Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

Noriu patarimo: planuoju virtuve. Is senosios turiu pasiemusi va tokia orkaite http://www.avitela.l...eg-bp-5013021-m
o kaitlentes be galo noriu sviesios (kazka panausaus)
http://www.avitela.l...ol-acm-808-ba-s
Kazi ar kuri turi panasu "derini"? Kaip atrodo? Nes orkaite planuoju po kaitlentes apacia statyti...

P.S. Kazkas klause: duona laikau stalciuje arba saldytuve ...O mikrobangines neturiu jau 5 metai ir gyva biggrin.gif ...Is pradziu gal truksta, bet labai sekmingai yra budu issiversti ir be jos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 22, 14:16)
Pirkausi Bluminius fool.gif . Kaina nesusvietna laugh.gif .Dabar ir Ikėjoje gi yra beveik tokių pačių. Bet be jų neįsivaizduoju tvarkingų stalčių.

čia tie mediniai?
aš vat galvoju, kad reik jau man gal prisiruošt į tą ikea, pažiūrėt, ko ten yra, ką galima pritaikyt ir neužsakinėt pas baldininkus
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 15:10)
o skirtukai buvo prie virtuvės ar pirkotės? kokie pas jus?

ir dar. karkasai pas jus iš ko? ir karkasas skaitosi kas? šonai ir vidinės lentynėlės?

Karkasas iš plokštės. Mes prašėme,kad spintelių ir lentynų briauneles apklijuotų tokiu kaip plastiku. Nes buvo iš pradžių atvežę paprastas,tai vežėsi atgal ir perdarė(nu bjauri aš klientė doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 11:34)

karoč... man vien blumai mano virtuvei ir pakėlimo mechanizmai spintelėms kainuoja apie 3000Lt sad.gif reiks koreguot užgaidas

O jūs būtinai visur blumus norite dėti? Aš galvoju į stalčius, kuriuose nebus laikomi nei sunkesni daiktai nei dažnai darinėjama, dėti pigesnius mechanizmus su pritraukėjais. Gal kas turite baldus su lenkų AMIX furnitūra?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 15:17)
čia tie mediniai?

Va tokie pas mane
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 22 lapkričio 2013 - 14:24
QUOTE(lietinga @ 2013 11 22, 14:19)
Karkasas iš plokštės. Mes prašėme,kad spintelių  ir lentynų briauneles apklijuotų tokiu kaip plastiku. Nes buvo iš pradžių atvežę paprastas,tai vežėsi atgal ir perdarė(nu bjauri aš klientė doh.gif )

o kaip atrodo tas plastikas?
šiaip klausimas toks, kad kaina skirias karkaso lenkiško, austriško ir vokiško. galvoju ar labai jau ten skirtumas tarp lenkiško ir vokiško

QUOTE(vinniepooh @ 2013 11 22, 14:19)
O jūs būtinai visur blumus norite dėti? Aš galvoju į stalčius, kuriuose nebus laikomi nei sunkesni daiktai nei dažnai darinėjama, dėti pigesnius mechanizmus su pritraukėjais. Gal kas turite baldus su lenkų AMIX furnitūra?

norėjau, galvojau, bet kai paskaičiavo, nebenoriu smile.gif ir dar kai pagalvojau gerai, tai ne tiek ir daug ten pas mane tų stalčių. tai nesuprantu, iš kur tokia suma. be to nepatinka man, kad nieks neduoda normalios sąmatos, visi bendrą sumą parašo ir surašo, kas įeina, o aš noriu detalizuotai, kad galėčiau žiūrėti, ką galiu keist, ko ne, na pasidėliot, kad kainą pasikoreguotų.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 15:23)
o kaip atrodo tas plastikas?

