Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(NERA @ 2013 11 25, 12:17)
O aš kaip tik džiaugiuosi, kad iš karto merginos parašė. Prisiminkit save , kai sužinojot diagnozę-pasimetus, stresuojanti ir pasiruošus griebtis bet ko. Ir jei tas postas būtų atsiradęs tuo metu, manau tikrai būtumėt griebusis ir sodos. O juk šitas skyrelis nuolat pasipildo naujais vardais  verysad.gif Geriau jau iš karto matyti visą vaizdą.
Fera, kaip mama?
Ida1, kaip vyras jaučiasi?

aciu.kad klausiat.bijau prisigirti.bet sakyciau normaliai. 4u.gif Mums sunkiausios 4.5 chemija buvo.kartu su svitinimu.Psihologiskai palaikom ji labai visi gimines.draugai ir as...tiesiog kartojam ir kartojam.kad viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 17:21)
Sveikos, as naujoke sioje temoje. Tikiuosi, kad priimsit. Jusu tema vertetu pasiskaityti net ir nesergantiems zmonems, kad nebukstautu del problemu kuriu nera ir pamatytu kokios Jus esate stiprios ir nuostabios:) o pas mus problema ta, kad teciui pries tris savaites nustate vezi trachejoje, adenokarcinoma, bet neoperuojama,istate stenta, nes duso. Dabar svitina, paskui chemija ir jei viskas gerai, duok Dieve tada operacija. Gal kas susidurete su panasia situacija?

Labas prisijungus.teciui daug sveikatos ir stiprybes 4u.gif .jums kantrybes ir vilties.O kuri stadija?Tai cia ne plauciu?Taip daro kartais svitina.kad sumazetu apimtis auglio.tada chemija ir operacija.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 25, 16:50)
aciu.kad klausiat.bijau prisigirti.bet sakyciau normaliai. 4u.gif Mums sunkiausios 4.5 chemija buvo.kartu su svitinimu.Psihologiskai palaikom ji labai visi gimines.draugai ir as...tiesiog kartojam ir kartojam.kad viskas bus gerai.
Papildyta:

Labas prisijungus.teciui daug sveikatos ir stiprybes 4u.gif .jums kantrybes ir vilties.O kuri stadija?Tai cia ne plauciu?Taip daro kartais svitina.kad sumazetu apimtis auglio.tada chemija ir operacija.

Aciu:) Ne cia ne plauciu, o butent jis perauges tracheja, idomi situacija ir ganetinai reta, kiek teko girdeti. Stadijos as tiksliai nezinau, nebespeju su informacija, daktaras tik pasake adenokarcinoma ir minejo jei viskas gerai tai svitinimas, chemija ir tada operacija ir prognozes neblogos, bet taip neramu. Mus labai staigiai uzklupo, pries puse metu darytas rentgenas nieko nerode, pries menesi krenkset pradejo, o kai pasidare rentgena pamate daryni paskui tomografas parode, kas yra, o veliau staigus dusimas, vezys jau buvo 90 proc uzspaudes tracheja, idejo stenta kolkas viskas stabilu aisku yra sioks toks salutinis poveikis po svitinimo. Bet visgi neprarandu vilties, o mano tetis isvis saunuolis, net gydytojai sako nepataisomas optimistas, nors gal sirdy ir kitaip jauciasi. O gal kam teko susidurt, kad taip mazintu vezi ir paskui operacija darytu?
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 16:30)
O gal kam teko susidurt, kad taip mazintu vezi ir paskui operacija darytu?

