Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

malonu ir man smile.gif aš paskendusi darbeliuose ir visokiuose kituose darbuose. apturėjau pirmą p[atikrinimą - echoskopiškai viskas tvarkoj (tfu tfu tfu), dėl vėžio žymenų rezultatų skambinsiu kitą savaitę, o po kokio mėnesio ir MRT darysim. jaučiuosi gerai, dirbu visu etatu, sportuoju, kultūrinuosi smile.gif tik svorio priaugau, ale užtat chroniška mažakraujystė prapuolė smile.gif

sveikatos visom ir visiem!!!
Atsakyti
QUOTE(Nioliux @ 2013 11 20, 18:07)
Sveikos 4u.gif

senokai nieko nerašiau, bet rašau tik tada kai labai bloga doh.gif

pas ką geriausiai kreiptis, dėl kiaušidžių vėžio?
Buvau pastikrinti, kairėj kiaušidėj rado įtartiną augliuką. Sako ateik po mėnesinių, tada dar kartą viską patikrinsim. O aš aukti nenoriu, nes čia mažiausiai 2 savaitės.
Pirminė mano stadija 3 stadijos krūties vėžys susirgau 2010, atkritau 2013, paskutinę chemiją gavau 2013 m. balandį.
Atsiprašau, kad taip visas sausai ir padrikai, tiesiog šokas. Kol kas minčių negaliu surikiuoti į vietas.
Ačiū už informaciją

Labas. Jei tamoxifena vartojot tai pasekme. Paprastaai sie veziai vienas kita seka kaip bebutu skaudu.

As eiciau pas Intaite arba Ciurliene. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 11 20, 20:44)
malonu ir man smile.gif aš paskendusi darbeliuose ir visokiuose kituose darbuose. apturėjau pirmą p[atikrinimą - echoskopiškai viskas tvarkoj (tfu tfu tfu), dėl vėžio žymenų rezultatų skambinsiu kitą savaitę, o po kokio mėnesio ir MRT darysim. jaučiuosi gerai, dirbu visu etatu, sportuoju, kultūrinuosi smile.gif tik svorio priaugau, ale užtat chroniška mažakraujystė prapuolė smile.gif

sveikatos visom ir visiem!!!

Džiaugiuos, kad geri rezultatai. Jūsų ir mano mamos diagnozės tokios pat ir viskas tuo pačiu laiku vyko. Kitą savaitę ir mano mama važiuos pirmam patikrinimui. Klausiau mergaičių, ar guldo į ligoninę per patkrinimus, bet kaip suprantu iš Jūsų, kad ne. Dar kartelį Jums sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(May20 @ 2013 11 20, 20:19)
labas!
ar kas vartojot lidonium? ar yra poveikis realus? visgi vartot pusę metų, mėnesiui po 100 LT..klausimas ar apsimoka..labiausiai varginantis užsilikęs pašalinis poveikis - neuropatija..

Aš nevartojau dar, nes geriu kitus vaistus, bet nuolat į juos žvairuoju. Man kaip tik patinka sudėtis ir aprašomas poveikis - gal J.Ruolia nefintina?Viskas ten gerai atrodo. Visus žolinius preparatus reikia gerti ilgai ir nuobodžiai, čia ne chemija
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2013 11 20, 22:57)
Labas. Jei tamoxifena vartojot tai pasekme. Paprastaai sie veziai vienas kita seka kaip bebutu skaudu.

As eiciau pas Intaite arba Ciurliene. Sekmes.

Laba,

ačiū už atsakymą.
Deja, tamoxifeno nevarptju schmoll.gif , nes mano v trigubai neigiamas.
Puikiai žinau, kad šitie v seka vienas paskui kitą, dėl to ir panikuoju. O be to ir kiti požymiai yra, svoris krenta, vidurių užkietėjimas, pilvą pamaudžia

