Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

user posted image
Kokie minusai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 09:05)
Kokie minusai?  g.gif

o kokie pliusai? biggrin.gif man šiaip įdomu, kam reikalinga dviguba kriauklė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 lapkričio 2013 - 09:06
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 08:49)
...
Rankšluostinės tikrai nedaryčiau schmoll.gif - ...

...
Pas mus su anglies filtru ir orkaitė sau, o garintuvas sau...  rolleyes.gif
Na kiek jau ten garuoja iš tos orkaitės?... Tik iškepus ir iškart atidarius garo pliūpsnis išeina - tokio net virš orkaitės sumontuotas gartraukis turbūt nespėtų viso ištraukti, pusė pro šalį praskristų  lotuliukas.gif

...

Kodel?? g.gif

Na del to tai taip, nezinau, gal tik pas mane tiek garo buna kai atidarau, aisku visko gartrtraukis nespeja istraukt,(pas mane dabar tradiciskai, orkaite po kaitlente smile.gif) atidarau langa , ijingiu stripriausia greiti gartraukio ir tada darau orkaite, tuomet viskas greitai issisklaido biggrin.gif Gal as cia per daug mastau, nes dabar labai madinga taip montuoti orkaites ir niekas nesiskundzia biggrin.gif

Na is vis kiek reikalu su virtuve tai sakes, nei apie viena namo kampeli tiek nemasciau ir nesukau galvos, o del virtuves tai sunku labai doh.gif ne veltui virtuve - namu sirdis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 09:55)
na kad ir pėvėzė mano tarybinė bulvių tarkavimo mašina biggrin.gif o jei rimtai, tai man rodos labai nepatogu tokius didelius griozdus (duonkepė, bulvių tark.mašina, cikloninė krosnelė...) laikyti stalčiuje, kad ir koks jis bebūtų, be to jie visi netilptų į vieną stalčių. neperkalbėsit manęs dėl aukštų spintų biggrin.gif

bet pvz dabar padėliojau, tai jei daryt stalą valgomajam, ne virtuvės zonoj, tai man atrodo, kad bus labai didelis atstumas iki stalo, bus nepatogu nešiot patiekalus. reik gal staliuko su ratukais? ale lentynėlių tokių g.gif  biggrin.gif

Net nebandau perkalbėti dėl spintų schmoll.gif , tik jų apačioj daryčiau... stalčius thumbup.gif lotuliukas.gif . Juk nelaikysi savo mašinų aukštai, laikysi apačioj. Tai va, atsidarai dureles, lenkiesi, ištrauki vieną, kad pasiektum kitą. O jei stalčius - atsidarai stalčių ir pasiimi tą, kurios reikia mirksiukas.gif . O į stalčių tilps ne ką mažiau, nei į spintutę smile.gif . netilps į vieną, susidėsi į du mirksiukas.gif .

Nu ir kokis jau tas atstumas iki stalo? 2,5m? 3m? Nu jau tikrai nedideli atstumai gaunas, neverk console.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 lapkričio 2013 - 09:14
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 09:12)
Net nebandau perkalbėti dėl spintų  schmoll.gif , tik jų apačioj daryčiau... stalčius  thumbup.gif  lotuliukas.gif . Juk nelaikysi savo mašinų aukštai, laikysi apačioj. Tai va, atsidarai dureles, lenkiesi, ištrauki vieną, kad pasiektum kitą. O jei stalčius - atsidarai stalčių ir pasiimi tą, kurios reikia mirksiukas.gif . O į stalčių tilps ne ką mažiau, nei į spintutę  smile.gif . netilps į vieną, susidėsi į du  mirksiukas.gif .

