Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

I indukciniu tema - junget i trifazi ar vienfazi?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 12:34)
daugiabutis. su dujom. bet man paskaičius jus, kažkaip indukcinės ir nesinori biggrin.gif

karoč... man vien blumai mano virtuvei ir pakėlimo mechanizmai spintelėms kainuoja apie 3000Lt sad.gif reiks koreguot užgaidas

Daugoka g.gif Gal labai daug stalčių?

QUOTE(slyva @ 2013 11 22, 12:51)

Mes tai į trifazį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 22, 11:55)
Daugoka g.gif Gal labai daug stalčių?
Mes tai į trifazį 4u.gif

nu vien stalčiai gi biggrin.gif nei vienos spintelės
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 12:36)
o man ir nereik, aš dujinę pirksiu tongue.gif

lotuliukas.gif na ir prasisukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 22, 13:04)
lotuliukas.gif  na ir prasisukai lotuliukas.gif

o kas blogai? smile.gif kai dujos yra, aš kažkaip net nesvarsčiau kitų variantų, orkaitės užteks elektrinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 11 22, 11:51)

Mums baldininkas sakė, kad reik trifazio. Bet tokio pas mus bute nėra. O pasidaryti, kiek domėjomės, baisiai daug kainuoja. Bandysim jungti į vienfazį ir stengsimės vienu metu nesujungti visos technikos g.gif
Atsakyti
priminkit prašau, o stiklas tarp spintelių klijuojasi prieš virtuvės statymą ar jau po to?
Atsakyti
Toks klausimas man iskilo - kur laikot duona? unsure.gif pas mane dabar duoninej bet noreciau jos atsikratyt, gal yra koks isradimas tam reikalui? g.gif Saldytuve nelabai noreciau, nes ir taip vos viska sutalpinu, bet jei nerasiu iseities tai teks ten kazkaip talpinti g.gif

Ir dar ar turit mikrobanges? Cia irgi vienas is daiktu kurio noreciau atsisakyt naujoj virtuvej. Bet susilaikau del vaiku - jei reiks pasisildyt kazka is mokyklos grizus. Pati tai orkaitej galiu pasildyti, vaikai nesusikalbes su ja rolleyes.gif

QUOTE(slyva @ 2013 11 22, 11:51)

Trifazi.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 22, 13:57)
Toks klausimas man iskilo - kur laikot duona?  unsure.gif  pas mane dabar duoninej bet noreciau jos atsikratyt, gal yra koks isradimas tam reikalui?  g.gif  Saldytuve nelabai noreciau, nes ir taip vos viska sutalpinu, bet jei nerasiu iseities tai teks ten kazkaip talpinti  g.gif

Ir dar ar turit mikrobanges? Cia irgi vienas is daiktu kurio noreciau atsisakyt naujoj virtuvej. Bet susilaikau del vaiku - jei reiks pasisildyt kazka is mokyklos grizus. Pati tai orkaitej galiu pasildyti, vaikai nesusikalbes su ja  rolleyes.gif
Trifazi.

o vat geras klausimas. aš anksčiau laikiau duoninėj, bet man nepatiko, dulkėjo ji ten man, vietą papildomą užėmė. dabar laikau spintelėj. naujoj virtuvėj net negalvojau apie tai, bet laikysiu kažkur irgi spintelėj arba šaldytuve

dėl mikrobangės. na aš jai vietos irgi nenumačiau naujoj virtuvėj, nes galvoju atsikratyt, BET juk vaikams tikrai patogu pasišildyt. bet man taip gaila vietos ir taip nedidelėj virtuvėj.. įdomu tikrai, kaip kitos darot
Atsakyti
murmur,mes duoną laikome stalčiuje. Tame pačiame stalčiuje,atidalintame skirtukais įkurdinau ir sumuštininę,ir lentutę duonai pjaustyti ir dar su tuomi susijusias smulkmenas. Visai patogu-ir ant stalviršio nesigriozdina,ir viskas po ranka mirksiukas.gif
Mikrobangės nesenai atsikračiau. Tiesiog ji man neįsipaišė į virtuvę biggrin.gif . Kartais pasigendu,bet vis rečiau irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 22 lapkričio 2013 - 14:08
QUOTE(lietinga @ 2013 11 22, 14:07)
murmur,mes duoną laikome stalčiuje. Tame pačiame stalčiuje,atidalintame skirtukais įkurdinau ir sumuštininę,ir lentutę duonai pjaustyti ir dar su tuomi susijusias smulkmenas. Visai patogu-ir ant stalviršio nesigriozdina,ir viskas po ranka mirksiukas.gif
Mikrobangės nesenai atsikračiau. Tiesiog ji man neįsipaišė į virtuvę biggrin.gif . Kartais pasigendu,bet vis rečiau irnesakyk.gif

o skirtukai buvo prie virtuvės ar pirkotės? kokie pas jus?

ir dar. karkasai pas jus iš ko? ir karkasas skaitosi kas? šonai ir vidinės lentynėlės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 22 lapkričio 2013 - 14:16
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 15:10)
o skirtukai buvo prie virtuvės ar pirkotės? kokie pas jus?

Pirkausi Bluminius fool.gif . Kaina nesusvietna laugh.gif .Dabar ir Ikėjoje gi yra beveik tokių pačių. Bet be jų neįsivaizduoju tvarkingų stalčių.
Atsakyti