Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Mazati @ 2013 11 24, 23:44)
Teka, man atrodo, kad cia kartu su cokoliu atsidaro. Mums, kai uzskinejom virtuve, siule toki varianta, kad gilesnis stalcius butu. Bet man asmeniskai negrazu, nes tada gaunasi, kad cokolis eina ne isvien, o tampa perpjautas. Pas mus is svetaines labai gerai matosi cokolis, tai su tokiu stalciumi matytusi jo supjaustymas dalimis, o dar, laikui begant, tarpeliai tie padidetu...

Aš senojoje virtuvėje labai buvau pasigedusi kokios vietos skardom susidėti(nemėgstu,kai orkaitėje jos visos riogso),gabaritai jų tokie,kad sunku kur nors kitur laikyti. Todėl ryžausi tokiam stalčiui. Kadangi,pas mane tas cokolio perpjovimas liko viename iš tamsiausių virtuvės kampų,tai vizualiai man tai netrukdo. Metalinis cokolis,tai ko tiems tarpeliams didėti? Kol kas dar nepadidėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 25, 10:58)
Aš senojoje virtuvėje labai buvau pasigedusi kokios vietos skardom susidėti(nemėgstu,kai orkaitėje jos visos riogso),gabaritai jų tokie,kad sunku kur nors kitur laikyti. Todėl ryžausi tokiam stalčiui. Kadangi,pas mane tas cokolio perpjovimas liko viename iš tamsiausių virtuvės kampų,tai vizualiai man tai netrukdo. Metalinis cokolis,tai ko tiems tarpeliams didėti? Kol kas dar nepadidėjo g.gif

Tai gal ir nepadides tie tarpeliai 4u.gif Tiesiog paprastai stalciai daugiau ar maziau 'issivaiksto'. Samprotauju taip g.gif
Vietos prasme sutinku, kad tikrai geras dalykas. Tik ta vizualine puse uzkliuvo. Na, bet svarbu, kad jums netrukdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 23, 15:35)
Projektas yra didelė krūva brėžinių (jei jie reikalingi gamyboje, pvz. man nereikalingi). Jo klientui neduoda, nes tai baldų dizainerio ir konstruktorius intelektinė nuosavybė.

Įdomu, kodėl neduoda projekto, jeigu aš būtent jį užsakau ir moku už tai pinigus?
Tegul tai nebus 100 Lt, o 300Lt - kaip ir nurodė viena baldų dizainerė, kuri dirba su keletu baldų gamintojų. Ar norite pasakyti, kad už tuos 300Lt irgi negaus klijentas viso projekto, tik kelis brėžinukus, vadinamus vizualizacija? Pagal tą vizualizaciją, kiek suprantu, jau gali visi baldininkai duoti tikslią kainą? Įdomu, kiek tuomet kainuotų pilnas projektas?

QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 15:32)
Pas mane irgi stalčiai 47cm pasirodo doh.gif Ei, Juodai, dabar nesijausi bent vieniša friends.gif

Pfuuuu, niu kaip palengvėjo karsta.gif... Maniau, kad mane vieną čia kaip nors išdūrė unsure.gif

QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 15:40)
o dabar tik pasigilinsiu. stalčiai 47cm ko? pločio? gylio?

ką laikot viršutinėse spintelėse?

Gylio.
Viršutinėse spintelėse - puodeliai, stiklinės, taurės, arbatos, kavos, visokie smulkūs dalykiukai...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013. 11 25, 12:49)
Viršutinėse spintelėse - puodeliai, stiklinės, taurės, arbatos, kavos, visokie smulkūs dalykiukai...

aš apsižiūrėjau, kad nežinau, kur puodus laikysiu. spintelės tik dvi 40cm, kitur indaplovė, orkaitė, plautuvė unsure.gif neturiu kur laikyt, tik tose mažose spintelėse/stalčiuose arba ūkinėj už kampo, bet gi bus nepatogu kaskart ten eit pasiiminėt. šūds...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 25, 12:49)
Įdomu, kodėl neduoda projekto, jeigu aš būtent jį užsakau ir moku už tai pinigus?
Tegul tai nebus 100 Lt, o 300Lt - kaip ir nurodė viena baldų dizainerė, kuri dirba su keletu baldų gamintojų. Ar norite pasakyti, kad už tuos 300Lt irgi negaus klijentas viso projekto, tik kelis brėžinukus, vadinamus vizualizacija? Pagal tą vizualizaciją, kiek suprantu, jau gali visi baldininkai duoti tikslią kainą? Įdomu, kiek tuomet kainuotų pilnas projektas?
Pfuuuu, niu kaip palengvėjo karsta.gif... Maniau, kad mane vieną čia kaip nors išdūrė  unsure.gif
Gylio.
Kam jums tas projektas? Jis skirtas baldų gamybos cecho meistras. Dizaineriai paprastai baldų neprojektuoja, jie gali sukurti bendrą virtuvės vaizdą. Vienas (arba keli vaizdai iš skirtingų kampų) brėžinys - piešinys, ir vienas detalesnis, kuriame bus matyti kokie spintelių matmenys. Galimas dalykas, tai galima vadinti ir projektu. Stalčių sektoje mes tai vadiname vizualizacija. smile.gif Pilną baldų projektą daro baldų konstruktorius pagal dizainerio pateiktą vaizdą. Čia ne statyba, tad nėra jokios griežtos reglamentacijos koks turi būti baldų projektas. Mažose firmose dizaineris ir konstruktorius dažnai būna tas pats asmuo, bet tai dažniausiai yra konstruktorius kuris atlieka ir dizainerio darbą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 25 lapkričio 2013 - 17:38
QUOTE(Teka @ 2013 11 25, 16:52)
aš apsižiūrėjau, kad nežinau, kur puodus laikysiu. spintelės tik dvi 40cm, kitur indaplovė, orkaitė, plautuvė unsure.gif neturiu kur laikyt, tik tose mažose spintelėse/stalčiuose arba ūkinėj už kampo, bet gi bus nepatogu kaskart ten eit pasiiminėt. šūds...

