Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(skorpe555 @ 2013 11 20, 20:15)
Ozinofilai 6,o norma 5,pries pusmeti buvo 0.
Neutrofilai segmentuoti 35,o norma 50-72.Pries pusmeti buvo 50.
Limfocitai 50,o norma 20-45.Pries pusmeti 30.

Jei bendras leukocitų kiekis normos ribose (jūs parašėte tik procentinį įvairių leukocitų - t.y. neutrofilų, limfocitų ir t.t. santykį), šis pokytis neturėtų būti reikšmingas. Žinoma, viską visuomet reikėtų vertinti atsižvelgiant į bendrą jūsų savijautą ir kitus tyrimus.
Atsakyti
willow, Kaubrienė tai ta pati Grinytė, viskas su ja lab. gerai. Bet tą man norisi išsiryškinti, nes daugiau neisiu nė už ką. Jei tai Vitko, ji dar dirba Kardiolitoje. vargšai, bet gal ten dirba kitaip. Ir dar daviau.... Graži tokia juodaplaukė apvalaina 40 ar virš.

Dėl lašinių - bėgiok ar bent vaikščiok
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už info. Registruosiuos tam genetiniam tyrimui. Jei kam įdomu, kitą savaitę reikia skambinti, tai registruos vasario mėnesiui.
Šiand. pasidariau tą plaučių rentgeną. Viskas tvarkoje biggrin.gif . O tai jau panikoje buvau, kad taip seniai darytas. Gerai, kad viskas gerai. Bet aš irgi bijau tų tyrimų. Man toks jausmas, kad man pražiūrėjo antrą krūtį per tuos du metus kontrolinių tyrimų. Man niekaip nedaeina, kaip galėjo nematyti. Ačiū dievui, kad pati užsičiuopiau, manu, dar laiku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 22 lapkričio 2013 - 14:17
Prisiduodam ir mes 4u.gif .grizo vyras po paskutines chemijos.buljonas.ledai ir alus paruosta.vaikai ispuosti.zmona su sypsena smile.gif .Viskas sesiu chemiju kursas.30 svitinimu baigta.toliau viltis ir nezinia...Onkologas pries dendritines kategoriskai pries.tik pas J.Ruolia leido eiti.tai tiek.Visom daug sveikatos.stiprybes ir 4u.gif .
Atsakyti
Willow, o kaip tau tas Stakionis pasirodė?Kokią nuomonę jau susidarei? O tą vasario 10 d. visu tyrimus paskyrė - tai vienai dienai visus (ir kokius) iš karto? nes man tai vieną tyrimą tada, kitą tada, na ir važinėju. Nežinau ar taip gerai, bet tas važinėjimas man jau iki gryno kaulo daėdęs:lotuliukas: .

Na, svoris pas mane kyla kaip ant mielių - rugsėjį dar svėriau 76, o aną savaitę svėriau 84 . Reikia susimti.
Ar kas skaitė naują to amerikiečio Cambelo knygą apie mitybą. Kaip ji? Vakar Rūtos laidą žiūrėjau, sakau, reikia nusipirkti ir paskaityti.

ida1, dideliausios jums sėkmės toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 22 lapkričio 2013 - 15:37
QUOTE(ida1 @ 2013 11 22, 15:08)
Prisiduodam ir mes 4u.gif .grizo vyras po paskutines chemijos.buljonas.ledai ir alus paruosta.vaikai ispuosti.zmona su sypsena smile.gif .Viskas sesiu chemiju kursas.30 svitinimu baigta.toliau viltis ir nezinia...Onkologas pries dendritines kategoriskai pries.tik pas J.Ruolia leido eiti.tai tiek.Visom daug sveikatos.stiprybes ir 4u.gif .

sekmes jums 4u.gif o numatytas dabar koks pasitikrinimas?
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 11 22, 16:45)
sekmes jums  4u.gif  o numatytas dabar koks pasitikrinimas?

