Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(romantikė @ 2013 11 27, 12:26)
"voresta", Jus turite atitinkama issilavinima ar mokslini darba sioje srityje??? Labai graziai viska destote...
Jusu seimoje buvo ar yra serganciu veziu? Jie laikesi ar laikosi sio maitinimosi ypatumu?

Pati prieš 6 metus sirgau vėžiu-limfoma, kaip dabar suprantu -anabolinis vėžys, kai atradau informaciją apie metabolizmą- du metai laikausi mažangliavandenės mitybos, ir reto maitinimosi . Prieš savaitę mano šlapimo pH vidurkis buvo ~6, t.y labai netoli sveiko žmogaus rodiklio 6,2. Šiuo metu neturiu metabolizmo didelių nukrypimų.
Nesu medikė, tačiau aukštojo išsilavinimo tam, kad paskaičiuotum savo kvėpavimą ar pasimatuotum šlapimo pH, visiškai nereikia. Lakmuso juostelės daug nekainuoja, tačiau kai aš įsitikinau šio metodo veiksmingumu, pirkausi rimtesnį prietaisiuką, kokie naudojami laboratorijose.
Mano vyras buvo priešdiabetinėje būsenoje, (rezistencija insulinui). Kartu dabar laikosi tos pat mitybos, cukrus iki normos sumažėjo per pusmetį, cholesterolis per metus.
Jokių vaistų nenaudojame. Nenaudojame jokių papildų. Maistas gaminamas tik tam kartui, jokių šildymų.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 27, 12:19)
Pati prieš 6 metus sirgau vėžiu-limfoma,

Taip supratau, kad Jus nesigydete iprastu budu pas onkologus? Ar gydetes?

Juosteles gal nupirksiu, idomumo delei pabandysiu ta slapima stebeti. Ruolia sake, kad slapimo rodiklis labai svarbus.
Siaip, kai priduodu kas pusmeti, buna normos ribose visada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 27 lapkričio 2013 - 12:27
QUOTE(miegapele @ 2013 11 27, 13:14)

ko jus kreipiat i ta vovere demesi, ji eina per daug temu. kazkada aiskino, kad reikia vos ne vien riebalais maitintis, norint svori nusimest ir but lieknai gazelei. tuomet jos nemazai pasisakymu adminai istryne. dabar ji reklamuoja savo saitus atsargiau, apipina istorijomis, ruolios varda panaudoja ir t.t. deja, as puikiai zinau kas yra SEO smile.gif
Papildyta:

neatsakyti voveres klausimai

aš taip pat nekreipiu dėmesio į kai kuriuos paistalus. Ypač apie mano saitus.
Svorį paleolitikės sėkmingai meta valgydamos riebalus ir mažai valgydamos angliavandenių. Pavyzdys- viena paleolitikė- Numesta ne tik 35 kg, bet ir išsėtinė sklerozė
https://encrypted-tb...cvXmmwTZcOo26CH
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2013 11 27, 12:25)

Juosteles gal nupirksiu, idomumo delei pabandysiu ta slapima stebeti. Ruolia sake, kad slapimo rodiklis labai svarbus.

bet jis niekur nesake, kad zolelem, darzovem issigydysi vezi. jis pats sutinka, kad jeigu yra vezys, ji reikia rimtai gydyti. o tik sveiku maistu, darzovem, zolelem reikia stiprinti organizma. na cia taip kalbejo per janutienes laida.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2013 11 27, 12:35)
bet jis niekur nesake, kad zolelem, darzovem issigydysi vezi. jis pats sutinka, kad jeigu yra vezys, ji reikia rimtai gydyti. o tik sveiku maistu, darzovem, zolelem reikia stiprinti organizma. na cia taip kalbejo per janutienes laida.

O ka as parasiau, kad jis SAKE, kad GALIMA isgydyti vezi zolelem????????????? bigsmile.gif
Mano parasymas buvo apie slapimo stebejima kaip papildoma priemone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 27 lapkričio 2013 - 12:40
QUOTE(romantikė @ 2013 11 27, 13:25)

žinoma, kad gydžiausi, net ir dabar tai daryčiau, su tuo ką jau žinau, aš gi jūsų irgi neatkalbinėju nuo gydymosi, nes kai yra sugriuvusi visiškai metabolizmo pusiausvyra, mityba jos nebeatstatysi. Kalbu apie galimybes išvengti recidyvo.
Apie šlapimą- jo parametrai -pH ir tankis kinta dienos bėgyje, todėl imamas rytmetinio, dieninio ir vakarinio vidurkis .
O medicinos įstaigoje?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 27, 12:40)
O medicinos įstaigoje?

Taip. Poliklinikos laboratorijoje.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2013 11 27, 12:39)
O ka as parasiau, kad jis SAKE, kad GALIMA isgydyti vezi zolelem?????????????  bigsmile.gif
Mano parasymas buvo apie slapimo stebejima kaip papildoma priemone  smile.gif

ne, neraset, tik norejau pasakyti, kad daugelis zmoniu klaidingai kartais perskaito strainius ir galvoja, kad zoleles yra viskas. pati daznai girdziu, gi ruolia pataria, ruolia sako ir tie zmone sgalvoja, kad tai isgydo. na nedasigilina paprasciausiai, bet cia ne jums taikyta, bendrai rasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2013 11 27, 12:44)

Aisku.
Skaityti visada reikia atidziai. Sutinku. Ir ne tik klausyti, kai sako, bet ir girdeti.

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 27, 12:40)
žinoma, kad gydžiausi, net ir dabar tai  daryčiau, su tuo ką jau žinau, aš gi jūsų irgi neatkalbinėju nuo gydymosi, nes kai yra sugriuvusi visiškai  metabolizmo pusiausvyra, mityba jos nebeatstatysi.  Kalbu apie galimybes išvengti recidyvo.
Apie šlapimą- jo parametrai -pH ir tankis kinta dienos bėgyje, todėl imamas rytmetinio, dieninio ir vakarinio vidurkis .
O medicinos įstaigoje?

tai gi jus nebesirgsit veziu, bent taip raset

mane tai nervina, gydosi normaliais budais, paskui isgeria ramuneliu arbatos ir viskas, ramuneles isgyde doh.gif
Atsakyti
voresta kokia Jūsų tiksli limfomos diagnozė, limfomininkams lengva kalbėti, gydymas tiek pažengęs, kad net su ketvirtą stadija pasveikimo tikimybė kai kurių limfomos rūšių net penkiasdečimt proc. Kiek laiko Jums remisija?

Atsakyti
Gal galite man trumpai paaiskinti kas yra tas markeris?
Atsakyti