Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

Sveikos,
aš jus seku, skaitau, semiuosi mintis, nes savo būsimą virtuvę dar bandau deliotis, kai nubraižysiu įkelsiu jūsų teismui 4u.gif

QUOTE(monikan @ 2013 11 12, 13:47)
Juodai, Ačiū labai  4u.gif Tikiuosi rodys blush2.gif
user posted image

kokie virtuvės išmatavimai ?
Atsakyti
[quote=mamučiukas,2013 11 12, 13:17]
[/quote]
ačiū kam patiko aciuks.gif

Na man labai graži ta IKEOS pilka virtuvė, tai nors tokias plyteles suklijavo lotuliukas.gif ir sienos pilkos lotuliukas.gif

rankenėlių nenorėjau, net ant ūkinės spintos, bet jos yra patogios, o va šitos visos ilgos rankenos, jos ant stalčių, mano tikslas buvo kuo daugiau vientisumo, tada ir su rankėnėlėmis buvo toks sprendimas. Gal aš ir neteisi, bet man jos nekliūna kolkas ir jas visada galima pakeisti, nes jos prisuktos tik iš blogos pusės.
[/quote]
man irgi patiko jusu vrtuve wub.gif
Ir tokios rankeneles labai patinka, pati tokiu norejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 12, 13:47)

Prašom, į sveikatą 4u.gif
o dėl virtuvės... nu neeee schmoll.gif šitaip nedarykit schmoll.gif
Plautuvę siūlau planuoti ten, kur dabar viryklė, o viryklę kelkit prie kitos sienos, ten kur dabar stalčiai dideli. Įkelkit visos patalpos planelį su VISAIS matmenimis, pabandysim sudėlioti, kur ką geriau įsirengt 4u.gif . Čia kas Jums taip pabraižė? Baldininkai?
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 12, 11:47)

Sutinku su Juodai, labai nekaip atrodo isdestymas. Pasiskaitykite pirmaja zinute ir pagal patarimus ten surasykite visus duomenis, tada galesime komentuoti ir patarineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 11 12, 12:05)
Konkreciai sitos, jei neklystu tie skyriai mazoki  g.gif  Mes turim Ikejos keramikine. Minusu kolkas nematau, plautuve ir tiek.
O del issakytu argumentu del dvieju skyriu, tai pastebesiu, kad jei rupi ekologija, nenuleiskit i kanalizacija vandens, kuriame plaunamos ar verdamos darzoves - jame gausu maistiniu medziagu ir galima laistyti geles. Tas pats su kiausiniu vandeniu (kalcio saltinis). Makaronu dzivinti nereikia, kaiptik juose paliekama siek tiek vandens, kad nebutu sausi, nesukibtu. Karstu riebaluotu keptuviu negalima plauti, skirtinga temperatura (keptuves pavirsiaus ir vandens) gali pakenkti indo pavirsiui. Jei investuojate i indaplove, pirkite ekologiskus ploviklius. Lyginant su indu plovimu po tekanciu vandeniu, indaplove sunaudoja maziau vandens  4u.gif

Šita ir yra Ikejos smile.gif LT tik vieną dvigubą keramikinę siūlo. Girdėjau komentarų, kad netyčia paleidus kokią keptuvę, gali skilti g.gif
Kad keptuvių karštų plauti negalima, žinau, bet juk būna situacijų, kai negali laukti, kol indaplovė išplaus, tai pravėsini ir plauni, ir vėl naudoji smile.gif bet mano špižinė, tai plaunu ir šiltą biggrin.gif
Dėl vandens tai jo, mažiau, bet kai gręžinys savo, nebėra itin aktualu, tik man tie plovikliai nepatinka, todėl neriebiems bus naudojama plautuvė.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 12:23)
Šita ir yra Ikejos  smile.gif LT tik vieną dvigubą keramikinę siūlo. Girdėjau komentarų, kad netyčia paleidus kokią keptuvę, gali skilti  g.gif
Kad keptuvių karštų plauti negalima, žinau, bet juk būna situacijų, kai negali laukti, kol indaplovė išplaus, tai pravėsini ir plauni, ir vėl naudoji smile.gif bet mano špižinė, tai plaunu ir šiltą  biggrin.gif
Dėl vandens tai jo, mažiau, bet kai gręžinys savo, nebėra itin aktualu, tik man tie plovikliai nepatinka, todėl neriebiems bus naudojama plautuvė.

