QUOTE(nida44 @ 2013 11 21, 23:15)
willow, Kaubrienė tai ta pati Grinytė, viskas su ja lab. gerai. Bet tą man norisi išsiryškinti, nes daugiau neisiu nė už ką. Jei tai Vitko, ji dar dirba Kardiolitoje. vargšai, bet gal ten dirba kitaip. Ir dar daviau.... Graži tokia juodaplaukė apvalaina 40 ar virš.
Dėl lašinių - bėgiok ar bent vaikščiok
graži, juodaplaukė, apvalaina - taip, panašu, kad Vitko....
Vaikštau, Nidut, aš vaikštau....bet darbų kaime trūksta....
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2013 11 22, 15:36)
Willow, o kaip tau tas Stakionis pasirodė?Kokią nuomonę jau susidarei? O tą vasario 10 d. visu tyrimus paskyrė - tai vienai dienai visus (ir kokius) iš karto? nes man tai vieną tyrimą tada, kitą tada, na ir važinėju. Nežinau ar taip gerai, bet tas važinėjimas man jau iki gryno kaulo daėdęs:lotuliukas: .
Na, svoris pas mane kyla kaip ant mielių - rugsėjį dar svėriau 76, o aną savaitę svėriau 84 . Reikia susimti.
Ar kas skaitė naują to amerikiečio Cambelo knygą apie mitybą. Kaip ji? Vakar Rūtos laidą žiūrėjau, sakau, reikia nusipirkti ir paskaityti.
ida1, dideliausios jums sėkmės toliau
Edme, man jis paliko neblogą įspūdį, juolab mano draugė seniai pas jį lankosi - labai patenkinta. Be galo atidžiai perskaitė ligos istoriją. Paskyrė echo, plaučių rentgeną ir mamogr. Kol kas vietų nėra, bet seselė užrašys, kai atsiras, o kuriomis dienomis, sunku pasakyt, nors seselė pasakė, kad kaip ateisit, tai pasitikrinsit viską, tai gal kaip nors įkiš tai pačiai dienai... nežinau... Ne visiems gali pasirodyti priimtinas jo humoro jausmas, toks savotiškas.... mano viena draugė niekaip negali tverti jo apžiūrų būtent dėl to.
Ta mityba tai visiškai neaiški - svarbu turėti proto, neperlenkti lazdos. Silpnų vietų turi visos teorijos.