Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 12:47)
Pritariu požiūriui, kad nuo visko neapsidrausi, tokios noriu, tokia ir bus, tik pasiklausiau komentarų - galvoju gal kas antra suskyla ar pan.  g.gif
Taip plačiai nežiūriu  ax.gif daugumoj žiūriu, kas į burną patenka biggrin.gif ir ką kenksmingo aplinkai atiduodu. Na, bet tema ne apie ekologjiją  4u.gif

Na, musiskei tik keli menesiai, viskas ok thumbup.gif
Tai naturalus istekliai irgi prie to paties mirksiukas.gif Tema ne apie ekologija, bet viskas gi persipina. O kai mano virtuve Eko2 (eko-kvadratu), tai ir papletojau tema i ta puse. Ka gali zinoti, gal daugiau zmoniu susimastys apie ekologinius virtuves planavimo ir naudojimo aspektus thumbup.gif
Atsakyti
Ajste, aciu uz lygiavimo ideja 4u.gif

Juodai, reiks pagalvot del ranksluostines g.gif
Atsakyti
mamuciukas, grazi virtuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 11:48)
šitaip gaila man vietos ir pinigų specialiai rankšluostinei...  unsure.gif

Vat šitas neblogas variantas, bet vėlgi, drėgnus šluostukus uždaryt į stalčių  g.gif ...

Na slapiu nedeciau, o jei vos dregnas, tai nieko tokio irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 12:01)
...
keliu naujai,

...

wow bigsmile.gif labai garazu wub.gif man labai patiko plyteles, kaitlentes ir gartraukio spalva, viskas suderinta, sviesu, grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2013 11 12, 14:03)
Ajste, aciu uz lygiavimo ideja 4u.gif

Juodai, reiks pagalvot del ranksluostines g.gif

Ner uz ka 4u.gif Ir del ranksluostines sutinku su Juodai, dauguma jas turinciu nenaudoja, arba nenaudoja pagal paskirti.
Dar patarimas, kai braizote, bandykite palaikyti masteli, pvz 1cm popieriuje = 20 cm realybeje, tada ir popierinis brezinukas bus aiskesnis, matysis kaip tie lygiavimai/ dalinimai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 10:27)
Vieną priežastį konkrečiam planui parašiau - dėl vaizdelio į svetainę. Kiek esu mačius tokių rakšluostinių naudojamose virtuvės

O vat as susiplanavau virtuve su ranksluostine taip kad ji matysis tik esant virtuvej, nei is koridoriaus nei svetaines nesimatys, i tikrai dziaugiuosi, kad bus kur pasikabinti ranklsuosteli kita. Nes dabar metosi kur papuola doh.gif o ant orkaites rankenos dziovinami atrodo tikras kaimas doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 10:42)
biggrin.gif supratau. gal ir man norėt

Pas mane bus pusiau dviguba irgi panasiu tikslu, kad pasidziauti koki puodeli, sauksteli ir pan., ir neuzsikrauti stalvirsio.user posted image
Dar labai patiko nuoroda i virtuves seatingus thumbup.gif as irgi noreciau ko nors panasaus, nes tie valgomieji stalai su kedem truputi valgyklas primena biggrin.gif gal ir perlenkiu, bet man jie jaukumo nepriduoda namams.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 11 12, 16:48)
o ant orkaites rankenos dziovinami atrodo tikras kaimas doh.gif  biggrin.gif

Nu ką, nėr ką slėpt - iš kaimo kilus miestiete nepatapsi blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 11 12, 15:48)
O vat as susiplanavau virtuve su ranksluostine taip kad ji matysis tik esant virtuvej, nei is koridoriaus nei svetaines nesimatys, i tikrai dziaugiuosi, kad bus kur pasikabinti ranklsuosteli kita. Nes dabar metosi kur papuola  doh.gif o ant orkaites rankenos dziovinami atrodo tikras kaimas doh.gif  biggrin.gif

Aš ir niekaip neįsivaizduoju kur dėti tą rankšluostį jei nėra rankšluostinės. g.gif Taip ir mėtysis kur papuola, pas save dariau, bet pas mane dėkinga vieta į patį kampą kur praktiškai net nesimato. thumbup.gif
Atsakyti
mamučiukas puikiai padirbėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 16:53)
Nu ką, nėr ką slėpt - iš kaimo kilus miestiete nepatapsi  blush2.gif  tongue.gif

Norejau pasakyti, kad jei jau taip stengiames islaikyt tvarka, vienoduma, vientisuma, ir kt. Savo virtuvese, tai dziauti slapia ranksluosti ant orkaites rankenos grozio neduoda 4u.gif
Nieko kito ir nenorejau pasakyti biggrin.gif
Mamuciukas, grazi virtuve 4u.gif ir vaizdai pro langus irgi uzkliuvo biggrin.gif matyti. Dar idomu kaip ta kaitlente valysis balta g.gif ar nereikes jai vergauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 12:01)

keliu naujai,

pradžių pradžia, baisu ir tiek  biggrin.gif

Graži virtuvė wub.gif Aš irgi ėmiau šviesią, tik gal kiek gailiuosi kam stalviršį ir tuos apvadus dėjau tamsesnius. O žiūriu pas jus su švelniai rudais taip gražu. wub.gif

Kaina manau daugiausiai ne ta furnitūra sukelia, o pasirinkta plokštė, jei daryti iš LMDP tada gaunasi nelabai brangu ir geriausius blumus susidėjus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(monikan @ 2013 11 12, 12:47)
Juodai, Ačiū labai  4u.gif Tikiuosi rodys blush2.gif

Aš arba dujinę traukčiau iki pat galo, o kriauklę dėčiau grynai apvalią kampinę arba
Kriauklę dėčiau kur dujinė tik pačiam gale, o dujinę prie šaldytuvo kur dabar stalčiai. g.gif
Atsakyti
As tai slapia ranksluosteli ant radiatoriaus dziaunu. O sausas svarus ir ant orkaites kabantis graziai atrodo. Priderinam juk spalviskai ir ranksluostelius, puodkeles etc.
Nebent pas kazka labai jau minimalistine virtuve be gyvybes pozymiu, tada jau slepia viska is eiles biggrin.gif
Atsakyti