Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 27, 11:00)
Dedu naują foto ir labai laukiu pasiūlymų

Siena Nr 1. 1655 mm. ,  siena Nr 2. 2605 mm
Baldus galima dėti tik prie šių sienų.Kaip juos išdėstyti?  Plautuvė bus kampe.

o kas ten po dešine? priešais 1 sieną?

būtų idealu, jei jūs pasidėliotumėt, pradžią padarytumėt, o mes patartume, ką keistume, kas negerai. nes taip imt iš oro ir daryt, tai kažkaip nelabai gal. aš ir pradžioj atėjau ir prašiau, kad man padarytų, nieks nedarė, teko pačiai, o tada jau gavau ir komentarų ir pastabų, keičiau, tobulinau, kol galiausiai gavau variantą, kuris man atrodo neblogas šiai dienai
spintelė, kriauklė, spintelė, kaitlentė, kargiukas/spintelė nedidelė, šaldytuvas. maždaug taip bandyčiau pradžiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 27 lapkričio 2013 - 11:08
QUOTE(Teka @ 2013 11 27, 12:04)
o kas ten po dešine? priešais 1 sieną?

būtų idealu, jei  jūs pasidėliotumėt, pradžią padarytumėt, o mes patartume, ką keistume, kas negerai. nes taip imt iš oro ir daryt, tai kažkaip nelabai gal. aš ir pradžioj atėjau ir prašiau, kad man padarytų, nieks nedarė, teko pačiai, o tada jau gavau ir komentarų ir pastabų, keičiau, tobulinau, kol galiausiai gavau variantą, kuris man atrodo neblogas šiai dienai
spintelė, kriauklė, spintelė, kaitlentė, kargiukas/spintelė nedidelė, šaldytuvas. maždaug taip bandyčiau pradžiai

Priešais pirmą sieną , tai koridoriaus siena.
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 27, 11:14)
Priešais pirmą sieną , tai koridoriaus siena.

o ta siena tuščia, ar ten durys? ta prasme ar ant tos sienos galima statyt virtuvę, ar norit virtuvės tik ties 1 ir 2 sienomis? kur langas? indaplvoė bus? kodėl kriauklė tik kampe?
Papildyta:
cocacola, aš apie tai maždaug kalbėjau. bet čia nežinant priežasčių kriauklės kampe, kitu atveju aš temčiau ją labiau į kraštą, ties durimis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 27, 13:56)
o ta siena tuščia, ar ten durys? ta prasme ar ant tos sienos galima statyt virtuvę, ar norit virtuvės tik ties 1 ir 2 sienomis? kur langas? indaplvoė bus? kodėl kriauklė tik kampe?
Papildyta:
cocacola, aš apie tai maždaug kalbėjau. bet čia nežinant priežasčių kriauklės kampe, kitu atveju aš temčiau ją labiau į kraštą, ties durimis.
user posted image

Indaplovės nebus. Priešais 1 sieną durys į koridorių. Apstatymas galimas tik 1 ir 2 sienose. Kriauklę galima traukti ties 2 siena maždaug apie 20 cm. Virtuvės plotas 7,3 m2
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 27, 15:11)
Indaplovės nebus.  Priešais 1 sieną durys į koridorių. Apstatymas galimas tik 1 ir 2 sienose. Kriauklę galima traukti ties 2 siena maždaug apie 20 cm. Virtuvės plotas 7,3 m2

Nesuprantu, kodėl plautuvė taip pririšta? Ar čia pati sugalvojot? O kas priešais 2 sieną? Ar virtuvė atskira patalpa, ar sujungta su svetaine? Jei sujungta, tai įdėkit visos patalpos planą su visais matmenimis, langais ir t.t.
Nu ir kodėl mes turim traukt po žodį iš Jūsų? doh.gif Ar pirmos temos žinutės neskaitėt? g.gif . Įdėkit visus planus, savo poreikius, tada tikėkitės išsamaus komentaro smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 lapkričio 2013 - 14:35
QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 15:33)
Nesuprantu, kodėl plautuvė taip pririšta? Ar čia pati sugalvojot?

greičiausia tam kampe kanalizacija pajungta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 15:33)
Nesuprantu, kodėl plautuvė taip pririšta? Ar čia pati sugalvojot? O kas priešais 2 sieną? Ar virtuvė atskira patalpa, ar sujungta su svetaine? Jei sujungta, tai įdėkit visos patalpos planą su visais matmenimis, langais ir t.t.
Nu ir kodėl mes turim traukt po žodį iš Jūsų? doh.gif Ar pirmos temos žinutės neskaitėt?  g.gif . Įdėkit visus planus, savo poreikius, tada tikėkitės išsamaus komentaro smile.gif .

Dėl plautuvės , tai vamzdžiai taip išvedžioti. Priešais antrą sieną pečius ir durys į kitą kambarį. Virtuvė atskira patalpa, be langų.
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2013 11 27, 14:46)

taigi viskas koreguojama, viskas
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2013 11 27, 15:46)

Na ir kas? g.gif Pas mane vandens mazgas išvis yra už stalčių bloko, paskui kairėje yra plautuvė, o dar toliau indaplovė - jokių problemų dėl pajungimų schmoll.gif . Ir Cocacola28 atveju nėra jau tokie dideli atstumai, tad plautuvę tikrai galima būtų užsukti kad ir prie 1 sienos. Klausimas, ar reikia? Pavyzdžiui - visai neaišku, ar ji laikys ką ant stalviršio - kombainą kokį, skrudintuvę, kavos aparatą? Jei taip, tai idealus padėjimas tokiems dalykams kampas tokioj mažoj virtuvėj, nes kitur tiesiog gaila stalviršio, kuris gali tarnauti kaip darbastalis. Taigi, tokiu atveju plautuvę sukčiau prie 1 sienos kiek galima kairiau, o viryklę panašiai kaip Teka pabraižė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 lapkričio 2013 - 15:09
QUOTE(Juodai @ 2013 11 27, 15:07)
Na ir kas?  g.gif Pas mane vandens mazgas išvis yra už stalčių bloko, paskui kairėje yra plautuvė, o dar toliau indaplovė - jokių problemų dėl pajungimų  schmoll.gif .
Kokio gylio stalčiai tame stalčių bloke?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 27, 16:42)
Kokio gylio stalčiai tame stalčių bloke?

smile.gif savaime suprantama, kad mazesnio mirksiukas.gif
Tuoj pamatuosiu... kazkur 37,5cm vidinis gylis. Niugis kliurka padare cia mums santechnikai doh.gif . Tojvietoj pradiniam plane buvau nurodzius indaploves vieta, o plautuve salia kaireje. Paskui indaplove perkeliau i plautuves kaire, plautuves vieta nesikeite. O jie isvede ten vamzdzius doh.gif , nors uz indaploves kiekzinau negalima...
Atsakyti
na judam ir mes link pabaigos smile.gif jau kaip laukiu negaliu smile.gif nebegaliu gyvent name kuriame remontai tokie sad.gif
dar klausimukas . Kokiu firmu indaploves naudojat ?? Ir ar yra skirtumas jas renkantis ? g.gif As sustojau prie Wirpool ....... bet ziuriu yra ir pigesniu variantu blush2.gif
Atsakyti