Įkraunama...
Įkraunama...

Citroen C5

QUOTE(jediara @ 2009 10 18, 21:21)
Kažkaip tylu šioje temoje g.gif  Taigi turiu šį mašiniuką nuo gegužės mėn. - tikrai super  thumbup.gif , važiuoji ir lipti laukan nesinori. Aišku, gal kokių "siurprizų" ir pateiks, bet kol kas - viskas gerai biggrin.gif

Sveikinu su puikiu pirkiniu!!! smile.gif 4u.gif
Na gal šis modelis bus jau ištobulintas iki negendamumo wink.gif
O aš savąjį C5 ruošiu techinei apžiūrai po biški, nes gruodį baigsis, tai kad vienu kartu nesugriutų visi remontai , tai jau dabar remontuoju. smile.gif Beliko rankinį sutvarkyti ir padangas naujas nusipirkti ir bus viskas smile.gif
Kartais buna, kad jau supykstu ant mašinos, kad didele, kad ryja nemažai, bet kai išsiruošiu į kokią tolimesnę kelionę, tai neatsidžiaugiu smile.gif
Atsakyti
Na, maniškis tai tik 1,6 galingumo , tai kuro naudoja nedaug. Aišku, kartais pykstu, kai mieste sunkoka parkuotis, bet atstumo jutikliai padeda. Bet važiuoti, tai tikrai malonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 19, 10:47)
Na, maniškis tai tik 1,6 galingumo , tai kuro naudoja nedaug. Aišku, kartais pykstu, kai mieste sunkoka parkuotis, bet atstumo jutikliai padeda. Bet važiuoti, tai tikrai malonu  biggrin.gif

O jusu benzinas ar dyzelis?Musu C5 dyzelis, variklis 2, "eda" 7 litrus trasoj, mieste gal 8. Tiesa, automatas musu dar, bet tai pati geriausia masina, kuria teko kada tureti wub.gif Pirmiausia-labai minksta, o tai seimynai bei didelem kelionem privalumas, puiki hidraulika, per zvyrkeli vaziuoji, neikratai, kaip plentu kad riedi, o labiausiai jai panegirika noriu pasakyti, kad ji atlaike kelione i Italija, tempdama nameli-priekaba, sverianti 1200 thumbup.gif thumbup.gif Nu ne masina, o tikra pasaka. Tiesa, turim ja du su puse metu, technine praeina pati. Keista tik stabdziu kaladeles ir padangos i ziemines, veliau vasarines, problemos su ja jokios drinks_cheers.gif
2004 metu. ax.gif
Atsakyti
sena pažįstama, tai Jūsų mašiniukas egzaminą išlaikė, dar tokią priekabą tempiant thumbup.gif . Dyzelio naudoja apie 5,5 l, bet jei mieste tai iki 7 l būna, bet kai į darbą važiuoju 40 km. geru keliu, tai nedaug naudoja. Važiuojant kompiuteris rodo dažniausiai 4,5 l, bet kai būna įkalnė, ar lenkimas - tuomet jau daugiau ax.gif Žiūrėsiu, kaip žiemą važinėsiu smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli : ismete ant masinos kompo uzrasa "antipollution fault", dingo masinos "traukimas" . gal kuri esate susidurusi su tuo ?
Atsakyti
QUOTE(Vaida - Siaures Airija @ 2009 11 18, 18:07)
Turiu klausimeli : ismete ant masinos kompo uzrasa "antipollution fault", dingo masinos "traukimas" .  gal kuri esate susidurusi su tuo ?

Koks variklis? Jei dyzelis, greičiausiai užsikišo smulkiųjų dalelių filtras. Bet reikėtų jungti prie diagnostikos, kad įsitikinti.
Atsakyti
Išmeta ir man šį užrašą, bet su "traukimu" problemų nėra schmoll.gif Buvo prijungta prie diagnostikos, tai sakė, kad problema su katalizatoriumi g.gif Tačiau taip ir važinėju pusę metų ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli : ismete ant masinos kompo uzrasa "antipollution fault", dingo masinos "traukimas" .  gal kuri esate susidurusi su tuo ?

buvo ir man taip. trauka dingo, servizo lempute isijunge, bet nieko, ta trauka apriboja kompas, bet po kurio laiko atsistato i normalia busena. Arba jei ismeta antipollution tai isjungiu varikli ir uzvedu is naujo, jei ir dega tas uzrasas bet trauka buna normali, neprislopinta. Anksciau daznai ta uzrasa mesdavo, bet dabar pfu pfu nebemeta.
Nesuk galvos wink.gif Citroenas tokia masina kad sugeba sugesti stovedamas, o susitaisyti taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamala666 @ 2009 11 18, 23:29)
buvo ir man taip. trauka dingo, servizo lempute isijunge, bet nieko, ta trauka apriboja kompas, bet po kurio laiko atsistato i normalia busena. Arba jei ismeta antipollution tai isjungiu varikli ir uzvedu is naujo, jei ir dega tas uzrasas bet trauka buna normali, neprislopinta. Anksciau daznai ta uzrasa mesdavo, bet dabar pfu pfu nebemeta.
Nesuk galvos wink.gif Citroenas tokia masina kad sugeba sugesti stovedamas, o susitaisyti taip pat smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu, kai variklį iš naujo užvedi "gedimų" nebūna biggrin.gif
Atsakyti

Mums irgi simet liepos pradzioj taip buvo doh.gif Issigandau nerealiai, nes vel savo priekaba tempem, o eme ir dingo degimas is viso unsure.gif Tai sustojom, per nauja uzsivedem ir su serviso rezimu dar nameli sugebejom 800km nutysti blush2.gif
Kas idomiausia, atsikabinom nameli, ir masina "pasveiko" bigsmile.gif Dingo uzrasas, tad i autoservisa nebesikreipem. Pazistami irgi sake, kad kaltas katalizatorius(kaip supratau as, blondine-ismetamuju duju vamzdyje stovi daviklis, kuris sureaguoja, jei masina stipriau "gaza" paspaudzia, uzsikemsa ten ir tuoj kompiuteris klaida meta.

Del tos klaidos vazinesit dar simta metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 07, 21:45)

Del tos klaidos vazinesit dar simta metu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, jau nekreipiu į tai dėmesio irnesakyk.gif
Atsakyti
Žiūriu tema labai nutilusi. Bet gal mane kas nors paprotins. Užsimanėm nusipirkti citroen c5. Kaip suprantu apskritai tai yra labai gera mašina, bet aš atsisėdau gale, tai mano galva beveik į lubas atsirėmė. Ar čia visuose C5 taip, ar čia man pasivaideno? Toks jausmas buvo lyg lubos slėgtų. Šiaip abu su MB svavojom apie šią mašina, bet mane labai glumina žemos lubos.
Atsakyti