QUOTE(Edmė @ 2013 11 23, 09:04)
Riboju tuos angliavandenius, bet, man klausimas dėl obuolių. Nevalgau to cukraus, miltinius labai riboju, bet, turbūt, angliavandenių trūkumą obuoliais kompensuoju. Na, tiek noriu obuolių dabar, tiek man jie skanūs. Atrodo valgyčiau ir valgyčiau.
Deja, tai tas pat cukrus, tik nuo medžio. Kažkada ir aš maniau, kad vaisiai-sveika. Deja. Ir pačiai reikėjo poros metų, kad nebetįstų seilė vaikštinėjant savo sode. Šį rudenį suvalgiau gal 15 obuolių. Jau nė į rūsį nebetempiam žiemai (nors pernai dar nešėm- iš įpročio, paskui žiemą nešėm gyvuliukams), nėra prasmės. Išsilaisvinom nuo to mito.
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2013 11 14, 14:32)
medziotuju giminej neturim.tiesiog perkam pas medziotoja.o jis tolimas pazistamas per pazistama.Ta liauka kainuoja apie 140lt.o tada darai trauktine.pas juos ten visi kas su onkologija geria ta liauka.
vaje, kaip žmonės sąžinės neturi plėšt tokius pinigus iš sergančio žmogaus už tai, kas paprastai, bebrą nulupus, išmetama. Šiemet vyras jau sumedžiojo per 10 bebrų, tos liaukos visada metamos lauk. Bet tai smarvė kokia jų. Karklyno.
Tačiau, kad gelbėtų onkologijos atveju- manau, tai gandai.
Neįsivaizduoju, kaip tai gali įtakoti medžiagų apykaitą ir žarnyno mikroflorą.