Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

Ką galiu pasakyti: vieniem tai spamas, kitiems- siūlo galas. Siūlau tik žinias ir jos- nemokamos. Nereikia jums jų, gal atsiras tokių, kam reikia.
Ne visi iš to pat molio drėbti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 24 lapkričio 2013 - 11:29
Jei tai būtų įrodyta,tai tiek žmonių nesirgtų.. Daugelis sergančių griebiasi visko,bet kad šitai išgelbėtų.... Kodėl gydytojai to neakcentuoja? Na taip,o kam akcentuoti,juk neturės jie tada darbo doh.gif

Baltos kumelės baltas sapnas....

O jūs jau "užpatentavot" savo šimtaprocentinę apsaugą nuo vėžio?

Galima paklausti.? kokia jūsų statistika ir koks procentiškumas? na tų kurie mažiau protingi?

Greit susimojot pakeisti,bet gal atsakysit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudvika53: 24 lapkričio 2013 - 11:32
O aš ėmiau gerti sodą - šaukštelis nubrauktos sodos į pusę stiklinę vandens. Išskyrus krūvį inkstams, jokio kito blogio. Ką aš žinau - o gal padės? Esu linkusi į grybelius, gleives - bent tai pamažins.

Lietuvos ryte yra interviu su prancūzų onkologu. Jis sako, kad kiekvienas ligonis skirtingai reaguoja į tą patį gydymą: vienas išgyvena kelis mėnesius, kitas - keletą metų, dar kitas - visai pasveiksta. Ten buvo kalbama apie išplitusio žarnyno v. gydymą.

Todėl, manau, reikia viską bandyti. Čia vis dėlto egzistuoja loterijos principas: kažkam pasiseka, kažkieno organizmo pikt. ląstelės sureaguoja. Gali sureaguoti į musmirę, rupūžę, ką kitą - kas žino. Juk tuo paremtas liaudiškas gydymas: kažkam tiko, gal vienam iš 10. O ką. ir tai gerai.
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(nida44 @ 2013 11 24, 14:21)
O aš ėmiau gerti sodą - šaukštelis nubrauktos sodos į pusę stiklinę vandens. Išskyrus krūvį inkstams, jokio kito blogio. Ką aš žinau - o gal padės? Esu linkusi į grybelius, gleives - bent tai pamažins.

Lietuvos ryte yra interviu su prancūzų onkologu. Jis sako, kad kiekvienas ligonis skirtingai reaguoja į tą patį gydymą: vienas išgyvena kelis mėnesius, kitas - keletą metų, dar kitas - visai pasveiksta. Ten buvo kalbama apie išplitusio žarnyno v. gydymą.

Todėl, manau, reikia viską bandyti. Čia vis dėlto egzistuoja loterijos principas: kažkam pasiseka, kažkieno organizmo pikt. ląstelės sureaguoja.  Gali sureaguoti į musmirę, rupūžę, ką kitą - kas žino. Juk tuo paremtas liaudiškas  gydymas: kažkam tiko, gal vienam iš 10. O ką. ir tai gerai.

4u.gif Del sodos.galit mane apmetyt akmenim.bet as zinau kaip du zmones pasveiko.kai vyras susirgo.man tokia moteris skambino.Sake mums butinai bandyti.Dar nebandem.bet butinai bandysim ir mes.Vyras irgi linkes i grybelius
Atsakyti
............ vėžys - metabolinė liga, arba grybelinės kilmės...
nu dar tokios nesamanones negirdejau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 24, 14:31)
4u.gif
4u.gif Del sodos.galit mane apmetyt akmenim.bet as zinau kaip du zmones pasveiko.kai vyras susirgo.man tokia moteris skambino.Sake mums butinai bandyti.Dar nebandem.bet butinai bandysim ir mes.Vyras irgi linkes i grybelius

Nugi palaukit. Soda yra sarmas? Grybai auga sarmineje terpeje. Cia tarybiniais laikais mes turejom vieninteli priesgrybelini vaista - apsiplovimus su soda. Nezinau nezinau...as esu soda skeptike biggrin.gif Du zmones po operacijos, chemijos, svitinimo ir nuo sodos pasveiko? g.gif Bet kuriuo atveju - atsargiai su soda, ypac jeigu mazas skrandzio rugstingumas g.gif
Ir dar, koks extra gali buti pas fitoterapeuta???

