I indukciniu tema - junget i trifazi ar vienfazi?
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 12:34)
daugiabutis. su dujom. bet man paskaičius jus, kažkaip indukcinės ir nesinori
karoč... man vien blumai mano virtuvei ir pakėlimo mechanizmai spintelėms kainuoja apie 3000Lt reiks koreguot užgaidas
karoč... man vien blumai mano virtuvei ir pakėlimo mechanizmai spintelėms kainuoja apie 3000Lt reiks koreguot užgaidas
Daugoka Gal labai daug stalčių?
QUOTE(slyva @ 2013 11 22, 12:51)
Mes tai į trifazį
QUOTE(Mindija @ 2013 11 22, 11:55)
nu vien stalčiai gi nei vienos spintelės
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 12:36)
o man ir nereik, aš dujinę pirksiu
na ir prasisukai
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 22, 13:04)
na ir prasisukai
o kas blogai? kai dujos yra, aš kažkaip net nesvarsčiau kitų variantų, orkaitės užteks elektrinės
QUOTE(slyva @ 2013 11 22, 11:51)
Mums baldininkas sakė, kad reik trifazio. Bet tokio pas mus bute nėra. O pasidaryti, kiek domėjomės, baisiai daug kainuoja. Bandysim jungti į vienfazį ir stengsimės vienu metu nesujungti visos technikos
priminkit prašau, o stiklas tarp spintelių klijuojasi prieš virtuvės statymą ar jau po to?
Toks klausimas man iskilo - kur laikot duona? pas mane dabar duoninej bet noreciau jos atsikratyt, gal yra koks isradimas tam reikalui? Saldytuve nelabai noreciau, nes ir taip vos viska sutalpinu, bet jei nerasiu iseities tai teks ten kazkaip talpinti
Ir dar ar turit mikrobanges? Cia irgi vienas is daiktu kurio noreciau atsisakyt naujoj virtuvej. Bet susilaikau del vaiku - jei reiks pasisildyt kazka is mokyklos grizus. Pati tai orkaitej galiu pasildyti, vaikai nesusikalbes su ja
Trifazi.
Ir dar ar turit mikrobanges? Cia irgi vienas is daiktu kurio noreciau atsisakyt naujoj virtuvej. Bet susilaikau del vaiku - jei reiks pasisildyt kazka is mokyklos grizus. Pati tai orkaitej galiu pasildyti, vaikai nesusikalbes su ja
QUOTE(slyva @ 2013 11 22, 11:51)
Trifazi.
QUOTE(murmur @ 2013 11 22, 13:57)
Toks klausimas man iskilo - kur laikot duona? pas mane dabar duoninej bet noreciau jos atsikratyt, gal yra koks isradimas tam reikalui? Saldytuve nelabai noreciau, nes ir taip vos viska sutalpinu, bet jei nerasiu iseities tai teks ten kazkaip talpinti
Trifazi.
Trifazi.
o vat geras klausimas. aš anksčiau laikiau duoninėj, bet man nepatiko, dulkėjo ji ten man, vietą papildomą užėmė. dabar laikau spintelėj. naujoj virtuvėj net negalvojau apie tai, bet laikysiu kažkur irgi spintelėj arba šaldytuve
dėl mikrobangės. na aš jai vietos irgi nenumačiau naujoj virtuvėj, nes galvoju atsikratyt, BET juk vaikams tikrai patogu pasišildyt. bet man taip gaila vietos ir taip nedidelėj virtuvėj.. įdomu tikrai, kaip kitos darot
murmur,mes duoną laikome stalčiuje. Tame pačiame stalčiuje,atidalintame skirtukais įkurdinau ir sumuštininę,ir lentutę duonai pjaustyti ir dar su tuomi susijusias smulkmenas. Visai patogu-ir ant stalviršio nesigriozdina,ir viskas po ranka
Mikrobangės nesenai atsikračiau. Tiesiog ji man neįsipaišė į virtuvę . Kartais pasigendu,bet vis rečiau
Mikrobangės nesenai atsikračiau. Tiesiog ji man neįsipaišė į virtuvę . Kartais pasigendu,bet vis rečiau
QUOTE(lietinga @ 2013 11 22, 14:07)
murmur,mes duoną laikome stalčiuje. Tame pačiame stalčiuje,atidalintame skirtukais įkurdinau ir sumuštininę,ir lentutę duonai pjaustyti ir dar su tuomi susijusias smulkmenas. Visai patogu-ir ant stalviršio nesigriozdina,ir viskas po ranka
o skirtukai buvo prie virtuvės ar pirkotės? kokie pas jus?
ir dar. karkasai pas jus iš ko? ir karkasas skaitosi kas? šonai ir vidinės lentynėlės?
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 15:10)
o skirtukai buvo prie virtuvės ar pirkotės? kokie pas jus?
Pirkausi Bluminius . Kaina nesusvietna .Dabar ir Ikėjoje gi yra beveik tokių pačių. Bet be jų neįsivaizduoju tvarkingų stalčių.