Mamuciuk o kaip kampine spintele issprendet - lentynos ten paprastos ar isvaziuojancios?
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 18:31)
Kaip dabar? tik neziurekit I virsutines spinteles,jos bus iki lango, bet dar nezinau kaip suskirstysiu....
O man nepatinka Pirmiausia, tai labai daug skirtingu matmenu, nuo 45 iki 80, mozaika tokia. Jei imanoma, siulyciau sulygiuoti apacia, kad butu kiek imanoma vienodi plociai. Pvz jei nedarot kampines spinteles (kad butu isnaudotas kampas), dekit ten 60 cm stalcius. Jei plautuve nera dviguba, spintele darykit (tiksliau stalciu ) 60 cm. Jei dviguba, greiciausiai reikes spintele det, bet irgi daryciau 2 po 60. Indaplove irgi 60 cm. Nededam ranksluostines ir gale lieka 60 cm. gretimo stalvirsio plotis 60 + 5 vienetai po 60 = 3.6m Uz uzsukimo vietoj 80 + 60, daryciau 2 po 70, kad butu vienodziau
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 08:05)
Kokie minusai?
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 08:39)
Kad įdėjus kelis nešvarius indus (tikrai ne viską į indaplovę krausiu), kitoje plautuvės dalyje galėtum nusiplauti daržoves; kad galėtum nuplautas daržoves/makaronus ir t.t. palikti ant sietelio nudžiūti virš plautvės, o kitą pusę galėtum naudoti; kad galėtum riebią keptuvę (kuri neglai palaukti kol bus išplauta indaplovėje) išplauti laisvoje plautuvės dalyje, ne virš neriebių puodelių ar šaukštelių galimai sudėtų kitoje pusėje ir t.t.
Man asmeniškai dviguba kriauklė yra būtina klausiu daugiau dėl keramikos, ne dėl dvigubumo pliusų ir minusų
Man asmeniškai dviguba kriauklė yra būtina klausiu daugiau dėl keramikos, ne dėl dvigubumo pliusų ir minusų
Konkreciai sitos, jei neklystu tie skyriai mazoki Mes turim Ikejos keramikine. Minusu kolkas nematau, plautuve ir tiek.
O del issakytu argumentu del dvieju skyriu, tai pastebesiu, kad jei rupi ekologija, nenuleiskit i kanalizacija vandens, kuriame plaunamos ar verdamos darzoves - jame gausu maistiniu medziagu ir galima laistyti geles. Tas pats su kiausiniu vandeniu (kalcio saltinis). Makaronu dzivinti nereikia, kaiptik juose paliekama siek tiek vandens, kad nebutu sausi, nesukibtu. Karstu riebaluotu keptuviu negalima plauti, skirtinga temperatura (keptuves pavirsiaus ir vandens) gali pakenkti indo pavirsiui. Jei investuojate i indaplove, pirkite ekologiskus ploviklius. Lyginant su indu plovimu po tekanciu vandeniu, indaplove sunaudoja maziau vandens
Mamuciuk,
faina virtuve, tokia sviesi, erdvi atrodo Gal galima is arciau plyteles uz kaitlentes?
mamučiuk, man irgi įdomu tos plytelės, ant stiklo mačiau foto, bet ant plytelių dar ne
virtuvė faina labai
virtuvė faina labai
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 13:01)
Labai dailu . Pilkos plytelės ant sienos , net miesto vaizdo nereikia... Mane kiek erzintų stalčių rankenėlės, būčiau darius tokias, kaip ūkinės spintos, bet jeigu Jums netrukdo, tai . Ar galite įkelti visos virtuvės nuotrauką?
QUOTE(murmur @ 2013 11 12, 14:04)
Mamuciuk o kaip kampine spintele issprendet - lentynos ten paprastos ar isvaziuojancios?
ten paprasta lentyna, man tas ištraukimas nelabai patiko, nes mano tikslas ten sugrūsti ne taip dažnai naudojamus daiktus. Tai atsisakiau išvažiuojančios lentynos ir dėjau paprastą, bet durelės tai jau su švelniu prisitraukimu. Visi stalčiai ir durelės su savaiminiu pritraukimu.
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 14:07)
mamučiuk, man irgi įdomu tos plytelės, ant stiklo mačiau foto, bet ant plytelių dar ne
virtuvė faina labai
virtuvė faina labai
taip, taip, čia yra plytelės,ilga jau jų ieškojau
QUOTE(monikan @ 2013 11 12, 11:39)
Nieko nerodo. Įkelkit savo foto/paveiksliuką į sakykim fotki.com . Ten pasirinkit nuotrauką, spauskit dešinį pelės klavišą ir pasirinkit "copy image URL". Rašydama atsakymą čia nuspauskit IMG ir patalpinkit nukopijuotą nuotraukos nuorodą
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 14:09)
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 13:01)
Labai dailu . Pilkos plytelės ant sienos , net miesto vaizdo nereikia... Mane kiek erzintų stalčių rankenėlės, būčiau darius tokias, kaip ūkinės spintos, bet jeigu Jums netrukdo, tai . Ar galite įkelti visos virtuvės nuotrauką?
ačiū kam patiko
Na man labai graži ta IKEOS pilka virtuvė, tai nors tokias plyteles suklijavo ir sienos pilkos
rankenėlių nenorėjau, net ant ūkinės spintos, bet jos yra patogios, o va šitos visos ilgos rankenos, jos ant stalčių, mano tikslas buvo kuo daugiau vientisumo, tada ir su rankėnėlėmis buvo toks sprendimas. Gal aš ir neteisi, bet man jos nekliūna kolkas ir jas visada galima pakeisti, nes jos prisuktos tik iš blogos pusės.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 10:05)
Kokie minusai?
Jei del keramikos klausiat. Turim IKEA keramine, tik mazesne ir ne dviguba, 5 metus. Vel zadu deti tokia pacia. Gal net sita. Devisi puikiai, valosi gerai minusu jokiu. Nei su puodais, nei su keptuvem neapsidauze. Zodziu, jei liko kokybe ta pati, tai kriaukle tikrai puikiai laiko.
Dar lietuviskas klausimas - kiek kainavo baldeliai jei nepaslaptis?
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 12, 09:25)
Stalčiai - patogu, tas aišku. Bet jeigu yra galimybė, tai verta pasidaryti ir spintelę su durelėmis. Stalčiuose patogiau laikyti smulkesnius, mažesnius daiktus, o spintelėje su durelėmis didesnius, rečiau naudojamus. Vienas kitam neprieštarauja. Pats stalčius užima vietos, tad tarkavimo mašinų, stiklainių su uogienėmis ir kitų didelių griozdų daugiau tilps spintelėje su durelėmis ir lentynomis. Tarkim pas mus maža virtuvėlė ir joje yra viena spintelė su keturiais stalčiais ir viena su durelėmis ir dvejomis lentynomis.
Betgi dabar daromi ir dideli stalciai dideliems daiktams Turiu dabar apacioj daug spinteliu, su malonumu VISAS iskeisciau i stalcius. Ne nemirktelejusi O tie maziukai, kazkada buve standartiniais, stalciai patogu tik irankiams, foljoms ir pan susideti, tam, kas vienu sluoksniu dedama. Gaminantis pagal modernius standartus, kur stalciai platesni ir gilesni, ten jau galima ir stiklainius, kitus rakandus susideti. Spinteles siek tiek didesnis talpumas (kiek cia butu? pora cm3?) neatstoja stalciaus patogumo, kai gali issiimti ko reikia iskart, nekraustydamas puses spinteliu
Juodai, Ačiū labai Tikiuosi rodys