As daugiau galiu papasakot kaip dirba vaiku onkloginiam. ten pirmiausia vaikai gauna kokias dvi chemoterapijas. apramina ta augli. tada operacija ir vel chemoterapijos ir svitinimai. Tarp vaikisku onkologiniu ligu dazniusiai pirma chemija tada operacija. r
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryte80: 25 lapkričio 2013 - 18:05
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 25, 17:58)
As daugiau galiu papasakot kaip dirba vaiku onkloginiam. ten pirmiausia vaikai gauna kokias dvi chemoterapijas. apramina ta augli. tada operacija ir vel chemoterapijos ir svitinimai. Tarp vaikisku onkologiniu ligu dazniusiai pirma chemija tada operacija. r

Kaip idomiai, gal vaikuciams greiciau jie auga. O jei daro svitinima ir minejo, kad ilgai darys ar buna labai stiprus salutinis poveikis? I pirma radikalu svitinima organizmas sureagavo auksta temperatura, prakaitavimu, gal dar kazkokiu bus?
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 17:11)
Kaip idomiai, gal vaikuciams greiciau jie auga. O jei daro svitinima ir minejo, kad ilgai darys ar buna labai stiprus salutinis poveikis? I pirma radikalu svitinima organizmas sureagavo auksta temperatura, prakaitavimu, gal dar kazkokiu bus?

Galbut del to, kad jiems greiciau auga..
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 19:11)

Zinot su tuo svitinimu.tai vis delto labai indvidualu.daugumai jokio salutinio poveikio nebuvo.visos kaip i kurorta vaiksciojo smile.gif .O mano vyrui buvo ir deginimas.ir skausmas didelis.Dar turbut priklauso nuo kuria sriti svitina.o kaip suprasti pirma radikalu svitinima?
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 25, 18:21)
Zinot su tuo svitinimu.tai vis delto labai indvidualu.daugumai jokio salutinio poveikio nebuvo.visos kaip i kurorta vaiksciojo smile.gif .O mano vyrui buvo ir deginimas.ir skausmas didelis.Dar turbut priklauso nuo kuria sriti svitina.o kaip suprasti pirma radikalu svitinima?

As kaip suprantu radikalus yra pats , nes ju ten daugiau rusiu yra? O jusu vyrui svitino ilgai? Mano teciui net temperatura iki 38 sukilo. Pirma diena buvo visai nekas. Taip mane viskas baugina. Pries du metus esu netekusi mamos kai pradejom atsigauti staigiai kita nelaime:(
Papildyta:
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 18:26)
As kaip suprantu radikalus yra pats , nes ju ten daugiau rusiu yra? O jusu vyrui svitino ilgai? Mano teciui net temperatura iki 38 sukilo. Pirma diena buvo visai nekas. Taip mane viskas baugina. Pries du metus esu netekusi mamos kai pradejom atsigauti staigiai kita nelaime:(

Atsiprasau praleidau zodi stipriausias.
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 19:28)
Papildyta:
Atsiprasau praleidau zodi stipriausias.

Ir vyrui buvo t.iki 38.mums irgi turbut stipriausias buvo.Du kartai per diena.ryte ir vakare 15 kartu.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 25, 18:34)
Ir vyrui buvo t.iki 38.mums irgi turbut stipriausias buvo.Du kartai per diena.ryte ir vakare 15 kartu.

Mums viena karta, bet 5 savaites kazkur bus. Atsiprasau, o jusu vyrui koks vezys ir kur?
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 19:44)
Mums viena karta, bet 5 savaites kazkur bus. Atsiprasau, o jusu vyrui koks vezys ir kur?

Plauciu.smulkialastis 3st.neoperuojamas verysad.gif .mes jau po gydymo.Laikykites ir jus.visko cia dar bus ir temperaturu.ir skausmu ir nuotaiku kaitos.bus ir graziu dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 25, 18:50)
Plauciu.smulkialastis 3st.neoperuojamas verysad.gif .mes jau po gydymo.Laikykites ir jus.visko cia dar bus ir temperaturu.ir skausmu ir nuotaiku kaitos.bus ir graziu dienu 4u.gif

Aciu:) o jums chemija taike, nes mums kazka snekejo dar apie biologine terapija plius?
Atsakyti
QUOTE(Vviltis... @ 2013 11 25, 20:08)
Aciu:) o jums chemija taike, nes mums kazka snekejo dar apie biologine terapija plius?

Mums taike chemija.biologine ne visiem tinka.patirties neturiu.bet manau kad ji geris... mirksiukas.gif
Atsakyti