Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 15:40)
kas per kilimukai?

http://www.ikea.com/...ducts/00238865/ 4u.gif
Va dar šitas labai geras reikalas thumbup.gif http://www.ikea.com/...ducts/70154800/
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 17:34)

bigsmile.gif Kur šitą gerą reikalą įdėti? Į stalčių? gal ir man reikia g.gif .
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 15:47)
Atleiskit,už prastą kokybę,su telefonu geriau man nebūna ax.gif

user posted image

pvz čia man visiškai neaišku kaip atsidaro tas apatinis stalčiukas, nes čia atodo, kad viršutinis stalčius jį užstoja, tai fiziškai neina jo atidaryt g.gif bent jau iš foto taip atrodo

QUOTE(Mindija @ 2013 11 24, 16:34)

oo, geras. reik ir man į ikea prisiruošt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 17:42)
pvz čia man visiškai neaišku kaip atsidaro tas apatinis stalčiukas, nes čia atodo, kad viršutinis stalčius jį užstoja, tai fiziškai neina jo atidaryt g.gif bent jau iš foto taip atrodo

Jami užrankenos ir atsidaro blink.gif .Juk stalčius tai vienas.tik įgilintas. Nu kaip čia paaiškint..sujungtas jis!
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 16:47)
Jami užrankenos ir atsidaro blink.gif .Juk stalčius tai vienas.tik įgilintas. Nu kaip čia paaiškint..sujungtas jis!

aš matau du stalčiukus, skirtingus, ne vieną įgilintą, todėl nesuprantu, kaip atsidaro tas pats apatinis su metaliniu priekiu. bet tiek to, čia mano problemos, kad tokia nesupratinga
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 17:38)
bigsmile.gif Kur šitą gerą reikalą įdėti? Į stalčių? gal ir man reikia g.gif .

Aga, visus dangčius sustačiau thumbup.gif
Atsakyti
Teka cia gi vienas stalcius -trauki virsutini ir atsidaro abu, todel ir telpa daug, kad jis gilus. Nezinojau apie tokia galimybe, prasysiu ir as tokios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 24, 18:44)
Teka cia gi vienas  stalcius -trauki virsutini ir atsidaro abu, todel ir telpa daug, kad jis gilus. Nezinojau apie tokia galimybe, prasysiu ir as tokios  thumbup.gif

drinks_cheers.gif optiskai is sono atrodo kad du. o realiai vienas gilus stalcius.

bet ideja gera thumbup.gif . galima uzsiseivint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 24, 16:58)
Skardos bais nefotogeniškos biggrin.gif .Telpa trys iš orkaitės,viena gili didelė ir ant viršaus kasdien naudojama keptuvė. Tame priekiniame daikte patogu folijas laikyt,bo jų paprastai nėra kur kišti smile.gif
spalvos kodas yra 0105 Bianco perla pagal ICA paletę (baldinę)

Ačiū už vaizdinę medžiagą. Nu tikiuosi, kad ir mano visos kepimo formos tilps, nes joms gi ir darau prabangius namučius biggrin.gif
Dėkui ir už kodą. Čia kokio gamintojo ta plokštė? Ir karkasą kokios plokštės darėte?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 24, 17:42)

Teka, man atrodo, kad cia kartu su cokoliu atsidaro. Mums, kai uzskinejom virtuve, siule toki varianta, kad gilesnis stalcius butu. Bet man asmeniskai negrazu, nes tada gaunasi, kad cokolis eina ne isvien, o tampa perpjautas. Pas mus is svetaines labai gerai matosi cokolis, tai su tokiu stalciumi matytusi jo supjaustymas dalimis, o dar, laikui begant, tarpeliai tie padidetu...
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 11 24, 22:34)
drinks_cheers.gif optiskai is sono atrodo kad du. o realiai vienas gilus stalcius.
bet ideja gera thumbup.gif . galima uzsiseivint? blush2.gif

QUOTE(Mazati @ 2013 11 24, 22:44)
Teka, man atrodo, kad cia kartu su cokoliu atsidaro. Mums, kai uzskinejom virtuve, siule toki varianta, kad gilesnis stalcius butu. Bet man asmeniskai negrazu, nes tada gaunasi, kad cokolis eina ne isvien, o tampa perpjautas. Pas mus is svetaines labai gerai matosi cokolis, tai su tokiu stalciumi matytusi jo supjaustymas dalimis, o dar, laikui begant, tarpeliai tie padidetu...

nu dabar aiškiau, nes man buvo neaišku, kaip į tą apatinį stalčiuką galima ką įdėt, nes kai matos, kad stalčiukas atsidaro, natūralu, kad kyla klausimas, o kaip į jį ką įdėt, o jis pasirodo tik šiaip atsidaro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 24, 18:44)
Teka cia gi vienas  stalcius -trauki virsutini ir atsidaro abu, todel ir telpa daug, kad jis gilus. Nezinojau apie tokia galimybe, prasysiu ir as tokios  thumbup.gif

Vienas Blum stalčius kainuoja nemažai, o čia dar vienas po apačia, tai stalčius viski vienas ir nelabai patogu, o kainuoja... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazati @ 2013 11 24, 22:44)

Taip ir yra. Cokolis praranda vientisumą. Negana to, kad jau patys stalčiai brangūs, tai spintelės konstrukcija turi būti kitokia, kas dar apsunkina ir pabrangina projektą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 25 lapkričio 2013 - 10:15