O kad mazinti angliavandenius gerai niekas su tuo nesigincija. Nors, kai pasakiau apie tai musu gerbiamam onkoginekologui, tai net suprunkste is juoko ir liepe valgyti viska. Bet as vis tiek apmazinau. Ta proga siandien suvalgiau pyrago gabalaaaa thumbup.gif

Skorpe, yra tokios hipotezes. Cia is tos operos kai vezys uzkreciamas doh.gif

Visoms linkiu geresnes ir sveikesnes savaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 24 lapkričio 2013 - 21:09

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 24, 12:20)
Ką galiu pasakyti: vieniem tai spamas, kitiems- siūlo galas.  Siūlau tik žinias ir jos- nemokamos.  Nereikia jums jų, gal atsiras tokių, kam reikia.
Ne visi iš to pat molio drėbti.  mirksiukas.gif

Nemokamas tik sūris pelėkautose.
Vieno žmogaus konkreti situacija yra žemiausias įrodymų lygmuo - t.y, jokių įrodymų. Pasiūlėte kažkokią absurdišką kancerogenezės fanraziją ir net baisu pagalvoti apie žmones, kurie, apimti nevilties, ja patikės.. Su chemorerapiniais vaistais atliekami rimčiausi klinikiniai tyrimai su tūkstančiais žmonių, valstybė kiša milijonus į kelių žmonių gydymą nuo vėžio, o jūs mėginate spaminti, meluodama, kad linkite žmonėms gero. Net nežinau, kas man baisiau, ar kad jūs ir pati tuo tikite ar, kad žinodama tiesą, mėginate žmones apmulkinti. Geriems dalykams nereikia reklamos. Juos ir be reklamos perka.
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 11 24, 22:06)
Nugi palaukit. Soda yra sarmas? Grybai auga sarmineje terpeje. Cia tarybiniais laikais mes turejom vieninteli priesgrybelini vaista - apsiplovimus su soda. Nezinau nezinau...as esu soda skeptike  biggrin.gif Du zmones po operacijos, chemijos, svitinimo ir nuo sodos pasveiko?  g.gif Bet kuriuo atveju - atsargiai su soda, ypac jeigu mazas skrandzio rugstingumas  g.gif
Ir dar, koks extra gali buti pas fitoterapeuta???

O kad mazinti angliavandenius gerai niekas su tuo nesigincija. Nors, kai pasakiau apie tai musu gerbiamam onkoginekologui, tai net suprunkste is juoko ir liepe valgyti viska. Bet as vis tiek apmazinau. Ta proga siandien suvalgiau pyrago gabalaaaa  thumbup.gif

Skorpe, yra tokios hipotezes. Cia is tos operos kai vezys uzkreciamas  doh.gif

Visoms linkiu geresnes ir sveikesnes savaites  4u.gif

ekstra pas J.Ruolia parasiau tik del to gal zmones susiruose is kito miesto vaziuoti.ir nezino ar jis serga ar ne..O ne del kazkokiu???
Atsakyti
Siaubas su ta soda. Bet gal reikia dar pamąstyti.

Nuvarė į kapis šimtus, nes tie tik tuo ir gydėsi, taip supratau
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...mti-vilties.htm
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 25, 07:44)
Aciu.baikim apie ta soda blush2.gif

O aš kaip tik džiaugiuosi, kad iš karto merginos parašė. Prisiminkit save , kai sužinojot diagnozę-pasimetus, stresuojanti ir pasiruošus griebtis bet ko. Ir jei tas postas būtų atsiradęs tuo metu, manau tikrai būtumėt griebusis ir sodos. O juk šitas skyrelis nuolat pasipildo naujais vardais verysad.gif Geriau jau iš karto matyti visą vaizdą.
Fera, kaip mama?
Ida1, kaip vyras jaučiasi?
Atsakyti
Sveikos, as naujoke sioje temoje. Tikiuosi, kad priimsit. Jusu tema vertetu pasiskaityti net ir nesergantiems zmonems, kad nebukstautu del problemu kuriu nera ir pamatytu kokios Jus esate stiprios ir nuostabios:) o pas mus problema ta, kad teciui pries tris savaites nustate vezi trachejoje, adenokarcinoma, bet neoperuojama,istate stenta, nes duso. Dabar svitina, paskui chemija ir jei viskas gerai, duok Dieve tada operacija. Gal kas susidurete su panasia situacija?
Atsakyti