Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(rapoliuke @ 2013 11 22, 20:02)
Kaubrienės pavardė Mišeikytė, bet ne Grinytė. O telefonu darydama echo visada kalba tik Vitko. Jos tokie darbo metodai.....

Suklydau, susidiorginusi buvau vakar po tokio echo. O ta Kaubrienė net savo iniciatyva ištyrinėjo mano vargšę skydliaukę ( man atrodo, jos mokslinis darbas yra iš šios srities), na, žodžiu... Iš romantikės supratau, kad talonai pas vienus būna, pas kitus - ne. Reikės pasiaiškinti, su savo chemikės sesele gerai sutariu.

Ida, kaip nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nida44: 22 lapkričio 2013 - 20:41
QUOTE(romantikė @ 2013 11 22, 20:30)

Svoris irgi nedziugina manes...Kaip nebutu keista, kol vartojau Tamoxifena, svoris buvo stabilus. Kai nustojau-pradejo augti...augti...Sustojo, bet +7 kg. Labai jauciasi ir nesmagu.

svorio sureguliavimui ir vėžio recidyvo profilaktikai drįstu siūlyti mažaangliavandenę mitybą.
Viena istorija http://www.supermama...?...925522&st=0
Pati taip maitinuosi jau pora metų.
Vėžys yra metabolinė liga http://www.nutrition...m/content/7/1/7

Atsakyti
Riboju tuos angliavandenius, bet, man klausimas dėl obuolių. Nevalgau to cukraus, miltinius labai riboju, bet, turbūt, angliavandenių trūkumą obuoliais kompensuoju. Na, tiek noriu obuolių dabar, tiek man jie skanūs. Atrodo valgyčiau ir valgyčiau.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 11 22, 21:39)
Suklydau, susidiorginusi buvau vakar po tokio echo. O ta Kaubrienė net savo iniciatyva ištyrinėjo mano vargšę skydliaukę ( man atrodo, jos mokslinis darbas yra iš šios srities), na, žodžiu... Iš romantikės supratau, kad talonai pas vienus būna, pas kitus - ne. Reikės pasiaiškinti, su savo chemikės sesele gerai sutariu.

Ida, kaip nuotaikos?

Ai truputi del tu dendritiniu susidiorginau.reiks imtis to kito varianto.Nuotaikos vis tiek geros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2013 11 23, 09:04)
Riboju tuos angliavandenius, bet, man klausimas dėl obuolių. Nevalgau to cukraus, miltinius labai riboju, bet, turbūt, angliavandenių trūkumą obuoliais kompensuoju. Na, tiek noriu obuolių dabar, tiek man jie skanūs. Atrodo valgyčiau ir valgyčiau.

Deja, tai tas pat cukrus, tik nuo medžio. Kažkada ir aš maniau, kad vaisiai-sveika. Deja. Ir pačiai reikėjo poros metų, kad nebetįstų seilė vaikštinėjant savo sode. Šį rudenį suvalgiau gal 15 obuolių. Jau nė į rūsį nebetempiam žiemai (nors pernai dar nešėm- iš įpročio, paskui žiemą nešėm gyvuliukams), nėra prasmės. Išsilaisvinom nuo to mito.
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2013 11 14, 14:32)
medziotuju giminej neturim.tiesiog perkam pas medziotoja.o jis tolimas pazistamas per pazistama.Ta liauka kainuoja apie 140lt.o tada darai trauktine.pas juos ten visi kas su onkologija geria ta liauka.

vaje, kaip žmonės sąžinės neturi plėšt tokius pinigus iš sergančio žmogaus už tai, kas paprastai, bebrą nulupus, išmetama. Šiemet vyras jau sumedžiojo per 10 bebrų, tos liaukos visada metamos lauk. Bet tai smarvė kokia jų. Karklyno.
Tačiau, kad gelbėtų onkologijos atveju- manau, tai gandai.
Neįsivaizduoju, kaip tai gali įtakoti medžiagų apykaitą ir žarnyno mikroflorą.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 22, 16:08)
Prisiduodam ir mes 4u.gif .grizo vyras po paskutines chemijos.buljonas.ledai ir alus paruosta.vaikai ispuosti.zmona su sypsena smile.gif .Viskas sesiu chemiju kursas.30 svitinimu baigta.toliau viltis ir nezinia...Onkologas pries dendritines kategoriskai pries.tik pas J.Ruolia leido eiti.tai tiek.Visom daug sveikatos.stiprybes ir 4u.gif .

sveikinu su sio etapo pabaiga ir linkiu, kad dabr leistu ilgam jums pamirsti apie liga, taip kaip kolkas mes gyvenam, jau primirse apie ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 23, 10:32)
vaje, kaip žmonės sąžinės neturi plėšt tokius pinigus iš sergančio žmogaus už tai, kas paprastai, bebrą nulupus, išmetama. Šiemet vyras jau sumedžiojo per 10 bebrų, tos liaukos visada metamos lauk.  Bet tai smarvė kokia jų. Karklyno.
Tačiau, kad gelbėtų onkologijos atveju- manau, tai gandai.
Neįsivaizduoju, kaip tai gali įtakoti medžiagų apykaitą ir žarnyno mikroflorą.

Kodėl taip manot kad gandai.? O gal ta smarvė ir gydo? Jei jūs neįsivaizduojate,tai nereiškia kad to negali būti..
Atsakyti
Voresta, didesnė melagyste, kad vėžys - metabolinė liga, arba grybelinės kilmės...
Atsakyti
QUOTE(Nioliux @ 2013 11 21, 07:39)
Laba,

ačiū už atsakymą.
Deja, tamoxifeno nevarptju  schmoll.gif , nes mano v trigubai neigiamas.
Puikiai žinau, kad šitie v seka vienas paskui kitą, dėl to ir panikuoju. O be to ir kiti požymiai yra, svoris krenta, vidurių užkietėjimas, pilvą pamaudžia

Na ką naktį nužliumbiau, tai šiandieną darbe visa "šventiškai" patinusi.
Darbų tiek, kad negaliu jokių atosogų pasiimti, tai net nežinau, kaip čia man išsprūsti pas tuos gydytojus.

