Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 15:56)
smile.gif  savaime suprantama, kad mazesnio  mirksiukas.gif
Tuoj pamatuosiu... kazkur 37,5cm vidinis gylis. Niugis kliurka padare cia mums santechnikai  doh.gif . Tojvietoj pradiniam plane buvau nurodzius indaploves vieta, o plautuve salia kaireje. Paskui indaplove perkeliau i plautuves kaire, plautuves vieta nesikeite. O jie isvede ten vamzdzius doh.gif , nors uz indaploves kiekzinau negalima...

Tai šiokia tokia problemėlė yra, nes stalčiai išėjo negilūs. smile.gif Noriu pasakyti, kad nori nenori tenka prisitaikyti prie esamų komunikacijų įvadų išdėstymo vietų, arba kažką aukoti. Todėl geriausiai remontą daryti tik tada kada baldai jau suprojektuoti ir komunikacijas atvesti į reikiamas vietas. Net ir tai ne visada pavyksta padaryti, dėl buto (namo) suprojektavimo, arba todėl, kad tai labai brangu padaryti.
Taip, už indaplovės nieko negali būti, net elektros kištukinio lizdo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 lapkričio 2013 - 17:11
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 27, 17:17)
na judam ir mes link pabaigos smile.gif jau kaip laukiu negaliu smile.gif nebegaliu gyvent name kuriame remontai tokie sad.gif
dar klausimukas . Kokiu firmu indaploves naudojat ?? Ir ar yra skirtumas jas renkantis ?  g.gif  As sustojau prie Wirpool ....... bet ziuriu yra ir pigesniu variantu  blush2.gif

Smagu girdėt, kad pabaiga jau netoli smile.gif. Laukiam ir mes rezultato wink.gif.
Mes pasirinkom Siemens indaplovę. Prieš tai turėjau Electrolux.

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 27, 17:49)
Tai šiokia tokia problemėlė yra, nes stalčiai išėjo negilūs.  smile.gif  Noriu pasakyti, kad nori nenori tenka prisitaikyti prie esamų komunikacijų įvadų išdėstymo vietų, arba kažką aukoti. Todėl geriausiai remontą daryti tik tada kada baldai jau suprojektuoti ir komunikacijas atvesti į reikiamas vietas. Net ir tai ne visada pavyksta padaryti, dėl buto (namo) suprojektavimo, arba todėl, kad tai labai brangu padaryti.

Vat ką ir sakau. Nuo nulio viską darėm, kai vedžiojo komunikacijas viskas buvo aišku, kur kas bus, virtuvės projektą jau pati buvau sumetus, kuris iš esmės toks pats ir yra dabar, bet va ir taip kliurkų pridaro doh.gif . Jokių namo projekto ypatumo nebuvo, kliudančių vamzdžius išvesti 60cm kairiau schmoll.gif . Napatikrinau laiku, kol grindų neišpylė, paskui jau pozdna batia doh.gif doh.gif doh.gif . Pati tuo metu turėjau visos elektros projektą darytis, tai buvau užsikasus darbais, tikrai nė galvon neatėjo, kad gali kitur, nei už plautuvės išvesti tuos vamzdžius unsure.gif . Džiaugiuosi tiktai, kad su langu tarp spintelių pataikėm labai gerai - dėl jo apatinių spintelių aikštis gavos 94cm vietoj planuotų 91cm, bet tai mums ne problema. Aišku ir tie trumpesni stalčiai ne problema, nes pasidėjimui vietos turim per akis smile.gif .
Kalbant apie Cocacola28 virtuvės planavimą, reiktų įvertinti tai, klas yra blogiau - plautuvė nepatogioj vietoj, ar pamažėjęs stalčių, bet jos atveju, kampinės spintelės pasidėjimo plotas. Na, gal kampas ir nėra pats blogiausias variantas plautuvei, bet reiktų įvertinti tai, ko klausiau anksčiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 lapkričio 2013 - 18:42
Plautuvę trauksime kairiau, nes nesinori kampinės plautuvės.
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Kadangi šiuo metu vyksta virtuvės remontas, tai, jei leisit, prisijungsiu prie jūsų gražios kompanijos smile.gif Kol kas tik skaitau, nieko negaliu protingo patarti, išskyrus tai, kad kriauklė kampe yra žiauriai nepatogus dalykas, vienam bute tokią teko turėti... doh.gif
Atsakyti
Kaip Jums tokia virtuvė? Man ir baldai ir išdėstymas patiko.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 27, 16:17)
dar klausimukas . Kokiu firmu indaploves naudojat ?? Ir ar yra skirtumas jas renkantis ?  g.gif  As sustojau prie Wirpool ....... bet ziuriu yra ir pigesniu variantu  blush2.gif

pas mane dabar fagor, o buvo AEG
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 27, 20:52)
user posted image

Spalvos grazios, tik prie gartraukio tos spinteles be rysio, kad ne iki virsaus.
Atsakyti
[quote=Cocacola28,2013 11 27, 20:52]
user posted image
Išdėstymo principas toks pat, kaip siūlė Teka mirksiukas.gif , tik kriauklė pastumta į kairę pusę. Spinteles pagal savo skonį pasikeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Plautuvę trauksiu į dešinę pusę. O kokį apšvietimą esate pasidarę? Gal kas kokių patarimų duotų?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 28, 11:26)
Plautuvę trauksiu į dešinę pusę. O kokį apšvietimą esate pasidarę?  Gal kas kokių patarimų duotų?

i dešinę? prie kaitlentės?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 28, 12:26)
Plautuvę trauksiu į dešinę pusę. O kokį apšvietimą esate pasidarę?  Gal kas kokių patarimų duotų?

Kodėl į dešinę?
Apšvietimas pas mus - pakabinamų spintelių apačioje atitraukus nuo sienos per 3dalį spintelės gylio įfrezuotas led šviestuvas. Kadangi pas mane stalviršis eina iki pat lango, jis gaunas gilesnis - 850mm, tai šviestuvai išeina praktiškai per vidurį stalviršio - labai patogiai.
Atsakyti
Kazkada buvo kalba apie indu ploviklio buteliuka imontuotami kriaukle. Tai jei as nusiperku ta buteliuka, pas ka prasyti kad man ispjautu skyle jam akmens mases kriauklej? Kriaukle jau turiu... arba su kuo patiems issipjaut?
Atsakyti