Nu ir kokis jau tas atstumas iki stalo? 2,5m? 3m? Nu jau tikrai nedideli atstumai gaunas, neverk  console.gif  bigsmile.gif

aaaa, va apie ką tu biggrin.gif aš galvojau, bandau įpiršt žemas spinteles su stalčiais biggrin.gif

nu o ką nedidelis? 3m, taigi ohoho biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 12, 10:06)
Kodel?? g.gif

Vieną priežastį konkrečiam planui parašiau - dėl vaizdelio į svetainę. Kiek esu mačius tokių rakšluostinių naudojamose virtuvėse, nekoks tas vaizdelis, klera tie laikikliai, skylė tokia tarp spintelių visai negražiai atrodo, kiti net nesinaudoja ja visai - nepatogu matyt. Mano manymu, geriau turėt daugiau šluostukų, sausus laikyt stalčiuke, o šlapią mesti skalbt, arba iš bėdos ant orkaitės rankenos pasidžiovint, pvz per naktį. Tiesą sakant, man jau geriau šluostukas ant orkaitės rankenos, nei toj rankšluostinėj. Rankšluostinė lyg ir paslėpt turėtų šluostukus, bet tikrai nepaslepia, geriau tada taip sakant "vsio na vidų" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 10:17)
nu o ką nedidelis? 3m, taigi ohoho biggrin.gif

Stalą ilgesnį pastatysi, ir atstumas sumažės mirksiukas.gif. Blyn, aš norėdama savo salą nuvalyt apibėgu 6,5m aplink, o jai matai 3 m iki stalo toli... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 lapkričio 2013 - 09:29
Virtuvė

Gelbėkit, prašau! 4u.gif Nebeišmanau, ką daryti..nepatinka man baldininko pasiūlytas variantas, gal Jūs savo šviesiom akim įžvelgsit kokia gerą idėją,kaip galima ką pakeisti smile.gif Suprantu, kad virtuvė maža, ir dviračio čia neišrasi, bet tap norisi,kad viskas būtų patogu ir savo vietoje. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikan: 12 lapkričio 2013 - 09:31
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 09:27)
Stalą ilgesnį pastatysi, ir atstumas sumažės  mirksiukas.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 12, 10:28)
Virtuvė

Gelbėkit, prašau!

Nerodo Jūsų virtuvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 09:05)
o kokie pliusai? biggrin.gif man šiaip įdomu, kam reikalinga dviguba kriauklė

Kad įdėjus kelis nešvarius indus (tikrai ne viską į indaplovę krausiu), kitoje plautuvės dalyje galėtum nusiplauti daržoves; kad galėtum nuplautas daržoves/makaronus ir t.t. palikti ant sietelio nudžiūti virš plautvės, o kitą pusę galėtum naudoti; kad galėtum riebią keptuvę (kuri neglai palaukti kol bus išplauta indaplovėje) išplauti laisvoje plautuvės dalyje, ne virš neriebių puodelių ar šaukštelių galimai sudėtų kitoje pusėje ir t.t. smile.gif
Man asmeniškai dviguba kriauklė yra būtina biggrin.gif klausiu daugiau dėl keramikos, ne dėl dvigubumo pliusų ir minusų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 12, 09:39)
Kad įdėjus kelis nešvarius indus (tikrai ne viską į indaplovę krausiu), kitoje plautuvės dalyje galėtum nusiplauti daržoves; kad galėtum nuplautas daržoves/makaronus ir t.t. palikti ant sietelio nudžiūti virš plautvės, o kitą pusę galėtum naudoti; kad galėtum riebią keptuvę (kuri neglai palaukti kol bus išplauta indaplovėje) išplauti laisvoje plautuvės dalyje, ne virš neriebių puodelių ar šaukštelių galimai sudėtų kitoje pusėje ir t.t. smile.gif 
Man asmeniškai dviguba kriauklė yra būtina biggrin.gif klausiu daugiau dėl keramikos, ne dėl dvigubumo pliusų ir minusų  ax.gif

biggrin.gif supratau. gal ir man norėt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 12, 09:42)
biggrin.gif supratau. gal ir man norėt

ir dar esu nusiteikus prieš nenatūralias plovimo priemones, bet reibalų išplauti be jų neįmanoma praktiškai, tai į atskiras puses dėčiau riebius/neriebius indus, kurie negali palaukti indaplovės. Dėl tos priežasties ir indaplovės nelabai noriu ir įtariu nelabai daug naudosiu, nebent po svečių ar daug prikaupus riebių indų, nes puodukus, šaukštelius, kitus neriebius daiktus tiesiog po kranu prplaunu, galima sodos panaudot, kam tą chemiją į save kišt, o jos į indpalovę oi kiek eina...
Atsakyti