Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 21, 13:46)
neužkliūvo man akys už jo g.gif  reikės jau pagal pavadinaimą ieškoti biggrin.gif o kėdės irgi iš IKEA  mirksiukas.gif

Taip, kedes irgi is ikejos.
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2013 11 21, 15:10)
Sveikos, virtuvių planuotojos. Neseniai, mačiau, kalbėjote apie cokolius, tai gal padėsite kuri rasti atsakymus į kelis klausimus  blush2.gif Jei planuoju tą aukštesnįjį spintelių/stalviršio variantą (91 ar kiek ten cm aukščio), tai tokiu atveju cokolis bus 10-ies cm, ar ne nuo spintelių aukščio cokolio aukštis priklauso? Ir dar klausimas toms, pas ką bus/yra įmontuojamas šaldytuvas. Tas šaldytuvas statosi tiesiai ant grindų, ar ant to tarkim 10-ies cm cokolio?  ax.gif

Man atrodo, kad cokolis bus 15cm g.gif Čia jau reikia pas baldininką klaust.
O šaldytuvas tai montuojasi į spintą, ta prasme ne ant žemės 4u.gif

Vakar jau beveik viską išsivaliau, susidėliojau į lentynas ir stalčius puodus, lėkštes ir t.t., tai ką galiu pasakyt doh.gif Vietos tai ne prūdai blink.gif
O indaują tik po naujų padarys unsure.gif
Beliko plytelės ir stalas iš pagrindinių dalykų, visas kitas smulkmes ko dar neturiu kažkaip po biškutį susipirksiu ax.gif
Aij, dar indaplovė vis be fasado, bet kaip nors savaitę kitą pratemsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 21 lapkričio 2013 - 15:12
QUOTE(Mindija @ 2013 11 21, 16:12)
Man atrodo, kad cokolis bus 15cm g.gif Čia jau reikia pas baldininką klaust.
O šaldytuvas tai montuojasi į spintą, ta prasme ne ant žemės 4u.gif

uch, neliūdinkit manęs... biggrin.gif vadinas, jei turiu 186 cm laisvo aukščio, niekaip nesutelpu su 178 cm aukščio šaldytuvu į jį, nes prie šaldytuvo aukščio dar reikia ir cokolio aukštį pridėti ir plokščių... doh.gif
Atsakyti
Va dar papasakosiu paskutinius cirkus iš mūsų gyvenimo biggrin.gif
Vakar vyras susiruošė kiaušinienę kept. Beje, pirmą kartą ant indukcinės.
Žodžiu, pradžioj bandė keptuvę įkaitint (keptuvė tai kažkada IKI pirkau, berghoff'o), tai nepatikėsit, kaito kokias 5 minutes tai tikrai blink.gif Ir tas čirpesys kaitlentės kaip su pauzėm būtų blink.gif Tarsi kontaktuoja, tarsi ne unsure.gif Nu čia dar nieko, bet kai galų gale kažkaip pašilo, tai pradėjo visa keptuvė čiuožinėt po paviršių blink.gif doh.gif
Nugriūk negyvas vadinasi doh.gif Sakiau pafilmuosiu ir į vartotojų teises nusiųsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wixi @ 2013 11 21, 16:19)
uch, neliūdinkit manęs...  biggrin.gif vadinas, jei turiu 186 cm laisvo aukščio, niekaip nesutelpu su 178 cm aukščio šaldytuvu į jį, nes prie šaldytuvo aukščio dar reikia ir cokolio aukštį pridėti ir plokščių...  doh.gif

Tai lubose skylę teks pjaut, arba grindyse hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 21, 15:30)
Žodžiu, pradžioj bandė keptuvę įkaitint (keptuvė tai kažkada IKI pirkau, berghoff'o), tai nepatikėsit, kaito kokias 5 minutes tai tikrai blink.gif Ir tas čirpesys kaitlentės kaip su pauzėm būtų blink.gif Tarsi kontaktuoja, tarsi ne unsure.gif  Nu čia dar nieko, bet kai galų gale kažkaip pašilo, tai pradėjo visa keptuvė čiuožinėt po paviršių  blink.gif doh.gif
Nugriūk negyvas vadinasi doh.gif Sakiau pafilmuosiu ir į vartotojų teises nusiųsiu biggrin.gif
Papildyta:
Tai lubose skylę teks pjaut, arba grindyse  hihihi.gif

Tai gal reikėjo ant didesnio galingumo kaitint biggrin.gif Kai ant 1 ar 2 nustatyta, tada ir magnetas veikia su pertraukom, o kai ant didelio galingumo, tai procesas nuolatinis. Bet virimas ant indukcinės ir dujinės labai skiriasi, mano numylėtos ketaus keptuvės pradėjo vis blogiau ir blogiau kept g.gif Toks jausmas, kad nutrupa tas juodas sluoksnis, kuris neleidžia maistui prisvilt doh.gif O lietinių išvis nebegaliu išsikept doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 21, 16:30)

Papildyta:
Tai lubose skylę teks pjaut, arba grindyse  hihihi.gif

No problem... irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 21, 16:12)
Vakar jau beveik viską išsivaliau, susidėliojau į lentynas ir stalčius puodus, lėkštes ir t.t., tai ką galiu pasakyt doh.gif Vietos tai ne prūdai blink.gif
O indaują tik po naujų padarys unsure.gif

Aha, pritrūkai kampinės spintelės unsure.gif ... ax.gif . Nu laukiam laukiam jau tos virtuvės apsireiškimo smile.gif , bus gerai ir be indaujos kol kas mirksiukas.gif .
QUOTE(Mindija @ 2013 11 21, 16:30)
Žodžiu, pradžioj bandė keptuvę įkaitint (keptuvė tai kažkada IKI pirkau, berghoff'o), tai nepatikėsit, kaito kokias 5 minutes tai tikrai blink.gif Ir tas čirpesys kaitlentės kaip su pauzėm būtų blink.gif Tarsi kontaktuoja, tarsi ne unsure.gif  Nu čia dar nieko, bet kai galų gale kažkaip pašilo, tai pradėjo visa keptuvė čiuožinėt po paviršių  blink.gif doh.gif

Tai kokią kaitrą nustatę buvot? Kepimui reikia beveik aukščiausią nustatyt - nu ne tą turbo, jeigu yra toks, kur vandenį staigiai užvirina, bet keliom padalom žemesnę.
Cirkai man irgi su ta indukcine - reikia priprast. O naudojimo instrukciją skaitėt g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 11 21, 16:37)
Bet virimas ant indukcinės ir dujinės labai skiriasi, mano numylėtos ketaus keptuvės pradėjo vis blogiau ir blogiau kept  g.gif Toks jausmas, kad nutrupa tas juodas sluoksnis, kuris neleidžia maistui prisvilt  doh.gif O lietinių išvis nebegaliu išsikept  doh.gif  doh.gif

Su ketaus keptuve tai drinks_cheers.gif - tragedija kažkokia doh.gif . Lietinių dar nebandžiau unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 lapkričio 2013 - 16:11
Nu *****, gal ant 7 ar 8 iš 10 galimų padalų buvo g.gif
O tai rimtai taip gali būt, kad su pertraukom veikia? blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Bet tai o ko čiuožinėja tada? Irgi taip gali būt? blink.gif

Vienžo, instrukcijos ryškiai neskaičiau frusty.gif

Bet tai ir aš kol priprasiu.... lotuliukas.gif Gartraukis tyliau veikia, nei ta blynus kepa doh.gif
Bet va vieną gerą dalyką atradau, kad pakėlus keptuvę gan nemažą laiko tarpą neišsijungia, mirksi, bet nepamiršta kas buvo nustatyta, padedi ir vėl įsijungia biggrin.gif Nes jau vaikus buvau nuteikus, kad lietinių blynų nekepsiu, jei ta kaskart išsijunginės atkėlus keptuvę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 21, 17:12)
Aha, pritrūkai kampinės spintelės  unsure.gif ... ax.gif . Nu laukiam laukiam jau tos virtuvės apsireiškimo  smile.gif , bus gerai ir be indaujos kol kas  mirksiukas.gif .

Ne neeee, viskas gerai irnesakyk.gif Trūksta tik kokių dar trijų stalčių hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 21 lapkričio 2013 - 16:22
QUOTE(Mindija @ 2013 11 21, 17:22)
Ne neeee, viskas gerai irnesakyk.gif Trūksta tik kokių dar trijų stalčių hihihi.gif

Tai atsiras indauja ir viskas stos į savo vietas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi, žvengas ima iš mindijos virtuvės ir cirkų su indukcine biggrin.gif gerai, kad aš tokios neturiu ir nenoriu, jaučiu ir nenorėsiu biggrin.gif jei ji tokia su pričiūdais
Atsakyti
Mindija dar jei truksta elektros sroves tuomet veikia su pertraukom wink.gif jei sujungsite visas "skyles" vienu metu tai taip ir virs pulsuojanciai. Gal skalbykle kokia ijungta buvo, paskaitykit instrukcijoj kiek tai kaitlentei reikie Kw ir kiek pas jus yra.
Atsakyti
Ne merginos, man rodos toks tu indukciniu darbo principas yra unsure.gif . As irgi pastebejau, kad kai ijungiu, pradeda burgzti, paskui nustoja. Jeigu padidinu kaitra - irgi pradeda, paskui nustoja. Jei pastovia tempa laikau, tai irgi is pradziu burzgia, paskui nustoja, paskui vel pradeda g.gif . Matyt cia kazkas susije su kaitinimu unsure.gif .
Atsakyti