Mes turim C4 ir esam patenkinti, šiandien kaip tik gavom pakaitinę C5 automatą, nu maloniai važiuoja, bet ir mane tas veliūras nervina, bet kaip vienai dienai tai visai nieko.
Šiaip Citroeno kaina nėra didelė palyginus su kitom prancūziškom mašinom ir maloniai važiuoja- minksčiau nei Peugeot. Renault kaina sulyginus su gaunama įranga nelabai mums tiko, nes komplektacija gan brangiai atsieina, bet jei perkat ten benziną už 3500 lt galima gamyklinę dujų įranga nusipirkt, vat toks ten vienas pliusas yra.
Manau, kad ir ateityje su Citroen'ais važinėsim.
QUOTE(boruzhe @ 2006 06 13, 15:11)
Pati porą metų važinėjau XM'u senuku '96 metų. Nu dėl minkštumo, vietos ir kuro sąnaudų, tai super mašiniukas Bet dėl remonto, tai ką aš žyyyyyyyynau Kirsdavo per kišenę kaip reikiant bet pas jį visai kitokia pakaba nei pas C5.
Man iš dabartinių Citroen'ų tai Xsara Picasso Tik vidus nelabai Jau tas veliūro spalvynas tai mane erzina
Man iš dabartinių Citroen'ų tai Xsara Picasso Tik vidus nelabai Jau tas veliūro spalvynas tai mane erzina
Bet juk pas C5 hidrauline pakaba ar as klystu? o Xsara Picasso pati dabar vairuoju, tai pas mane salono veliuras nemargas
C5 Veho salone sedejau tai man labai patiko bet nesidomejau kas pas juos blogai ar gerai yra, nes neplanavau pirkti, taciau viduj pasedeti patiko
QUOTE(Olaiva @ 2006 06 14, 16:12)
o kodel tau vidaus spalvos nepatinka?mes nusipirke turim,nu liux masiniukas.aukstai sedi,viska matai,plauki kaip su laivu
Tik Xsara Picasso jau nera toks minkstas kaip Xantia man siuo atzvilgiu labiau Xantia patiko
QUOTE(boruzhe @ 2006 06 14, 20:43)
Nu kad tas veliūras vienspalvis būtų tai tvarkoj, bet tas margumynas, tai rimtai erzina Ir porankiai baisiai nepatiko
O važiuoja neblogai, jei dar variklis ne 1.6 tai visai nieko
O važiuoja neblogai, jei dar variklis ne 1.6 tai visai nieko
man porankiai reikalingi kai vaziuoju i tolimesne kelione, pasidedi ir ranka nepavargsta, o mieste tai, aisku, jie nereikalingi
QUOTE(egoist @ 2007 02 14, 01:25)
Shudas
o tu vaziavai nors su viena cia isvardinta masina?
Papildyta:
Apie citrusus daugiau gali sužinoti čia citroenčikų buveinė
C5 yra vienas iš dviejų Citroen modelių, kuriame montuojama unikali "Hydractive III" pakaba su automatiškai kintančia prošvaisa. Tokio tipo pakaba garantuoja neprilygstamą važiavimo komfortą ir neeilines automobilio valdomumo savybes. Taip, kad C5 su hidrauline pakaba
QUOTE(Palemonas @ 2007 02 17, 02:35)
Mmmmmmmmmmm .... citroenai, citroenai - gražesnio žodžio nežinau
Apie tai tavo parašas viską pasako
Turejau C5- labai gera masina. Buvo- pilnas farsas! Tikrai gera masina...
o as va vazineju citroen xsara - man patinka. tik va po ziemos kazkas asitiko, nes spynos blogai rakinasi. kai buvo salciai uzsalo, o dabar ir liko kazkas keisto, bet siaip probelmu nebuvo. ir siaip minksta masina
Mama važinėja C5, tikrai labai patenkinta, o ir aš žiemą pasivažinėjau, tikrai super
O aš pakvaišusi dėl savo C5, man jis toks mielas, toks gražus, galingas, erdvus, "protingas" - su visais navarotais, minkštas, besitransformuojantis į "džipą", na vienu žodžiu ,
o kad taip apie savo vyrą galėčiau...... .
Kol kas turiu tik apie pusmetį, atsidžiaugti negaliu. O kiek prisinervinau pirkdama, visi vyrai, kurie tik sužinodavo kokios mašinos ieškau, labai švelniai tariant durne išvadindavo. Mašinuką į šuns dienas išdėdavo, o dabar pavažiuoti prašo. Truputį prisibijau gedimų, nes jau tiek pripasakojo!!!!! Bet kol kas nei lituko nereikėjo išleisti.
P.S. Apie kurą ir tepalus čia nekalbu.
Kol kas turiu tik apie pusmetį, atsidžiaugti negaliu. O kiek prisinervinau pirkdama, visi vyrai, kurie tik sužinodavo kokios mašinos ieškau, labai švelniai tariant durne išvadindavo. Mašinuką į šuns dienas išdėdavo, o dabar pavažiuoti prašo. Truputį prisibijau gedimų, nes jau tiek pripasakojo!!!!! Bet kol kas nei lituko nereikėjo išleisti.
QUOTE(lady cat @ 2007 09 11, 15:38)
O aš pakvaišusi dėl savo C5, man jis toks mielas, toks gražus, galingas, erdvus, "protingas" - su visais navarotais, minkštas, besitransformuojantis į "džipą", na vienu žodžiu ,
Kelintų gimimo tas tavo džiaugsmas ?