Įkraunama...
Įkraunama...

Citroen C5

QUOTE(jorė @ 2008 07 26, 19:57)
Nusipirkau Citroen 5, kol kas negaliu atsidžiaugti, iš mašinos nesinori išlipti biggrin.gif Tokia minkšta, erdvi, žodžiu super mašina

man irgi ji ziaurei patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 08 01, 16:30)
isigijom citroen c5 ir tuom labai esu labai patenkinta,visada buvau pries universala,o dabar pati toki ir nusipirkau  biggrin.gif dizainas grazus,norejosi automato,bet teko pirkt mechanine pavaru deze ir visai faina vaziuot ir vairuot si automobili,kai pirkom taurageje sargas aiksteles paklause ar as su juo vaziuosiu,pasakiau taip,tai sako is jos nebus automobilio,oi supykau,koks storzievis,net vyras pasake nereik pagal viena apie visus sprest  doh.gif

saunus pirkinys!!! sveikinu!!! thumbup.gif thumbup.gif
as tai noriu parduoti dabar C5 universala, nes tiesiog gaila, kad mazai su juo vazineju, nes turim kitas 2 auto. o jis tai liko tik maloniam , tolimam vaziavimui, nes su C5 super komfortas!!! aisku su XM dar minksciau, bet vistiek- HIDRAULIKA VALDO!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mes šiuo metu turim dvi mašinas Citroen C5 ir Citroen C3 n jokiu nusiskundimų neturim, mašinytės tikrai geros ir gražios.
Atsakyti
Nusipirkom patį pirmą Lietuvoje universalą Citroen C5 Tourer. Niekad nemėgau universalų, bet įlipau į vidų, labai patiko ir dizainas ir komfortas. O kai pravažiavom su juo, išvis nebesinorėjom išlipti. Pravažiavom keturias valstybes kelionėje, o net nepasijautė, tik vairą su vienu pirštu sukioji, o ji viską už tave daro. dabar dairaus asmeniškai "bobiškos" mašinos sau, ir akys vien tik į Citroeną krypsta, turbūt užsikrėčiau "citroenlige" blush2.gif
Atsakyti
Pas mus po dabartines "xantia",svajonese savo eiles laukia C5 4u.gif
Atsakyti
Pjuvena po krūmu- sveikinu su puikiu pirkiniu!!! mano planuose irgi stovi jis, nes C6 dar manau ne man- jam reikia pribresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamala666 @ 2008 10 05, 14:05)
Pjuvena po krūmu- sveikinu su puikiu pirkiniu!!! mano planuose irgi stovi jis, nes C6 dar manau ne man- jam reikia pribresti  smile.gif

Ačiū 4u.gif C6 tai jau grynas limuzinas, man jei ir reiktų pribręsti, tai nebent finansiškai blush2.gif
Atsakyti
na po kokiu 10 metu tai nereiks ir finansiskai gal labai bresti, nes cia kaip su XM limuzinu... nuvertejo gana greit.
Atsakyti
Lyg ir neblogi Jūsų atsiliepimai apie C5, nes vyras nori man ją "įsiūlyti", sako, kad man turėtų tikti, nes ten dau moteriškų "navarotų", bet aš net nežinau, gal tas mašinos pavadinimas..... Taip nesinori keisti savo VW..
Atsakyti
jediara- o apie kuri C5 mastot? naujaji, pirma ar antra? is karto patariu nepirkit C5 2001 metu, nes buvo daug problemu su jais, o nuo 2002 jau istaise ta beda wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Kamala @ 2009 05 19, 14:58)
jediara- o apie kuri C5 mastot? naujaji, pirma ar antra? is karto patariu nepirkit C5 2001 metu, nes buvo daug problemu su jais, o nuo 2002 jau istaise ta beda wink.gif

2005. Labai daug įvairių nuomonių girdėjau - gerų ir blogų. Ji jau keliauja į Lietuvą, tai net nemačiau, kaip ji atrodo ir kaip važiuoja g.gif
Atsakyti
Kažkaip tylu šioje temoje g.gif Taigi turiu šį mašiniuką nuo gegužės mėn. - tikrai super thumbup.gif , važiuoji ir lipti laukan nesinori. Aišku, gal kokių "siurprizų" ir pateiks, bet kol kas - viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti