Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

As jei viena puoda uzkaiciu tai neburzgia niekas, nebent boost ijungiu. Bet jei du ant didesnes kaitros arba tris tai burzgia pakaitom tai vienas tai kitas. Perskaiciau instrukcija ir padariau isvada kad truksta sroves, pas mus 8kw tik.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 21, 20:57)
As jei viena puoda uzkaiciu tai neburzgia niekas, nebent boost ijungiu. Bet jei du ant didesnes kaitros arba tris tai burzgia pakaitom tai vienas tai kitas. Perskaiciau instrukcija ir padariau isvada kad truksta sroves, pas mus 8kw tik.

W ar kW matuojama galia, o ne srove 4u.gif
Pas mane instrukcijoj raso, kad jei girdimas duzgimas - toks apibudinimas tam garsui labiausia tiktu, - naudojate per didele galia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 21, 09:49)
Gal išduotumėt kainą?

Mes irgi pirkom valgomojo stala su kedem is "Fornestos", tuo metu buvo ispardavimas, tai stala labai gera kaina nusipirkom- balinto azuolo.
ir kedes is ten prisitaikem, labai patenkinti viskuom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 21, 20:22)
W ar kW matuojama galia, o ne srove 4u.gif

tai taip, neteisingai issireiskiau. Bet esme nekinta. Indukcinei reikia daug galios, instrukcijoj raso kiek. Pas mane jei visas skyles noreciau ijungti reikia 9,5Kw. O yra tik 8, is kuriu minusuojasi galia naudojama kitiems prietaisams wink.gif
Atsakyti
Pas mane 7,5 kW kaitlente. Bet jei neuztektu galios, ar ne automatas turetu issijungt?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 21, 19:08)
oi, žvengas ima iš mindijos virtuvės ir cirkų su indukcine biggrin.gif gerai, kad aš tokios neturiu ir nenoriu, jaučiu ir nenorėsiu biggrin.gif jei ji tokia su pričiūdais

jeigu dar tempsi su virtuve, tai greitai negausi pirkti elektrinių, bus tik indukcinės, man taip buvo doh.gif norėjau baltos elektinės, bet sako, kad jų jau negamina blink.gif dabar tik indukcinės lotuliukas.gif

man niekas neburzgia blink.gif burzgė tik kai puodas netiko ir tiek g.gif

su blynais ir man bėda, na netaip kepa ir viskas schmoll.gif kitas maistas, tai labai viskas greitai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 22 lapkričio 2013 - 08:05
QUOTE(Juodai @ 2013 11 21, 20:47)
Pas mane 7,5 kW kaitlente. Bet jei neuztektu galios, ar ne automatas turetu issijungt?

Tai ji kaip suprantu reguliuoja pati, jei truksta galios pasikeisdama sildo viena puoda paskui kita (pulsuoja).

Siaip as esu labai patenkinta indukcine kaitlente. Niekas aplink nekaista (kaip pas elektrine), puodo rankeneles neikaista. Nuemus puoda galima ranka deti ant kaitlentes ir nenusideginsi. Kepa man viska gerai, gal reik keptuve atitaikyti g.gif Puodus stiklo keramikos nusipirkau ir viskas liuks thumbup.gif Zepteriai berghofai visi tinka be problemu. Valyt paprasciau nei dujine (ta su savo kampukais uzkabariukais visais doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 22, 07:53)
jeigu dar tempsi su virtuve, tai greitai negausi pirkti elektrinių, bus tik indukcinės, man taip buvo  doh.gif norėjau baltos elektinės, bet sako, kad jų jau negamina  blink.gif  dabar tik indukcinės lotuliukas.gif

man niekas neburzgia blink.gif  burzgė tik kai puodas netiko ir tiek  g.gif

su blynais ir man bėda, na netaip kepa ir viskas  schmoll.gif  kitas maistas, tai labai viskas greitai  lotuliukas.gif

O kokią baltą indukcinę turit? Ji juk geriau negu elektrinė smile.gif

QUOTE(murmur @ 2013 11 22, 09:50)
Siaip as esu labai patenkinta indukcine kaitlente. Niekas aplink nekaista (kaip pas elektrine), puodo rankeneles neikaista. Nuemus puoda galima ranka deti ant kaitlentes ir nenusideginsi. Kepa man viska gerai, gal reik keptuve atitaikyti  g.gif  Puodus stiklo keramikos nusipirkau ir viskas liuks  thumbup.gif  Zepteriai berghofai visi tinka be problemu. Valyt paprasciau nei dujine (ta su savo kampukais uzkabariukais visais  doh.gif ).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Perskaičiau vakar tą instrukciją, bet kad nieko ten nerašo apie "pulsavimą".
Žodžiu, nuo 5 galios lygio veikia pastoviai, tik jei primažini, tada "pulsuoja" g.gif Tik gerai, kad pakėlus keptuvę ar puodą, 1 min. neišsijungia ir padėjus toliau galima naudotis.
O aš jau pergyvenau, kad nėra funkcijos "Stop/Go" blush2.gif Tai čia dar ir geriau.
Galios tai ten negali neužtekt, nes visai atskiras įvadas ir dar tokio galingumo, kad elektrikai žvengė, sakė visam namui užtektų ax.gif
Pas mane 7,4 kW bendras, bet dar neturiu normaliai kada valgyt gamint, savaitgalį nebent pasistudijuosiu kas, nuo ko ir kaip ji ten veikia biggrin.gif Pas mane apsijungia net visos 4 kaitvietės, tai ir reiks bandyt kas ir kaip, nes jaučiuos tūndra o tūūūūndra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 22, 07:53)
jeigu dar tempsi su virtuve, tai greitai negausi pirkti elektrinių, bus tik indukcinės, man taip buvo  doh.gif norėjau baltos elektinės, bet sako, kad jų jau negamina  blink.gif  dabar tik indukcinės lotuliukas.gif

o man ir nereik, aš dujinę pirksiu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 22, 10:36)
o man ir nereik, aš dujinę pirksiu tongue.gif

As dujine turejau, indukcine daug patogiau. Nors jei daugiabutis su dujom tai perdaug nepasokinesi...
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 22, 11:31)
As dujine turejau, indukcine daug patogiau. Nors jei daugiabutis su dujom tai perdaug nepasokinesi...

daugiabutis. su dujom. bet man paskaičius jus, kažkaip indukcinės ir nesinori biggrin.gif

karoč... man vien blumai mano virtuvei ir pakėlimo mechanizmai spintelėms kainuoja apie 3000Lt sad.gif reiks koreguot užgaidas
Atsakyti