Ne namie esu,nepafotkinsiu. Be plastko,tai tos lentynų briaunos man kaip kokios popierinės atrodė. Ir meistrai sakė "ko iš karto nepasakėt? Būtume ta plastikinė briaunelę iš karto užklijavę,mums juk nesunku." Taigi,užsakant tiesiog pasakykit,kad nebūtų paprastas laminuotas kraštelis ir tiek,mes mat nežinojom tokių plonybių. Dasiprotėjau tik jas pamačius,nes vonioje,kur drėgniau,tokias pat laminuotas spintelės lentynėles su atsirietusiais kraščiukais po kokių penkių metų išmečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 22, 14:34)
Ne namie esu,nepafotkinsiu. Be plastko,tai tos lentynų briaunos man kaip kokios popierinės atrodė. Ir meistrai sakė "ko iš karto nepasakėt? Būtume ta plastikinė briaunelę iš karto užklijavę,mums juk nesunku." Taigi,užsakant tiesiog pasakykit,kad nebūtų paprastas laminuotas kraštelis ir tiek,mes mat nežinojom tokių plonybių. Dasiprotėjau tik jas pamačius,nes vonioje,kur drėgniau,tokias pat laminuotas spintelės lentynėles su atsirietusiais kraščiukais po kokių penkių metų išmečiau smile.gif

o tai kur tas plastikas klijuojas? ant lentynų kraštelių?
o šonai tai skaitos karkasas ar ne? nors realiai pas mane niekur šonų nesimatys, tai dzin gal, kas ten bus
QUOTE(lietinga @ 2013 11 22, 14:22)
Va tokie pas mane

aa, galvojau mediniai tokie, kaip būna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 22 lapkričio 2013 - 14:39

QUOTE(irisas @ 2013 11 21, 16:37)
doh.gif O lietinių išvis nebegaliu išsikept  doh.gif  doh.gif

Va va, su lietiniai prasciau, bet as jau ikirtau sistema, man issijungia, kol pakleiu, bet vel isijungia, kai pastatau, tai baika...
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 22, 14:36)
Mums baldininkas sakė, kad reik trifazio. Bet tokio pas mus bute nėra. O pasidaryti, kiek domėjomės, baisiai daug kainuoja. Bandysim jungti į vienfazį ir stengsimės vienu metu nesujungti visos technikos g.gif

Pas mus tas pats doh.gif Retai buna, kad jungiam 3-4 kaitvietes, tai issiversim kazkaip.

QUOTE(murmur @ 2013 11 22, 14:57)
Toks klausimas man iskilo - kur laikot duona?  :
Ir dar ar turit mikrobanges?

Mes jau seniai laikom saldytuve, nes duonineje labai greitia supelyja.
Mikrobange isgrudom i rusi, kai pastatem nauja virtuve. Tai visai gerai verciames ir be jos - sildom maista keptuveje arba orkaiteje thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Teka,2013 11 22, 15:37]
o tai kur tas plastikas klijuojas? ant lentynų kraštelių?
o šonai tai skaitos karkasas ar ne? nors realiai pas mane niekur šonų nesimatys, tai dzin gal, kas ten bus

[/quote]
[/quote]
Tiesiog ant visų viršutinių spintelių briaunų ir lentynų briaunų klijavo. Nes karkasas pas mane baltas,o fasadai čiut kreminiai,tai ta balta spalva net švietė per durų tarpelius. to plastko spalvą atitaikė identiškai kreminę kaip ir fasado,o ir valant drėgna šluoste,jis nesidėvi taip. Apačioje spintelių neturiu,tik stalčius,tai ten kaip ir nėra problemos. Atrodo,priekabiavimas ir smulkmenos,bet juk sau darom smile.gif
Atsakyti
[quote=lietinga,2013 11 22, 14:44]
[/quote]
Tiesiog ant visų viršutinių spintelių briaunų ir lentynų briaunų klijavo. Nes karkasas pas mane baltas,o fasadai čiut kreminiai,tai ta balta spalva net švietė per durų tarpelius. to plastko spalvą atitaikė identiškai kreminę kaip ir fasado,o ir valant drėgna šluoste,jis nesidėvi taip. Apačioje spintelių neturiu,tik stalčius,tai ten kaip ir nėra problemos. Atrodo,priekabiavimas ir smulkmenos,bet juk sau darom smile.gif
[/quote]
supratau, kaip tik čia dabar nepamiršt apie tai užsimint
Atsakyti
O kodel lietiniai neigauna? pas mus viskas gaunasi. Neissijungia musu kaitlente kokias 10sekundziu nukelus puoda.
Atsakyti