Viskas bus gerai. Vaikuciu turit, tai kaip ir galima lengviau atsisveikinti su jomis. Svarbiausia,kad neuzdelst per daug. Laikykites.
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2013 11 21, 20:30)
As prasysiu.kad J,Ruolia man sudeliotu i butelaiti koki.nu netikiu as tom tabletem nors tu ka : ax.gif .Laukiu labai antradienio onkoimunologo konsultacijos idomu ka pasakys.Visom sveikatos.

Sveiki. Norejau paklaust ar Ruolia pasveiko?
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 11 24, 00:33)
Viskas bus gerai. Vaikuciu turit, tai kaip ir galima lengviau atsisveikinti su jomis. Svarbiausia,kad neuzdelst per daug. Laikykites.
Papildyta:

Sveiki. Norejau paklaust ar Ruolia pasveiko?

Manau.kad pasveiko.tiksliai dar nesidomejau.kai suzinosiu parasysiu 4u.gif .jeigu jums ne ekstra reikia.Mes uz savaites eisim.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 11 23, 22:04)
Voresta, didesnė melagyste, kad vėžys - metabolinė liga, arba grybelinės kilmės...

na jūs turit savo įsitikinimus, aš atėjau papasakoti apie tai ką aš žinau. Metabolizmo teorija teigia:

. Pirminė vėžinio susirgimo priežastis yra ilgalaikis organizmo metabolizmo proceso pažeidimas, ko pasėkoje organizme įsivyrauja vienokia ar kitokia mikroflora ir mikrofauna, priklausomai nuo to į kurią pusę metabolizmas nukrypo – į anabolizmą ar katabolizmą.

Diagnostika duota, šlapimo tankį ir Ph pasimatuoti nėra sudėtinga. Matuojame rytmetinį, dieninį ir vakarinį ir sudėjus dalijame iš 3 . Sveiko žmogaus tankio vidurkis turėtų būti ~16, pH ~6,2.

Tai žino ir Ruolia:
Viena iš priešvėžinės profilaktikos priemonių yra šlapimo pH (rūgštingumas ar šarmingumas) kontrolė. Esant naviko atsiradimo grėsmei, žmogaus šlapime dominuoja rūgštingumas. “Jeigu žmogus išgeria per parą litrą gryno vandens, jo normalus šlapimo pH turi būti 6-6,5. Tai nustatoma labai paprastai. Reikia nusipirkti vaistinėse lakmuso popierėlių, rytą, per pietus ir vakare pasimatuoti, sudėti rodmenis ir išvesti vidurkį. Ant lakmuso popierėlių dėžutės yra skalė. pH galima nustatyti maždaug pusės vieneto tikslumu. Jeigu giminėje buvo sergančiųjų vėžiu, atlikti vėžio žymenų tyrimą netgi rekomenduotina”, - patarė J.Ruolia.

Virškinimo traktas yra didžiausias žmogaus imuninis organas, kurio gleivinės imuninę sistemą formuoja su žarna susijęs limfoidinis audinys (gut-associated lymphoid tissue, GALT): pasaito limfiniai mazgai, Pejerio plokštelės, izoliuoti limfiniai folikulai, izoliuoti intraepiteliniai ir lamina propria esantys T limfocitai, žarnos gleivinėje sekretuojami IgA antikūnai.
Nuo to, kokia mikroflora žarnyne, priklauso ~70 proc žmogaus imuniteto, t.y reikia ne vartoti kažkokias žoles imunitetui stiprinti, o saugoti ir puoselėti savo žarnyno simbiontines bakterijas, saugant jas nuo konkuruojančių blogiukų išplitimo.
Kai žmogus minta cukrumi/krakmolu (krakmolas=gliukozė), žarnyne viršų ima patogeninė mikroflora juo mintanti, tame tarpe ir mieliagrybiai. Kai bloga mikroflora įsigali organizme, tada ima trikti medžiagų apykaita ir kaip pasekmė- apsireiškia ligos, ir vėžys tame tarpe. Taigi, grybeliai tikrai prisideda prie vėžio atsiradimo, bet tikrai vėžys negali būti išgydomas soda. Vėžys yra visiškas metabolizmo sugriuvimas, kai pusiausvyrą mėginama atkurti chemoterapija ar švitinimu. Kartais pavyksta, kartais ne. Kaip jau kam pasiseka.
Aš išsakiau, ką žinau, pati moku pasitikrinti dabartinę savo metabolizmo būklę, todėl man nebekabo vėžio grėsmė virš galvos ir nebereikia vaikščioti pas daktarus tikrintis. Esu laisva nuo baimės. Atėjau tuom pasidalinti su jumis. Galite atmesti šią informaciją, ir daryti ką tik norite. Nesiruošiu ginčytis, 4u.gif aukščiau pateikiau pavyzdį -konkrečią istoriją. Moteriškė nustojo maitinti patologinę mikroflorą, ji ėmė silpti, ir vėžio grėsmė atsitraukė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 24 lapkričio 2013 - 10:52
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 24, 10:50)

tu eini per visas temas ir visiems kisi savo saita ir tuos savo riebalus, jau adminai nebespeja ir trinti tavo spaminiu zinuciu lotuliukas.gif
Atsakyti