QUOTE(slyva @ 2013 11 28, 12:59)
Kazkada buvo kalba apie indu ploviklio buteliuka imontuotami kriaukle. Tai jei as nusiperku ta buteliuka, pas ka prasyti kad man ispjautu skyle jam akmens mases kriauklej? Kriaukle jau turiu... arba su kuo patiems issipjaut?
Jei yra skyle pazymeta lipduku, tai viskas ok, ir patys baldininkai statydami gali ismusti ta skyle, bet jei near, tada problema
Kaip ir pas mane, frankes kriaukle, bet skyle buvo tik kranui, papildomos nebuvo, o nieks daryt neapsiema. Po to radau kazkoki skelbima, sake atvezt, bet pas mane jau buvo istatyta kriaukle, tai vaziuot I vieta atsisake
QUOTE(*Emilina* @ 2013 11 28, 21:29)
as buvau ikelus vietinio baldininko darbeli... bet musu baldininkai nelabai uz si sumanyma, nes sake, tai kainuoja daug pinigu, o ir naudos is tokiu mazu/neaukstu stalciu nera baisiai daug. As gal daryciaus jei jau baisiai maza virtuve butu...
Papildyta:
na o as galiu pasakyti is savo puses...pas mus irankiu stalcius butent po kaitlente, nekaista irankiai visai, todel ir nejauciu sazines grauzaties
matyt gerai ventiliuojasi. Kiek veiks kaitlente matysim
))
Pas mus irgi po kaitlente, jei jau labia ilgai verdu kazka, tada isyla, bet tikrai neikaista tiek, kad butu paliest neimanoma, buna vos vos silti.
Na tikiuosi nesuges
Nes siaip daug kas laiko irankius po kaitlentem...o ir labia patogu