Na ką naktį nužliumbiau, tai šiandieną darbe visa "šventiškai" patinusi.
Darbų tiek, kad negaliu jokių atosogų pasiimti, tai net nežinau, kaip čia man išsprūsti pas tuos gydytojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nioliux: 21 lapkričio 2013 - 07:40
QUOTE(nida44 @ 2013 11 20, 22:43)
Aš nevartojau dar, nes geriu kitus vaistus, bet nuolat į juos žvairuoju. Man kaip tik patinka sudėtis ir aprašomas poveikis - gal J.Ruolia nefintina?Viskas ten gerai atrodo. Visus žolinius preparatus reikia gerti ilgai ir nuobodžiai, čia ne chemija

Labas rytas.visom sveikatos.stiprybes ir 4u.gif .Dar karta perskaiciau lidolium sudeti.su J.Ruolia viskas lyg ir gerai butu.bet kazi kaip tie augalai susintetinti veikia.dar kaip supratau Lietuvoj gaminti g.gif Jei kas naudojat perkant internetu efarma.lt kaina tik 77.25 apsimoka tikrai.Mes irgi kita savaite pas Ruolia ir mums rekomenduos turbut.
Atsakyti
QUOTE(Izete37 @ 2013 11 20, 18:10)
Norėjau paklausti, ar guldoma į ligoninę, kai yra patikrinimas, na praėjus 3 mėn. po chemoterapijos?

Priklausomai nuo to kokie tyrimai numatyti. Mūsų atveju buvo daromos dvi KT, MRT ir scintigrafija, tai guldė. Juo labiau, kai guli skyriui tai atsakymą jau kitą dieną sužinai. Čia Kaune taip.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2013 11 20, 20:34)
http://www.onkogenetikas.lt/ - Edme, va čia dariausi genetinį tyrimą (pas Ramūną Janavičių).

Ojus uz genetini tyrima mokejote? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 11 21, 09:54)
Ojus uz genetini tyrima mokejote? unsure.gif

Imat siuntima is seimos gydytojo ir nereikia jokiu mokejimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 11 21, 10:33)
Imat siuntima is seimos gydytojo ir nereikia jokiu mokejimu  mirksiukas.gif

Bet mano tevai abu sveiki,tik man taip....ar ir daro nemokamai?Kalbejau su seimos gydytoja,ji sako neverta,kam....atkalbineja.Nesuprantu tu gydytoju. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 11 21, 13:27)
Bet mano tevai abu sveiki,tik man taip....ar ir daro nemokamai?Kalbejau su seimos gydytoja,ji sako neverta,kam....atkalbineja.Nesuprantu tu gydytoju. unsure.gif

Daro, ypac jeigu liga jauname amziuje (jaunas amzius iki???? ka as zinau, gal kokiu 45 g.gif ) Vis tiek prasykit, zinosit ar cia genetinis dalykas. Mane siunte chemoterapeute, dukra - seimos gyd. Atrodo gydymo taktika, esant genu mutacijai ir ne, skiriasi. Bet del sito nesu 100 proc. isitikinus
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2013 11 20, 20:34)
http://www.onkogenetikas.lt/ - Edme, va čia dariausi genetinį tyrimą (pas Ramūną Janavičių).

Ačiū. Reikės pasiskaitinėti. Reikalas tame, kad pradėjau spindulinį ir radiogydytoja, sako-pasikonsultuokit su genetikais. Sakau Vilniuje, ne sako klinikose. Sako, jei reikės tai paskui nusiųs į Vilnių. Tai, ir galvoju kam man čia vaikščioti, geriau iš karto į Vilnių važiuoti. šiandien nebuvo mano onkologės, pas seselę paklausiau ar skiriasi gudymas, jei yra genų mutacija. ji man atsakė, kad nesiskiria. Tai galvoju, kam man tą genetinį tyrimą darytis, jei gydymas tas pats. Bet vistiek dar reikės paklausti pas onkologę. Dar šian. nustebino vienas dalykas, kadangi mano onkologės nebuvo, ėjau vaistų išsirašyti pas kitą. Tai ši man pasakė, kad jei su +++ pliusais, tai širdies echoskopiją, vidaus organų echoskopiją ir plaučių rentgeną būtina daryti kas 3 mėn. Šito nežinojau. Man plaučių rentgenas darytas balandį. blink.gif Įdomu, kaip kitos, kurios gavot gydymą herceptinu, kas 3 mėn. darėt minėtus tyrimus?
Atsakyti