Aciu 4u.gif .mums kita menesi veL KT.del profilaktinio galvos svitinimo dar spres.Dar nepabaiga.tik etapas pasibaige.Mes vis tiek dziaugiames
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 22, 17:07)
Aciu 4u.gif .mums kita menesi veL KT.del profilaktinio galvos svitinimo dar spres.Dar nepabaiga.tik etapas pasibaige.Mes vis tiek dziaugiames

thumbup.gif viskas tikrai tik į priekį matau, gerai ir kad KT kitą mėn, nes būna iškart padaro, o ten jokio progreso nesimato, kartą man taip buvo, tai gerai, kad paskui paaiškino, kad vaistai vis dar veikia ir tam progresui reikia laiko, tad vėlesnio KT buvo jau kiti rezultatai ir beja labai neblogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 11 21, 23:15)
willow, Kaubrienė tai ta pati Grinytė, viskas su ja lab. gerai. Bet tą man norisi išsiryškinti, nes daugiau neisiu nė už ką. Jei tai Vitko, ji dar dirba Kardiolitoje. vargšai, bet gal ten dirba kitaip. Ir dar daviau.... Graži tokia juodaplaukė apvalaina 40 ar virš.

Dėl lašinių - bėgiok ar bent vaikščiok

graži, juodaplaukė, apvalaina - taip, panašu, kad Vitko....
Vaikštau, Nidut, aš vaikštau....bet darbų kaime trūksta....

Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2013 11 22, 15:36)
Willow, o kaip tau tas Stakionis pasirodė?Kokią nuomonę jau susidarei? O tą vasario 10 d. visu tyrimus paskyrė - tai vienai dienai visus (ir kokius) iš karto? nes man tai vieną tyrimą tada, kitą tada, na ir važinėju. Nežinau ar taip gerai, bet  tas važinėjimas man jau iki gryno kaulo  daėdęs:lotuliukas: .

Na, svoris pas mane kyla kaip ant mielių - rugsėjį dar svėriau 76, o aną savaitę svėriau 84 . Reikia susimti.
Ar kas skaitė naują to amerikiečio Cambelo knygą apie mitybą. Kaip ji? Vakar Rūtos laidą žiūrėjau, sakau, reikia nusipirkti ir paskaityti.

ida1, dideliausios jums sėkmės  toliau 4u.gif

Edme, man jis paliko neblogą įspūdį, juolab mano draugė seniai pas jį lankosi - labai patenkinta. Be galo atidžiai perskaitė ligos istoriją. Paskyrė echo, plaučių rentgeną ir mamogr. Kol kas vietų nėra, bet seselė užrašys, kai atsiras, o kuriomis dienomis, sunku pasakyt, nors seselė pasakė, kad kaip ateisit, tai pasitikrinsit viską, tai gal kaip nors įkiš tai pačiai dienai... nežinau... Ne visiems gali pasirodyti priimtinas jo humoro jausmas, toks savotiškas.... mano viena draugė niekaip negali tverti jo apžiūrų būtent dėl to.
Ta mityba tai visiškai neaiški - svarbu turėti proto, neperlenkti lazdos. Silpnų vietų turi visos teorijos.
Atsakyti
Man Stakioni po operacijos rekomendavo Ostapenko. Nes pas Luksyte grizti kategoriskai nenorejau.
Atidus jis. Bet nevisada skiria viska, ka galetu...
Vitko mane apziurinejo pora kartu. Pirma-labai atidziai, kitus-ne.
Geriausia ir patikimiausia echoskopuotoja man - K.Gatijatulina-Poce. Kadaise ji, mane apziurejus echoskopu, kategoriskai pareikalavo, kad man atliktu auglio punkcija, kuri Luksyte tvirtai vadino riebaline fibroma.
Man labai gaila, kad pas Stakioni niekad nebuna talonu pas ja...
willow, as pas Stakioni uzrasyta vasario 19 d. Ta diena ir mamograma, echoskopija ir rentgena atliks.
Svoris irgi nedziugina manes...Kaip nebutu keista, kol vartojau Tamoxifena, svoris buvo stabilus. Kai nustojau-pradejo augti...augti...Sustojo, bet +7 kg. Labai jauciasi ir nesmagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 22 lapkričio 2013 - 19:34
QUOTE(nida44 @ 2013 11 22, 00:15)
willow, Kaubrienė tai ta pati Grinytė, viskas su ja lab. gerai.

Kaubrienės pavardė Mišeikytė, bet ne Grinytė. O telefonu darydama echo visada kalba tik Vitko. Jos tokie darbo metodai.....
Atsakyti
naudingos nuorodos: http://www.cancernet...amp;ts=22112013
http://www.cancernet...amp;ts=22112013
Atsakyti