Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 26, 16:42)
Laba diena.
Reikia ir man Jūsų pagalbos. Tik nežinau ar rodys.
Kaip išdėstyti virtuvės baldus?
http://kitchenplanne....htm?Lang=lt-LT

O kaip padaryti, kad rodytų?
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 26, 19:53)
O kaip padaryti, kad rodytų?

reikia seivinti tas foto. vienas variantas, ikėjoj savo virtuvę darot "spausdinti" ir tada seivinat foto, kurią norit rodyt, arba tam vaizde būdama, darot printsreen ir tada seivinat, o tada jau keliat čia į forumą foto, kurią norit, kad pakomentuotų smile.gif

tikiuos ką nors supratot smile.gif
Atsakyti
Esu išsaugojus interneto platybėse surastą variantą kaip kitaip išnaudoti cokolį. Gal kam pravers. ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Čia atrodo kažkurios supermamos įkelta buvo. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 26, 08:19)
Va šitas daiktas biggrin.gif  4u.gif
Pasirodysiu, kai viską susidėliosiu į vietas ax.gif Grįžtu dabar vėlai. tai neturiu jau nei laiko nei noro krapštinėtis doh.gif

As is nuotraukos tai niekaip nesuprantu sito daikto panaudojimo.. nei cia popierius nei cia deklas.. kas cia? Nu lauksiu fotosesijos.

jau rimciau pagoolinau radau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 26 lapkričio 2013 - 22:04
QUOTE(Juodai @ 2013 11 26, 19:00)
Nebijot sugadint savo indukcinę?
Papildyta:

Nerodo nieko wink.gif.

Del ko? Gal as ko nors nezinau g.gif
Atsakyti
[quote=Cocacola28,2013 11 26, 16:42]

Reikia ir man Jūsų pagalbos. Tik nežinau ar rodys.
Kaip išdėstyti virtuvės baldus?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 20:15)
na man būna matai, kažkas labai labai patinka, bet kuo ilgiau į tai žiūriu, apie tai galvoju, gali praeit. tai va, kas praeina, tai reiškias, ne mano, perdegiau sakau biggrin.gif vėl grįžtu prie švelnių spalvų smile.gif akcentai tik ryškūs bus

lotuliukas.gif man su pilka taip pat buvo kuo ilgiau vepsojau tuo baisesne atrode doh.gif

QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 11:57)
kaneri baldai. blyn, baikit mane skaudint, kaip man gyvent be virtuvės sad.gif nooors. galima kaitlentę kur numest laikinai, gal ir išgyvenčiau porą mėnesiukų biggrin.gif

blush2.gif man jie gamina jau pasiimu penktadieni tongue.gif kai sustatys pasirodysiu smile.gif

Kriaukle lieka mano galvos skausmas apvali kvadratine....... doh.gif g.gif
tai vienas daiktas kurio neturiu virtuveje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 26, 23:50)
lotuliukas.gif man su pilka taip pat buvo kuo ilgiau vepsojau tuo baisesne atrode  doh.gif
blush2.gif man jie gamina jau pasiimu penktadieni tongue.gif kai sustatys pasirodysiu smile.gif

Kriaukle lieka mano galvos skausmas apvali kvadratine....... doh.gif  g.gif 
tai vienas daiktas kurio neturiu virtuveje  doh.gif

biggrin.gif

kai pastatys, lauksiu iškart foto, su medžiagų išklotine ir kaina biggrin.gif

aš vat ir pradedu sukt galvą. visada turėjau tik apvalias, galvojau irgi dėsiu apvalią, ale va ikėjoj kiek dėliojuos, tai dedu kvadratinę, na stačiakampę gal labiau. tai jaučiu ir dėsiu tokią...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 26, 20:00)

Na va, paburbėjot, sulaukėt dėmesio  lotuliukas.gif . Irgi gera metodika  mirksiukas.gif .

aha lotuliukas.gif
Dėkoju blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 26, 18:21)
Klausk, tamsta, ko tik nori ir bus atsakyta.  biggrin.gif
Eger yra austrų gamintojas ir jo gaminiai vieni iš brangiausių mūsų rinkoje. Suprantama, Eger kokybė gera, tačiau kokybė gera ir kur kas pigesnių lenkiškų, čekiškų ar latviškų plokščių. Eger verta rinktis ne dėl kokybės, bet tokiu atveju jeigu neišsirenkate patinkamos spalvos ir faktūros iš pigesnių medžiagų. smile.gif

Būtent dėl to, kad iš pigesnių variantų neišsirinkau spalvos norimos, teko ir stalviršį ir fasadą rinktis egger 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 11 26, 23:57)
Del ko? Gal as ko nors nezinau  g.gif

Buvau jau karksėjus ne kartą, kaip mane konstruktorius-projektuotojas perspėjo dėl indukcinės. Tiesiog pacituosiu:
"Tai indukcinė reiškia, - tuomet nelabai yra iš ko rinktis, - teks mest stalčių lauk, - tai susiję su indukcinių kaitlenčių savybe atiduot perteklinę šilumą apačion, - vienu žodžiu, - metaliniai ir aliumininiai daiktai esantys po kaitlente įkaista taip, kad jų net neįmanoma paliest, apie tai pardavėjai dažniausiai nutyli, ir be to jei padarysim ten stalčių, kaitlentė dirbs apie 1 metus - po to suges, - ir garantinis negalios ...
Kolegos turėjo tokių nemalonių situacijų... Nenorėčiau, kad kažkas panašaus atsitiktų - gal geriau apsidraudžiam."

Tai vat. Aš nerizikavau ir palikau tuščią vietą po indukcine, nors kažkokius nakaistančius daiktus, manau, būtų galima ten laikyti. Bet lengvai užsidegančių irgi nepatariama - čia jau indukcinių kaitlenčių instrukcijose rašo, paskaitykit wink.gif.
Atsakyti
Keli žodžiai apie stalčių cokolyje įrengimo galimybę.
Paprastai dažniausiai virtuvės spintelės stovi ant vadinamųjų virtuvinių reguliuojamų kojelių, kurios yra uždengiamos plintusu. Jeigu norėsime tokius stalčius įrengti po tokios konstrukcijos spintelėmis, tai stalčius turės būti patalpintas tarp kojelių, vadinasi kur kas siauresnis negu spintelė. Tad taip nieko gero neišeina. Norint, kad stalčius cokolyje būtų normalaus pločio, teks daryti visai kitokios konstrukcijos spinteles. Tokioms spintelėms reiks daugiau medžiagos, montuojant baldus jas bus sunkiau sureguliuoti, plius dar patys stalčiai kainuos, o tai reiškia, kad viskas gerokai pabrangs.
Pvz. aš plintuso apačioje pritvirtinu tokį profiliuką, kuris turi tokį užsilenkiantį sijonėlį ir tiesiog priglunda, prilimpa prie grindų per visą plintuso ilgį. Taip apsaugo plintuso apačią nuo drėgmės, o svarbiausiai neleidžia po spintelėmis patekti dulkėms ir trupiniams. Tokio daikto irgi jau nebe panaudosi, jei ten bus stalčiai.
Apibendrinat galima pasakyti, kad pagaminti galima, bet darbo ir sąnaudų daug dėl menko pasidėjimo. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 lapkričio 2013 - 10:48
Dedu naują foto ir labai laukiu pasiūlymų

user posted image

Siena Nr 1. 1655 mm. , siena Nr 2. 2605 mm
Baldus galima dėti tik prie šių sienų.Kaip juos išdėstyti? Plautuvė bus kampe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocacola28: 27 lapkričio 2013 - 11:01