogenic diets with those looking for information on this important topic. When I'm not writing, I spend my time cooking and coming up with new recipes, researching health and nutrition topics, and having fun with my family.
lotuliukas.gif sakiau, kad visos teorijos VBS lygio
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 11 27, 20:51)
Ne, aš tik parašiau didžiausias nesąmones, kurios akivaizdžiai rodo jūsų analfabetizmą, kurias dar kartą patvirtinate. Tikrai, visos jūsų teorijos lygio "mano vyras ir aš manome..."  doh.gif

" jūs gal sakysit kad vėžio gydymo schemos/protokolai nėra patvirtintos?
Kad gydytojai gali užsiimti saviveikla? " -tai taip ir turi būti civilizuotoj bendruomenėj, ar jūs manot kad tai minusas? doh.gif
jei aš eičiau pas daktarą ir jis mane nuspręstų gydyti, priklausomai nuo to, kaip jis išsimiegojo, tai būtų kriminalas. na bet turgaus bobelių teorijos,matyt, kitų "privalumų" turi  rolleyes.gif

Dar 1924, Dr Otto Warburg, biochemikas, iškėlė teoriją, kad vėžys yra medžiagų apykaitos-metabolizmo liga. Beje, jis gavo Nobelio premiją, o jūs jį turgaus bobele vadinat.
Mano teorijos (tiksliau- E.Revici testai) leidžia man pačiai stebėti savo sveikatą ir būti už ją atsakingai.
Atsakyti
http://duralenta.ru/...ayn-na-tlc.html

2 sezonas, 6 serija, berniukas serga epilepsija, jam siuloma eksperimentine dieta, kurioje vyrauja riebalai. Jis pasveiksta, bet tai dieta, ne sveika mityba, ne amzinas mitybos planas, ne juokai. Kitose serijose (neatsimenu kurioje) kalbama apie vezi, bet deja, nieko stebuklingo negali pasiulyti.

ir siaip ten gana idomios visos serijos.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 11 27, 21:05)

lotuliukas.gif  sakiau, kad visos teorijos VBS lygio

na, jūs turit laiko palaukti, kol tai pasieks vadovėlius, iš kurių mokysis nauja onkologų karta. Sėkmės jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 27, 20:17)
Dar 1924, Dr Otto Warburg,  biochemikas, iškėlė teoriją, kad vėžys yra medžiagų apykaitos-metabolizmo liga. Beje, jis gavo Nobelio premiją, o jūs jį turgaus bobele vadinat.
Mano teorijos (tiksliau- E.Revici testai) leidžia man pačiai stebėti savo sveikatą ir būti už ją atsakingai.

Maža pataisėlė - 1931 smile.gif Ir jo ta teorija visiškai nepasitvirtino, jau seniai genetikai jo teorijas paneigėsmile.gif Skaityt reikia ir naujesnius nei prieškarinius mokslinius straipsnius. Beje, Gorbačiovas irgi Nobelio taikos pr. laureatas, bet tas jam nesutrukdė tankus pasiųst prieš beginklius Vilniaus, Rygos, Tbilisio žmones.
Čia Revici iš homosanitus ištraukėt? smile.gif No comments
Paskutiniame sakiny jūs visiškai teisi. Net ir savižudžiai patys sprendžia dėl savo gyvybės.
Daugiau su jumis nediskutuosiu, galit nevargti - įsitikinau, kad jūsų žinios turi vertę tik jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 27 lapkričio 2013 - 20:35
QUOTE(miegapele @ 2013 11 27, 21:23)
http://duralenta.ru/...ayn-na-tlc.html

2 sezonas, 6 serija, berniukas serga epilepsija, jam siuloma eksperimentine dieta, kurioje vyrauja riebalai. Jis pasveiksta, bet tai dieta, ne sveika mityba, ne amzinas mitybos planas, ne juokai. Kitose serijose (neatsimenu kurioje) kalbama apie vezi, bet deja, nieko stebuklingo negali pasiulyti.

ir siaip ten gana idomios visos serijos.

jokia tai eksperimentinė dieta, epilepsijos gydymui ji taikoma nuo 1920 metų, taikoma ir Lietuvoje, ir net šiame forume yra mama, kurios dukra kartu su ja laikosi šios gydytojų paskirtos mitybos dėl epilepsijos. Ir joms visai gerai sekasi. Jei žmogus negali valgyti glitimo, tai jis to ir negalės daryti visą savo gyvenimą. Ir jokia čia dieta, tai tiesiog paprastas gyvenimas nevalgant to, su kuo negali susidoroti. Negi normaliau atrodo valgyti grūdus, užsikandant priešepileptiniais vaistais?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 11 27, 21:33)
Maža pataisėlė - 1931  smile.gif  Ir jo ta teorija visiškai nepasitvirtino, jau seniai genetikai jo teorijas paneigėsmile.gif Skaityt reikia ir naujesnius nei prieškarinius mokslinius straipsnius. Beje,  Gorbačiovas irgi Nobelio taikos pr. laureatas, bet tas jam nesutrukdė tankus pasiųst prieš beginklius Vilniaus, Rygos, Tbilisio žmones.
Čia Revici iš homosanitus ištraukėt? smile.gif No comments
Paskutiniame sakiny jūs visiškai teisi. Net ir savižudžiai patys sprendžia dėl savo gyvybės.
Daugiau su jumis nediskutuosiu, galit nevargti - įsitikinau, kad jūsų žinios turi vertę tik jums.