Maciau is nuorodos, kad sita Ikejine smile.gif Kitu variantu galite pasieiskoti internete. Pvz Juodai plautuve isigyta internete is uzsieniu thumbup.gif
Taip, gali buti , kad numetus sunku daikta suskils. Bet netycia buna visokiu ir ne tik su plautuvem. Laikausi poziurio, kad nuo visu nelaimingu atsitikimu neapsidrausi schmoll.gif Taigi reikia balansuoti, tarp noru, kainu ir praktikos.
Spizius taip pat skilineja 4u.gif Ir tokias keptuves geriau ne plauti stipriais valikliais, kad visa riebala nuimti, o issluostyti trupinius paliekant riebaliuko, taip geriau paciai keptuvei.
O savas grezinys tai ka - bedugnis? tongue.gif Kaip tik reikia labiau taupyti. Bet cia tik siaip komentaras, jei ziurite ekologijos ir ekonomijos, nes tai gerokai placiau nei tik indu plovimas su soda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 11 12, 13:40)
Laikausi poziurio, kad nuo visu nelaimingu atsitikimu neapsidrausi  schmoll.gif  Taigi reikia balansuoti, tarp noru, kainu ir praktikos.
Ir tokias keptuves geriau ne plauti stipriais valikliais, kad visa riebala nuimti, o issluostyti trupinius paliekant riebaliuko, taip geriau paciai keptuvei.
jei ziurite ekologijos ir ekonomijos, nes tai gerokai placiau nei tik indu plovimas su soda  4u.gif

Pritariu požiūriui, kad nuo visko neapsidrausi, tokios noriu, tokia ir bus, tik pasiklausiau komentarų - galvoju gal kas antra suskyla ar pan. g.gif
Špižių taip ir valau, nebent greitai reikia, kad švari būtų, tada plaunu, bet palikti ją reikia su šiek tiek riebaliuko, kitaip rūdyja.
Taip plačiai nežiūriu ax.gif daugumoj žiūriu, kas į burną patenka biggrin.gif ir ką kenksmingo aplinkai atiduodu. Na, bet tema ne apie ekologjiją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 12 lapkričio 2013 - 13:53
mamuciuk, labai grazi jusu virtuve wub.gif Kas dare? Kokybe patenkinti?
Paziurejau, kad pro langa matosi pazistami vaizdai biggrin.gif M. Riese ar ne ax.gif?
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2013 11 12, 15:57)
mamuciuk, labai grazi jusu virtuve wub.gif Kas dare? Kokybe patenkinti?
Paziurejau, kad pro langa matosi pazistami vaizdai biggrin.gif M. Riese ar ne ax.gif?

tai gal kaimynė kokia būsi mirksiukas.gif Jo ta vieta nugalėjo dėl apsisprendimo kur norime gyventi. Man čia labai gera ir patinka lotuliukas.gif
virtuvė sukalė mūsų namo įrengėjas, turi savo meistrus namo įrengimui, o virtuvę, tai man jis padėjo įgyvendinti mano norus ir padarė virtuvę, pas jokius baldininkus nėjau lotuliukas.gif tik parodžiau ko noriu ir kur viską sustatyti ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 lapkričio 2013 - 14:16
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 15:10)
tai gal kaimynė kokia būsi  mirksiukas.gif Jo Riešė nugalėjo dėl apsisprendimo kur norime gyventi  lotuliukas.gif

virtuvė sukalė mūsų namo įrengėjas, turi savo meistrus, o virtuvę, tai  man jis padėjo įgyvendinti mano norus ir padarė virtuvę, pas jokius baldininkus nėjau  lotuliukas.gif  tik parodžiau ko noriu ir kur viską sustatyti ir viskas  mirksiukas.gif

Ne, ne kaimyne ax.gif Tiesiog ieskodami namo prasimalem skersai isilgai po visa Vilniu biggrin.gif Bet tai kaip faina, kai ne baldininkai dare ir mano akim ziurint labai dailiai padare viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 15:10)
tai gal kaimynė kokia būsi  mirksiukas.gif Jo ta vieta nugalėjo dėl apsisprendimo kur norime gyventi. Man čia labai gera ir patinka  lotuliukas.gif
virtuvė sukalė mūsų namo įrengėjas, turi savo meistrus namo įrengimui, o virtuvę, tai  man jis padėjo įgyvendinti mano norus ir padarė virtuvę, pas jokius baldininkus nėjau  lotuliukas.gif  tik parodžiau ko noriu ir kur viską sustatyti ir viskas  mirksiukas.gif

gal gali kontaktais pasidalint ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2013 11 12, 16:16)
Ne, ne kaimyne ax.gif Tiesiog ieskodami namo prasimalem skersai isilgai po visa Vilniu biggrin.gif Bet tai kaip faina, kai ne baldininkai dare ir mano akim ziurint labai dailiai padare viska thumbup.gif

aš tik paklausiau : - ar bus gražu.
Sakė, kad TAIP. Aš ir patikėjau lotuliukas.gif

mes irgi su MB visą Vilnių išmaišėme kol radome savo svajonių vietą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 lapkričio 2013 - 14:20