QUOTE(Piranija @ 2013 11 26, 16:51)
manau, kad nelabai kas pagelbės... Nes čia ką rašai-- viskas kaip į sieną
Turbūt naujų merginų šioje temoje postai nematomi
Nu nieko sau
. Nebūkite tokia kategoriška
. Kai kas nors turi ką pasakyt, tai ir pasako. Į Jūsų klausimą dėl plokščių asmeniškai aš nieko negaliu patart, nes pati visai nesirinkau tokių dalykų. Tai negi dabar pulsiu googlint, kad pasakyčiau tai, ką ir pati galit sužinot tai padarius?
Dar kažkada klausėte dėl spalvų - ar pati skaitėte savo postą? Nu koks man jis painus
QUOTE(Piranija @ 2013 11 18, 14:36)
Nu kokią vaizduotę reikia turėti, kad atsakyt į Jūsų klausimą
. Arba turi būt profesionalus dizaineris, kuris tik perskaitęs spalvų pavadinimus iškart susivizualizuos viską ir pasakys - taip arba ne...
Aš tai pabandyčiau paieškoti spalvų pavyzdžių, kad kuo tiksliai suprastų mano klausimą - tada didesnė galimybė, kad atsakys ką nors
.
O jei ir neatsako, tai negi sunku pakartot klausimą? Neretai būna tokių klausimų, kurie kartojasi... tai net tingisi kitąkart į juos atsakinėt
. Vienas iš jų:
QUOTE(Piranija @ 2013 11 19, 14:48)
Ar pirma klijuojamos plytelės ir tada montuojami baldai, ar atvirkščiai?
Mus baldžius liepė išsilkijuot, tada viršutines spinteles "kabins ant plytelių"..
Bet va, esu mačius, kad baldai sumontuoti, o plytelės dar tik laukia savo eilės
Tikrai žinau, kad neperseniausia ir pati rašiau atsakymą į panašų klausimą. Na, gal ne atsakymą, o savo nuomonę. Visaip daro. Bet kažkas rašė, kad nelabai gerai, jei pakabinamos spintelės užeina ant plytelių - taip, logiškai mąstant, jos kabos netiesiai, nes apačia bus kokį 1-2cm toliau nuo sienos, na per plytelių storį. Ar aš neteisi? Gal
Dešimtukas geriau ką pakomentuos dėl to.
Na va, paburbėjot, sulaukėt dėmesio
. Irgi gera metodika
.
QUOTE(Grelita @ 2013 11 26, 19:26)
O as kaip tik dariau irankiu dekla po indukcine, pries tai laikiau prieskonius, tai perdejau I sonini stalciu.
Situos daiktus prieskoniams, mes nupjovem,patrumpinom, nes man per stalciu ilgi netilpo
Nebijot sugadint savo indukcinę?
Papildyta:
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 11 26, 16:42)
Laba diena.
Reikia ir man Jūsų pagalbos. Tik nežinau ar rodys.
Kaip išdėstyti virtuvės baldus?
http://kitchenplanne....htm?Lang=lt-LT
Nerodo nieko
.