Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 14:53)
Nu ką, nėr ką slėpt - iš kaimo kilus miestiete nepatapsi  blush2.gif  tongue.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif As irgi kaimiete cool.gif
Jei taip kalbeti apie islygiavimus, tai man vizualiai tos ranksluostines, kaip ir kargiukai, nesipaiso. Slapiu ranksluostuku virtuvej nelaikom, keliauja tiesiai i skalbimo masina, o dregni gali pradziuti ant orkaites rankenos, tada sulankstomi ir graziai i kamputi, ant stalvirsio. Radijatoriaus tokio tradicinio virtuveje nera. Bet pas mus virtuve atskirai nuo svetaines, tai ir del tvarkos joje nesuku sau galvos, kad butu kaip parodoj.
Atsakyti
šian tėvams sumontavo virtuvę smile.gif turėjom ribotą biudžetą, bet visai patinka rezultatas.. dienos šviesoj virtuvė į pilkumą šiek tiek. smile.gif

user posted image

dabar laikas savo virtuvės projektą damušt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 12, 17:42)
šian tėvams sumontavo virtuvę smile.gif turėjom ribotą biudžetą, bet visai patinka rezultatas.. dienos šviesoj virtuvė į pilkumą šiek tiek. smile.gif
dabar laikas savo virtuvės projektą damušt  smile.gif

kaina kaina. galima??
miela virtuvėlė, paprasta tokia

o jūs žinot ką, o jūs žinot KĄĄ??? aaaaaaaaaaa, negaliu. šiandien griovėm sienas ir.... visgi padidinom miegamąjį valgomojo sąskaita, tai liko ten pas mane ta virtuvė su valgomuoju visai nefontanai. pffffff bet užtat miegamas koks bigsmile.gif thumbup.gif hihihi.gif

tik nemuškit biggrin.gif tiek projektavau, visiems išsiuntinėjau, dabar, manau teks perdarinėt. visgi jaučiu nebesiblaškysiu, lauksiu, kol grindis išlies, kad būtų aišku, kokios tos palangės, nes vėl prigrybausiu...

aš sakiau, kad tokių nepastovių niekur nėra doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 lapkričio 2013 - 17:52
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 18:48)
kaina kaina. galima??
miela virtuvėlė, paprasta tokia

ko daugiau pensininkams reikia? smile.gif 5000 lt be buitinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 12, 18:00)
ko daugiau pensininkams reikia? smile.gif 5000 lt be buitinės  smile.gif

plokštė mdf? stalviršis? furnitūra?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 19:04)
plokštė mdf? stalviršis? furnitūra?

LMDP karkasas, MDF durelės, stalviršis ne granitas smile.gif tik imitacija, beje labai gerulis. Mąstau sau tokį dėt, stalčiai su pritraukėjais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 12 lapkričio 2013 - 18:13
Cererakennel,
sauni virtuve thumbup.gif O taupant laika, tai sakysiu iskart rasykit visas kainas, kodus, spalvas, firmas, kokie lankstai, kur pirkot, kas gamino.... Gi vietiek isklausines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 11 12, 19:15)
Cererakennel,
sauni virtuve  thumbup.gif  O taupant laika, tai sakysiu iskart rasykit visas kainas, kodus, spalvas, firmas, kokie lankstai, kur pirkot, kas gamino.... Gi vietiek isklausines  lotuliukas.gif

pliam.. sutartis pas tėvus liko smile.gif taip smulkiai nesurašysiu smile.gif.. gamino Alantas smile.gif kol kas esu patenkinta tuo ką matau.. ir vadyba bent jau Klaipėdoje firmos gera, kas gan reta šiais laikai smile.gif. viskas padaryta laiku.. su laiku žiūrėsim kaip tarnaus smile.gif aš pas juos irgi projektą darausi.. tik stilius bus ,,kaimiškas labiau" nu su tais bokšteliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 12 lapkričio 2013 - 18:21
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 12, 18:12)
LMDP karkasas, MDF durelės, stalviršis ne granitas smile.gif tik imitacija, beje labai gerulis. Mąstau sau tokį dėt, stalčiai su pritraukėjais

o tai ta imitacija, tai LMDP? ar kokis ten?

QUOTE(Ajste @ 2013 11 12, 18:15)
Cererakennel,
sauni virtuve  thumbup.gif  O taupant laika, tai sakysiu iskart rasykit visas kainas, kodus, spalvas, firmas, kokie lankstai, kur pirkot, kas gamino.... Gi vietiek isklausines  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
o as nesuprantu... ko jus baidotes tu ranksluostuku. g.gif pvz Lino namuose ju tipo papigintu buna visada 2.50lt/vnt nu ir prisiperki 10 metu i prieki biggrin.gif
panaudojai suslapo ir meti skalbti. ax.gif bet linas su medvilne. o sugeriamumas o langeliai wub.gif pareklaminau skias biski lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 19:37)
o tai ta imitacija, tai LMDP? ar kokis ten?

aha.. toks blizgus paviršius atrodo kaip travertinas.. ir dar kelis buvau nusižiūrėjus. vienas toks juodas kaip akmuo matinis ir visas subraižytas, lyg supjaustytas.. tokį mano sesuo susdėjus yra.. jau treti metai ir labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 12, 18:43)
aha.. toks blizgus paviršius atrodo kaip travertinas.. ir dar kelis buvau nusižiūrėjus. vienas toks juodas kaip akmuo matinis ir visas subraižytas, lyg supjaustytas.. tokį mano sesuo susdėjus yra.. jau treti metai ir labai patenkinta

supratau, ačiū
Atsakyti