Įkraunama...
Įkraunama...

2011 klaipėdiečiai

QUOTE(awiux @ 2013 11 17, 22:24)
cool.gif  ytariu kad neber  biggrin.gif

QUOTE(Guotė @ 2013 11 17, 23:50)

Yr yr hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas, smile.gif
Atsakyti
smile.gif labas labas
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

yra yra gyvų...

Mes tai va apsirgom po savaitgalio... kosulys užpuolė, tai vakare pas daktarus mausim pasirodyti...
Palikau namie su aukle...
Atsakyti
mes gyvi ir dar viena gyvybiuke lankem ,vyro brolis pagaliau susilauke,dukrytes ax.gif ..o gn dovis sutiko savo akusere tai pasidziauge dovuku biggrin.gif

nu ir saltciai uzpuole brrr ,reik zieminiu batu ieskot..o taip nesinori man visai sau kazka pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2013 11 18, 16:47)
mes gyvi ir dar viena gyvybiuke lankem ,vyro brolis pagaliau susilauke,dukrytes  ax.gif ..o gn dovis sutiko savo akusere tai pasidziauge dovuku  biggrin.gif

nu ir saltciai uzpuole brrr ,reik zieminiu batu ieskot..o taip nesinori man visai sau kazka pirkt  blush2.gif

pradėdama skaityt tavo postą pagalvojau, kad bus žinia, kad čia jūs dar vienos gyvybiukės laukiat bigsmile.gif

o kodėl tau taip nesinori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2013 11 18, 15:47)
mes gyvi ir dar viena gyvybiuke lankem ,vyro brolis pagaliau susilauke,dukrytes  ax.gif ..o gn dovis sutiko savo akusere tai pasidziauge dovuku  biggrin.gif

nu ir saltciai uzpuole brrr ,reik zieminiu batu ieskot..o taip nesinori man visai sau kazka pirkt  blush2.gif

sveikinimai tapus teta 4u.gif
ir taip gan geri orai buvo, iki šiol aš vis dar su lengvais bačiukais ir plona striukyte vaikštau , bet jau reiks šiltesnes traukt. O man patinka ir sau ką nors nusipirkti, bet su batais labai sunku , arba nepatinka ir netinka, o jei patinka tai kaina išgąsdina. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir aš neradau temos doh.gif dar idėja kalėdinėms dovanėlėms - medinės kaladėlės su raidėmis (ir su skaičiais, ženklais būna wink.gif ) http://www.mazyliusa...es-su-raidėmis

susirgo mano bičas. Gerklė, kosulys... Bet po odenoidų operacijos tikrai yra rezultatas. Daugiau nei 3 mėn. net be slogos drinks_cheers.gif Ne taip kaip pavasarį - savaitė darže, 3 - namie doh.gif Leidžiu ir princesei pailsėt rolleyes.gif

patys šiemet Eglei žadam virtuvėlę medinę dovanot (labai patinka jai šeimininkaut). Vis tik jau ir gimtadienis 3 metų bus smile.gif o bičui... kas tuo metu bus "an bangos" - nes pastaruoju metu kas dien ta banga keičiasi - tai dinozaurai, tai lego, tai formulės... smile.gif
Atsakyti
Salsiera, sveikatos tavo berniukui 4u.gif o dėl adenoidų operacijos, tai ir aš džiaugiuosi, tikrai labai jaučiamas skirtumas, net baisu girtis smile.gif
Mano mažoji vėl prisisiojo lovą šiąnakt doh.gif niekaip nesibaigia šis etapas. tiesa, retėja jau tokie atvejai, kokie 2 kartai per mėnesį tokie būna, gal iki mokyklos baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2013 11 18, 18:39)
pradėdama skaityt tavo postą pagalvojau, kad bus žinia, kad čia jūs dar vienos gyvybiukės laukiat  bigsmile.gif

o kodėl tau taip nesinori?  g.gif

oj ne ax.gif ... nors pamatai ir taip eh pasvajoji rolleyes.gif manau visom taip buna ane...

nezinau atpratau sau pirkti kazka g.gif , finansai aisku ytakoja doh.gif ..

QUOTE(orchidejaa @ 2013 11 18, 19:38)
sveikinimai tapus teta 4u.gif
, bet su batais labai sunku , arba nepatinka ir netinka, o jei patinka tai kaina išgąsdina. rolleyes.gif

4u.gif
va butent doh.gif ...
as geriau kur i koncerta ismauciau negu batus uz 200lt-300lt pirkciau lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos

Kaledos, Kaledos, Kaledos... Galva skauda, kai galvoju apie dovanas. doh.gif Dicke tai nori Meridos su Angusu (is filmo Karaliska drasa) arba ka nors su arkliukais, pakvaiso del arkliu biggrin.gif O maziukui tikriausiai koki krana, traktoriu, siuksliadeze ar pan. dovanosim, nes tas prie technikos. Bet reikia gi ir seneliams pasakyti, ko vaikai nori, ir tetoms, kumoms, vaje vaje... O dar kai manes uzklausia ko noriu, tai net nezinau ka sakyti. Aisku noriu daug, bet brangios tos dovanos blush2.gif Tai kazkaip nutyliu biggrin.gif O dar Kaledom uosviai atvaziuoja pas mus pasisveciuoti, sventes sutikti, tai ir jiems reikia kazka sugalvoti, o ir kazka tokio, ka galetu parsivezti rankiniam bagaze. Pirma norejau kazka pati nunarplioti, bet matau, kad niekaip neiseis del laiko stokos, nes kalba intensyviai mokinuosi, tas uzima visa laisvalaiki. Ech tos dovanos...
Atsakyti
Labas rytas,
Helena, oho, kiek dovanų pas jus nusimato. Pas mus vaikams tik mes kažką organizuojam ir dar krikšto tėvai ką nors paprastai pasveikina. viena močiutė nešvenčia Kalėdų, kita pinigais man duoda, kad aš ką nors nupirkčiau.
pas mus šiandien darželyje tautinė vakaronė bus, abi merginos bus tautiniais sijonais pasipuošusios, bet įtariu, kad Anelė visą šventę pas mane prabus biggrin.gif
ai, ir vakar tik sužinojau, kad šiandien dar eisim į telebimbam koncertą vis tik smile.gif tikiuosi, laiku prasidės smile.gif gal susitiksim su kuo nors?
Atsakyti