QUOTE(romantikė @ 2013 11 27, 12:26)
"voresta", Jus turite atitinkama issilavinima ar mokslini darba sioje srityje??? Labai graziai viska destote...
Jusu seimoje buvo ar yra serganciu veziu? Jie laikesi ar laikosi sio maitinimosi ypatumu?
Jusu seimoje buvo ar yra serganciu veziu? Jie laikesi ar laikosi sio maitinimosi ypatumu?
Pati prieš 6 metus sirgau vėžiu-limfoma, kaip dabar suprantu -anabolinis vėžys, kai atradau informaciją apie metabolizmą- du metai laikausi mažangliavandenės mitybos, ir reto maitinimosi . Prieš savaitę mano šlapimo pH vidurkis buvo ~6, t.y labai netoli sveiko žmogaus rodiklio 6,2. Šiuo metu neturiu metabolizmo didelių nukrypimų.
Nesu medikė, tačiau aukštojo išsilavinimo tam, kad paskaičiuotum savo kvėpavimą ar pasimatuotum šlapimo pH, visiškai nereikia. Lakmuso juostelės daug nekainuoja, tačiau kai aš įsitikinau šio metodo veiksmingumu, pirkausi rimtesnį prietaisiuką, kokie naudojami laboratorijose.
Mano vyras buvo priešdiabetinėje būsenoje, (rezistencija insulinui). Kartu dabar laikosi tos pat mitybos, cukrus iki normos sumažėjo per pusmetį, cholesterolis per metus.
Jokių vaistų nenaudojame. Nenaudojame jokių papildų. Maistas gaminamas tik tam kartui, jokių šildymų.