Įkraunama...
Įkraunama...

Citroen C5

QUOTE(Susena @ 2011 01 20, 15:26)
Žiūriu tema labai nutilusi. Bet gal mane kas nors paprotins. Užsimanėm nusipirkti citroen c5. Kaip suprantu apskritai tai yra labai gera mašina, bet aš atsisėdau gale, tai mano galva beveik į lubas atsirėmė. Ar čia visuose C5 taip, ar čia man pasivaideno? Toks jausmas buvo lyg lubos slėgtų. Šiaip abu su MB svavojom apie šią mašina, bet mane labai glumina žemos lubos.

Keista, kelintų metų Citroen? Gal todėl, kad esu neaukšto ūgio, galva į lubas nesiremia (o gal todė, kad gale nesėdžiu) - važinėjame ir džiaugiamės mašinyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 20, 13:51)
Keista, kelintų metų Citroen? Gal todėl, kad esu neaukšto ūgio, galva į lubas nesiremia (o gal todė, kad gale nesėdžiu) - važinėjame ir džiaugiamės mašinyte  thumbup.gif

Ziurinejam visai nauja. Tai vyras šiandien prasiciekavijo, kad nuo 2004 iki 2008 buvo siek tiek aukštesnės viduje c5, nei dabartinės naujos. MB nuotaiką vakar visai numušau, kai pasakiau kad man gale per žema. tai dar šiandien neatsigauna ir važiavo i salona žiūrėt. Tai pareiškė, kad vistiek visą laiką išsitempus nevažinėsi smile.gif
O kelintų metų Jūsų mašinytė?
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 01 20, 15:11)

Maniske 2004, bet gale tikrai nesiremiu galva i lubas g.gif Gal tikrai naujose yra kitaip?
Kitas dalykas-kiek ruosiates ten sedeti? Kai as vairuoju pati C5, tai man tas pats, kokios ten lubos gale biggrin.gif
Atsakyti
Man tai labai liux modeliukas šis, tik pažįstamų tai grei rūdyti pradėjo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 01 20, 16:11)

2005 ax.gif
Atsakyti
Džiaugiamės ir mes C5 thumbup.gif , komfortiška, minkšta, ypač jaučiasi patogumas ilgose kelionėse, labai myliu tą mašiniuką ir nenorėčiau keisti į kitą.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 02 07, 22:00)
Man tai labai liux modeliukas šis, tik pažįstamų tai grei rūdyti pradėjo.. verysad.gif

Sveiki citrinukai 4u.gif
Visiškai netyčia, beieškodama vairuotojų atsiliepimų apie Renault Trafic mikriukus, čia užklydau doh.gif ...Net į galvą nešovė, kad galima taip energingai, įdomiai ir labai teigiamai dar ir apie savo automobiliukus rašyti ... suprantu, kad apie katinėlius, šunelius, augalėlius... schmoll.gif
Taigi absoliučiai pritariu visų jūsų gražioms mintims apie citrinukus... svarbiausia apie jų išskirtinį komfortą ir savininkų citrinligę... amžiams... Kažkada važinėjau su rusišku Fiatuku... jaunystė, pasipuikavimas... vėliau Audi CD...VW New Beetle... o po Citroen XM neatsiplėšiam nuo citrinukų... tikras smagumėlis ilgame kelyje. Jau nuo 2008 m. mylimės su C6...buvo tokia nežabota sūnaus užgaida tik naujo modelio, tik iš salono... yahoo.gif ...taip kad dar ilgai kapstysimės su banko lizingu mega_shok.gif fool.gif Taigi, išbandėm ir pačią brangiausią meilės rūšį ax.gif ax.gif blush2.gif Tik nereikėtų suprasti, kad nuo to pasikeitė mūsų pats teigiamiausias požiūris į šį modeliuką schmoll.gif Anaiptol. Tikrai mašinytė verta ir TOOOKIŲ išlaidų ir apsisunkinimų karsta.gif triniti.gif bijau.gif cry.gif Per kančias... į žvaigždes lotuliukas.gif Ypač jauname amžiuje... kad greičiau įsisavintum gyvenimo pamokas... tongue.gif biggrin.gif fitness4.gif showoff.gif
Atsakyti
Prisiduodu... citroenlige sergu jau 8 metai ir panašu, kad sirgsiu dar ilgai. Kol kas džiaugiuosi Xantia, bet visos mintys apie C5 blush2.gif
Atsakyti
Laba
4u.gif nupirko ir man C5 ( 09 metu) net neisivaizduoju ko is jo laukt, gal ispesit apie netiketumus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2011 03 03, 19:27)
Džiaugiamės ir mes C5  thumbup.gif , komfortiška, minkšta, ypač jaučiasi patogumas ilgose kelionėse, labai myliu tą mašiniuką ir nenorėčiau keisti į kitą.

na dabar po metu radau savo posta ir galiu parašyt, blogai, kad ir kaip myliu ta mašiniuka bet iš remonto neišlendam, gaila, o patogi ir komfotiška, daugiau niekad nepirksim, parduosim verysad.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2012 03 18, 16:38)
Prisiduodu... citroenlige sergu jau 8 metai ir panašu, kad sirgsiu dar ilgai. Kol kas džiaugiuosi Xantia, bet visos mintys apie C5  blush2.gif

nepatariu nuoširdžiai 4u.gif

QUOTE(semke @ 2012 04 23, 12:53)
Laba
4u.gif nupirko ir man C5 ( 09 metu)  net neisivaizduoju ko is jo laukt, gal ispesit apie netiketumus  blush2.gif

gal nebus daug netiketumu, bet nereiškia kad jums ges ištisai kaip buvo mums, na žiurekit 4u.gif
Atsakyti
Jau treji metai važinėjame - jokių problemų, kompiuteris "gedimus" rodo, bet nuvažiavus į autoservisą jie nebuvo patvirtinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 26 balandžio 2012 - 15:18
Turiu ir aš C5. Važinėju 5 mėn. Kai rudenį ieškojau universalo, žiūrėjau tarp Audi A6 ir VW Passat. Bet... gavau patarimą žvilgtelėt ir į Citroen C5. Žvilgtelėjau. Įsimylėjau. Nupirkau biggrin.gif Mašina kaip laivas- plaukia, minkšta, komfortiška, kuro sąnaudos palyginamai nedidelės, ir kas svarbiausia- DIDELĖ bagažinė, nes pastoviai vežioju su savim gyvą "turtą". smile.gif Nusiskundimų neturiu kol kas, nebent tik vienas- reikėjo praplatint garažo vartus, nes kažkoks tas Citroen nestandartiškas tongue.gif
Atsakyti