Revici iš čia ištraukiau .
O pataisėlė kam?
In 1924, Warburg hypothesized that cancer, malignant growth, and tumor growth are caused by tumor cells mainly generating energy (as e.g. adenosine triphosphate / ATP) by nonoxidative breakdown of glucose (a process called glycolysis) and the subsequent recycling of the metabolite NADH back to its oxidized form, for reuse in the glycolytic cycle to complete the process (known as fermentation, or anaerobic respiration).

ir apie nepasitvirtinimą :
In recent years, Warburg's hypothesis has re-gained attention due to several discoveries linking impaired mitochondrial function as well as impaired respiration to the growth, division and expansion of tumor cells. In a study by Michael Ristow and co-workers, colon cancer lines were modified to overexpress frataxin. The results of their work suggest that an increase in oxidative metabolism induced by mitochondrial frataxin may inhibit cancer growth in mammals.[8]

Subsequent work has shown that the Warburg effect, indeed, might lead to a promising approach in the treatment of solid tumors. The chemical dichloroacetic acid (DCA), which promotes respiration and the activity of mitochondria, has been shown to kill cancer cells in vitro and in some animal models.[9] The body often kills damaged cells by apoptosis, a mechanism of self-destruction that involves mitochondria, but this mechanism fails in cancer cells where the mitochondria are shut down. The reactivation of mitochondria in cancer cells restarts their apoptosis program.[10] Besides promising human research at the Department of Medicine, University of Alberta led by Dr Evangelos Michelakis, other glycotic inhibitors besides DCA that hold promise include 3-BrOP being researched at The University of Texas M. D. Anderson Cancer Center, 2-deoxyglucose (2-DG) at Emory University School of Medicine, and lactate dehydrogenase A [11] at Johns Hopkins University.

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 27, 21:01)
Taip, žinau, kad man teko laimingas loterijos bilietas -Hodžkino limfoma 2 stadija. Remisija nuo 2008 pavasario.
Tačiau geriau nuo jo pasisaugoti, nei dar syk gydytis. Viena panašaus amžiaus pažįstama, su kuria kartu gydėmės, jau šiemet ėjo pakartotinai gydytis, o ji neturtinga, maitinasi maisto daviniais, dažniausiai kruopomis.

Mažaangliavandenė mityba, dar gali būti vadinama ketogenine mityba

Hodžkininkams išvis nėr kuom skųstis, liga ta pati, stadija taip pat, remisija jau dešimt metų, valgau viską proto ribose, kaip ir mano "kolegos" su šia liga, trys be savęs pažįstu gana artimai, visų remisija nuo penkių iki 8 metų jau tęsiasi, nei vieno propoguojančio labai sveiką arba kažkokį tai stebuklingą gyvenimo būdą jų tarpe nėra, pažįstu moterį kuri su šia liga gyvena jau daugiau nei dvidešimt metų ir nors buvo atkritis po pirmo gydymo, paskui po dešimties metų lyg, atlikta kaulų čiulpų nuosavų transplantacija jau ir kokie aštunti metai po jos remisijoj. Vienu žodžiu jei dabar atlikčiau tyrimą apie mitybos ir gyvenimo ypatumus, tai Jūs būtumėt vienintelė, gyvenanti kitaip, o mes va jau penki būtume kitoje pusėje ir mūsų patirtis įtakotų tyrimo išvadą, kad mityba nėra svarbiausias veiksnys kuris įtakoja ligos atsiradimą ar sugrįžimą.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 11 27, 21:25)

Deganti, manau tai beviltiškas reikalas... Neturiu jokio pykčio tokiems žmonėms, pati turėjau (gaila) draugę, kuri man susirgus vos ne klykdama reikalavo, kad nesileisčiau chemijos, kad pradėčiau badaut ir gyvent tik sultimis, kad "išsivalyti" organizmą, užrašė pas Ilzę Janzonę, manęs neatsiklaususi,primygtinai prašė su visokiausiom isterijom, kad atsisakyčiau oficialaus gydymo. Net iš nevilties pasiūlė išsiparduot viską ir pakeliaut aplink pasaulį,kad prieš mirtį pamatyt viską ko nemačiau, jei nenoriu "gydytis" kaip ji supranta....kai griežčiausiai pasakiau, kad pati spręsiu, ką man daryti, su siaubu paliko mane ramybėje ir dabar vengia manęs kaip raupsuotosios... Tai nepakaltinama...

beje, kai yra nuotaika, smagu pažaist su tokiais fanatikais: minėtoji mano draugė atsiuntė apie kažkokį dieduką iš Dzūkijos, berods,nuorodą iš google, kuris skrandžio vėžį gydė tik gyvendamas sultimis. Tas straipsnis buvo kokių aštuonių metų senumo. Įvedusi dieduko pavardę paieškon, suradau naujesnį straipsnį, kuriame rašoma, jog diedukas mirė nuo išsekimo doh.gif Visos yos žinios populistiniais žiniasklaidos straipniais remtos, kai vieną dieną rašoma taip, kitą - visiškai priešingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 27 lapkričio 2013 - 21:54
zlastis ima skaityti tokius vejus.... ne nuo mitybos susergama schmoll.gif kas cia per tokius isitikinimus.Tokiom dietom,badavimu...musu atveju nieko nebegalima valgyt.Tada issekini organizma dar labiau...
Atsakyti
Aš suprantu, kad bet ką glima rašyti skyreliuose apie dietas ir pan., bet čia jau kita situacija- kur kartais net kovoti reikia, kad nors kiek ligonis suvalgytų, kad tk tas svoris nekristų ir nereikėtų dozuočių perskaičiuoti ir stumdyti chemijos grafikų unsure.gif
Fera, matau esi-kaip mamos sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 28 lapkričio 2013 - 11:26
http://www.moteris.l...a...mp;no=0&s=2
Atsakyti