Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 09:27)
Vieną priežastį konkrečiam planui parašiau - dėl vaizdelio į svetainę. Kiek esu mačius tokių rakšluostinių naudojamose virtuvėse, nekoks tas vaizdelis, klera tie laikikliai, skylė tokia tarp spintelių visai negražiai atrodo...

O tai jei uzdara tokia darai, nesimato jokios skyles tarp spinteliu. Na norint pataupyt vieta galima ant dureliu ranksluostukui laikikli tvirtinti, o jei spintele su stalciais - toks variantas
manau patogus mlabai smile.gif

QUOTE(monikan @ 2013 11 12, 09:28)
...

Gelbėkit, prašau! 4u.gif...

Nerodo ir man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 08:55)
na kad ir pėvėzė mano tarybinė bulvių tarkavimo mašina biggrin.gif o jei rimtai, tai man rodos labai nepatogu tokius didelius griozdus (duonkepė, bulvių tark.mašina, cikloninė krosnelė...) laikyti stalčiuje, kad ir koks jis bebūtų, be to jie visi netilptų į vieną stalčių.

Stalčiai - patogu, tas aišku. Bet jeigu yra galimybė, tai verta pasidaryti ir spintelę su durelėmis. Stalčiuose patogiau laikyti smulkesnius, mažesnius daiktus, o spintelėje su durelėmis didesnius, rečiau naudojamus. Vienas kitam neprieštarauja. smile.gif Pats stalčius užima vietos, tad tarkavimo mašinų, stiklainių su uogienėmis ir kitų didelių griozdų daugiau tilps spintelėje su durelėmis ir lentynomis. smile.gif Tarkim pas mus maža virtuvėlė ir joje yra viena spintelė su keturiais stalčiais ir viena su durelėmis ir dvejomis lentynomis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 12 lapkričio 2013 - 10:36
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 12, 10:25)
Stalčiau - patogu, tas aišku. Bet jeigu yra galimybė, tai verta pasidaryti ir spintelę su durelėmis. Stalčiuose patogiau laikyti smulkesnius, mažesnius daiktu, o spintelėje didesnius, rečiau naudojamus. Vienas kitam neprieštarauja.  smile.gif Pats stalčius užima vietos, tad tarkavimo mašinų, stiklainių su uogienėmis ir kitų didelių griozdų daugiau tilps spintelėje su durelėmis ir lentynomis. smile.gif Tarkim pas maža virtuvėlė ir yra viena spintelė su keturiais stalčiais ir viena su durelėmis ir dvejomis lentynomis.  smile.gif

nu vo aš ir taip manau biggrin.gif
Atsakyti
Vadinasi aš nemoku įkelt foto, gal galėtų kas padėt? blush2.gif
Atsakyti
man stalčiai irgi patinka, daug daugiau į juos telpa ir pasiimti daiktus daug lengviau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 lapkričio 2013 - 11:34
Mamuciukas labai grazu, man patinka wub.gif kokia cia plokste? neblizgi? ir stalvirsis koks? jis kaip matau su spinteliu apacia vienodas?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 12, 13:05)
Mamuciukas labai grazu, man patinka  wub.gif  kokia cia plokste? neblizgi? ir stalvirsis koks? jis kaip matau su spinteliu apacia vienodas?

ačiū ačiū aciuks.gif ir man patinka blush2.gif

plokštė paprasta, neblizgi, nors labai norėjau blizgios, bet kaina savo padarė lotuliukas.gif o stalviršis tai plokštė ir tiek. Man, kad kuo mažiau tarnauti viskam lotuliukas.gif

labai reikia romanečių, bet reikia jau gal kokių ryškių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 lapkričio 2013 - 11:19
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 12, 11:25)

Gerai, jei tikrai labai retai tie stambesni griozdai naudojami, bet jei dažniau, tai spintelė žiauriai nepatogu schmoll.gif O dėl tos vietos, taip spintelėse daugiau, bet laikydami joje griozdus vistiek visos neišnaudosit rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 12, 11:16)
O tai jei uzdara tokia darai, nesimato jokios skyles tarp spinteliu.

šitaip gaila man vietos ir pinigų specialiai rankšluostinei... unsure.gif
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 12, 11:16)
Na norint pataupyt vieta galima ant dureliu ranksluostukui laikikli tvirtinti, o jei spintele su stalciais - toks variantas

Vat šitas neblogas variantas, bet vėlgi, drėgnus šluostukus uždaryt į stalčių g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 11:17)

plokštė paprasta, neblizgi, nors labai norėjau blizgios, bet kaina savo padarė lotuliukas.gif  o stalviršis tai plokštė ir tiek. Man, kad kuo mažiau tarnauti viskam lotuliukas.gif

labai reikia romanečių, bet reikia jau gal kokių ryškių  g.gif

O kokia stalvirsio spalva cia? kaip vadinasi? rolleyes.gif

As jau irgi galvoju kad rinksiuos paprastesne plokste, jokiu ten pribumbasu pritraukeju pakeleju neimsiu kad kaina zmoniska butu. Gyvenu dabar su tarybine virtuve ir gerai, reik kad butu grazu tvarkinga ir viskas.

Mamuciuk kur foto dingo? sakiau sb parodysiu bet nebera blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 12 lapkričio 2013 - 11:51
QUOTE(murmur @ 2013 11 12, 12:05)
Mamuciukas labai grazu, man patinka  wub.gif  kokia cia plokste? neblizgi? ir stalvirsis koks? jis kaip matau su spinteliu apacia vienodas?

QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 12, 12:17)

Apie ką Jūs čia g.gif . Nieko nematau lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 11:52)
Apie ką Jūs čia g.gif . Nieko nematau  lens.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha nebeliko blink.gif papildžiau žinutę dėl stalčių ir viską ištryniau doh.gif na reikia vėl sukelti doh.gif

pas mane tai "pribambasų pilna" man jie patinka thumbup.gif tai taupiau kitur biggrin.gif pvz. ant stalviršio, ant plokščių mirksiukas.gif

juodai
, tikrai nematai lotuliukas.gif tuoj sukelsiu blush2.gif
Papildyta:
keliu naujai,

pradžių pradžia, baisu ir tiek biggrin.gif

user posted image

šik tiek daugiau tvarkos biggrin.gif šaldytuvas nupirktas pirmas biggrin.gif

user posted image

dabar tai ką turiu, tai ką sugalvojau ir kolkas viskas tinka ir patinka blush2.gif o jeigu ir nepatinka, tai nesakysiu lotuliukas.gif

user posted image

čia dar bus baro kėdės ir stalas kaip stalviršis ir tokio aukščio ir tos pačios plokštės
ir dabar labai smagu gerti arbatą ir žiūrėti per langą thumbup.gif

kompo čia nebus, čia tik laikinas sprendimas pasigauti internetą iš kaimynų (ačiū jiems biggrin.gif )

user posted image

reikia romanečių ant langų, bet nebeliko pinigų lotuliukas.gif

pas mus daug aplinkui kas be užuolaidų gyvena, nes joms tiesiog nebeliko pinigų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 lapkričio 2013 - 12:04