Taigi tose spintose didziulese laikysit, ka ten daugiau det g.gif Puodo nereik lakstyt pasiimt kas 10min. Maximum karta per diena issitrauki pora puodu ir viskas smile.gif

Kaip as laukiu savo meistrelio, dinges kazkur, darbais apsikases. O taip norisi pagreitint procesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 25, 18:02)
Taigi tose spintose didziulese laikysit, ka ten daugiau det  g.gif Puodo nereik lakstyt pasiimt kas 10min. Maximum karta per diena issitrauki pora puodu ir viskas  smile.gif

Kaip as laukiu savo meistrelio, dinges kazkur, darbais apsikases. O taip norisi pagreitint procesa  biggrin.gif

turbūt pamiršot, kad galutiniam variante pas mane liko tik viena spinta, už užsukimo, ne pačioje virtuvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 25, 18:40)
turbūt pamiršot, kad galutiniam variante pas mane liko tik viena spinta, už užsukimo, ne pačioje virtuvėje smile.gif

turbut dar negalutinis biggrin.gif bet tiek ju buvo, susimaisiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 25, 20:05)
turbut dar negalutinis  biggrin.gif  bet tiek ju buvo, susimaisiau  ax.gif

suprantama biggrin.gif aš pati kai pažiūriu, kiek pas mane priseivinta, tai eina na... doh.gif kur tau ten kiti atsimins visus pakeitimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 14:32)
O aš Ikejoj vistiek nusipirkau tuos lovelius prieskoniams, tai kas, kad per ilgi, nupjausiu kelis cm ax.gif Dar labai patiko šiukšlių dėžės thumbup.gif

pasirodykit kas cia per daiktas ir kaip ji ikurdinot savo virtuveje?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 11 25, 23:52)
pasirodykit kas cia per daiktas ir kaip ji ikurdinot savo virtuveje?

Va šitas daiktas biggrin.gif 4u.gif
Pasirodysiu, kai viską susidėliosiu į vietas ax.gif Grįžtu dabar vėlai. tai neturiu jau nei laiko nei noro krapštinėtis doh.gif

O iš tikro tai labai gerai, kad po indukcine nedariau įrankių dėklo biggrin.gif Pakankamai ten pašyla. o jei dar daugiau maisto vienu metu gamint, tai net ir karšta pasidaro.
Įkurdinsiu ten prieskonius, jiems šiluma tik į naudą ir pjaustymo lentas.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 11 25, 18:36)
Kam jums tas projektas? Jis skirtas baldų gamybos cecho meistras. Dizaineriai paprastai baldų neprojektuoja, jie gali sukurti bendrą virtuvės vaizdą. Vienas (arba keli vaizdai iš skirtingų kampų) brėžinys - piešinys, ir vienas detalesnis, kuriame bus matyti kokie spintelių matmenys. Galimas dalykas, tai galima vadinti ir projektu. Stalčių sektoje mes tai vadiname vizualizacija.   smile.gif  Pilną baldų projektą daro baldų konstruktorius pagal dizainerio pateiktą vaizdą. Čia ne statyba, tad nėra jokios griežtos reglamentacijos koks turi būti baldų projektas. Mažose firmose dizaineris ir konstruktorius dažnai būna tas pats asmuo, bet tai dažniausiai yra konstruktorius kuris atlieka ir dizainerio darbą. smile.gif

Tada taip... Galvojau, kad už tuos tris šimtus kažką daugiau pasiūlys, nei mes čia pačios susibraižom SM... Jeigu aš ateinu pas dizainerį su aiškiai žinomom pozicijom, tada tikrai, už ką tuos 300 mokėt? g.gif Na, nebent jis pasiūlys a...gieną idėją baldų išdėstymui, vertą tų pinigų.
Teka, matyt Tu buvai teisi. Jei Tau jau viskas aišku dėl išdėstymo, tai tikrai neverta darytis tą vadinamą "projektą". Pagrindinis reikalas, manyčiau, Tau yra susirasti baldininką, su kuris tavęs įsiklauso, su kuriuo gali susišnekėti, pasitarti - vat tada ir prieisit geriausio sprendimo viena ar kita prasme. Tie kurie sako, kad neįmanoma kažko padaryt, nors turi pavyzdžių, kad įmanoma, turbūt nėra tinkami kandidatai. O kaina tiek pas vienus, tiek pas kitus bus labai panaši - nėra jokios amerikos, visi daugmaž iš tų pačių tiekėjų perka medžiagas, ir darbus vertina panašiai. Kalbu apie smulkiuosius gamintojus, ne apie visokias vokes, nabukus ir siguldas/dalias mirksiukas.gif .
Beje, man detalią sąmatą pateikė Nabukas, kai bute virtuvę darėmės. Dabartinės virtuvės sąmatos neturiu jokios schmoll.gif doh.gif lotuliukas.gif .

QUOTE(Mindija @ 2013 11 26, 09:19)

Šituos ir aš žiūrinėjaus, ale bėda, kad man jie netelpa nei per gylį, nei per plotį - pas mane 300mm stalčiukas, tai realiai viduje yra kokie 175mm doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 lapkričio 2013 - 11:19