Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 16:11)

Sveika prisijungus  4u.gif
Pradės tos fotki veikt, pradės. Ir man taip kartais būna, kad užstringa. Vat tada ir įkelsit savo planą, kad ir su ranka nubraižytą  mirksiukas.gif .
O apie tuos blizgius fasadus tai jetau jetau...  doh.gif . Nu pastoviai apie juos klausia lygiai tokį pat klausimą, kaip ir Jūs uždavėt. Ir pastoviai tą patį atsako - gerai tie blizgūs paviršiai, gerai thumbup.gif , šviesesni geriau nei tamsesni, nes ant šviesių ma-iau matos, nei ant tamsių. gal ir greit nusitepa, bet labai greitai ir nusivalo mirksiukas.gif . Jei norit kad mažiau matytųsi nuterliojimai visokie, dėkit laminuotos drožlių plokštės fasadus su kiek grublėtu paviršium, faktūra tokia - tada matysis ma-iau, bet nuvalyt kiek sunkiau bus.
Ir būkit gera, paskaitykit bent dvi ankstesnes temeles - daug visko sužinosit  bigsmile.gif .

Veikia tik kazkodel darbe neduoda ikleti nuorodos blush2.gif
gal taip matysit http://images18.fotk...3_192711-vi.jpg
esme tokia tik cia daugiau vietos po spintos su orkaite.
tai vat as ir noreciau sviesaus, o ju atsparumas kaip? ar labai matosi ibrezimai (mikro)?
Visiskai nenusimanau tame tad prasau pagalbos mirksiukas.gif temas jau senokai skaitineju, bet kol neprispyre reikalas nieko nesake tie pavadinimai ploksciu ir pan, nors ir dabar ne ka sako lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu žinokit su kokia problema susidūriau bebaigiant įrenginėti virtuvę doh.gif Nu niekaip nerandu tinkamo stalo doh.gif Kur ir kokius stalus perkatės? doh.gif Visur vien tik tamsūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 11 20, 19:47)
Nu žinokit su kokia problema susidūriau bebaigiant įrenginėti virtuvę  doh.gif Nu niekaip nerandu tinkamo stalo  doh.gif Kur ir kokius stalus perkatės?  doh.gif Visur vien tik tamsūs  unsure.gif

Mes pirkome is cia,jei masyvo stalo ieskote.

http://www.fornestas...tions/3/#galery
Musu balintas azuolas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 20 lapkričio 2013 - 19:07
QUOTE(lietinga @ 2013 11 20, 19:05)
Mes pirkome is cia,jei masyvo stalo ieskote.

http://www.fornestas...tions/3/#galery
Musu balintas azuolas smile.gif

Net nežinau kokio noriu. Vienoj firmoj siūlė geriau plokštės stalą gamintis, nes lengvesnė priežiūra irmažiau reiklus paviršius. Medinio beicuoto ar faneruoto nerekomendavo, nes greit susidaužys, pabals nuo karščio ir apskritai su mažais vaikais nėra gerai.
O ten galima daug atspalvių pasirinkti? Nes grynai medžio spalvos man būtų ne į temą biggrin.gif Ir man rodos ten labai jau nepigūs tie stalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 11 20, 20:42)
Net nežinau kokio noriu. Vienoj firmoj siūlė geriau plokštės stalą gamintis, nes lengvesnė priežiūra irmažiau reiklus paviršius. Medinio beicuoto ar faneruoto nerekomendavo, nes greit susidaužys, pabals nuo karščio ir apskritai su mažais vaikais nėra gerai.

Mes pirkom Ikea - stalas masyvo, tik stalvirsis plokste - isties lengvesne prieziura, nesiraizo, nebent vaikai su flomasteriais prasieis, vat tada be spirito nenuvalysi doh.gif - baltas jis pas mus ax.gif .
Pries tai turejom masyvo stala, tai likdavo ant jo visokie ibrezimai, idauzimai. Labai nemegstu ant stalo tiesti visokius staltiesiukus, padekliukus schmoll.gif . Man jau geriau tegul matos naturalus neisvengiami idauzimai, negu toki grozi uzdengus laikyt doh.gif . Jei jau planuojat uztiest, tada, manyciau, tikrai neapsimoka masyvo stalo detis.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 20:13)
Mes pirkom Ikea - stalas masyvo, tik stalvirsis plokste - isties lengvesne prieziura, nesiraizo, nebent vaikai su flomasteriais prasieis, vat tada be spirito nenuvalysi doh.gif - baltas jis pas mus ax.gif .
Pries tai turejom masyvo stala, tai likdavo ant jo visokie ibrezimai, idauzimai. Labai nemegstu ant stalo tiesti visokius staltiesiukus, padekliukus schmoll.gif . Man jau geriau tegul matos naturalus neisvengiami idauzimai, negu toki grozi uzdengus laikyt doh.gif . Jei jau planuojat uztiest, tada, manyciau, tikrai neapsimoka masyvo stalo detis.

Padėkliukų ir aš nenoriu, juolab už save galiu atsakyti, bet jau namiškiai labai abejoju ar pasaugotų biggrin.gif Ikėjoj visas akis išvarvinau, ten baltas tik klasikinis, norėčiau Bjursta, bet nei lenkuose nei Lt nėra doh.gif Ieškau apvalaus smile.gif
Atsakyti
Juodai apie koki stala kalbi is Ikeos, gal gali nuoroda imesti mirksiukas.gif Ar jie patvarus g.gif Man reikia labai medinio, bet neatsisakau ir geros plokstes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 20, 21:20)

Apie šitą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 lapkričio 2013 - 00:16
QUOTE(Juodai @ 2013 11 21, 02:15)
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 20, 21:20)

Apie šitą 4u.gif

ačiū 4u.gif gražus stalas, bet man netinka stilistiškai raižytos kojelės. Man labai reikia šiuolaikiškesnio, na gal tokio noriu wub.gif

pvz :
user posted image

tik man reikia 8 -10 vietų , galingo tokio, tada jų kaina doh.gif o kur dar kėdės doh.gif o IKea nieko nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 21 lapkričio 2013 - 08:06
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 21, 08:05)
ačiū  4u.gif  gražus stalas, bet man netinka stilistiškai raižytos kojelės. Man labai reikia šiuolaikiškesnio, na gal tokio noriu  wub.gif

pvz :

tik man reikia 8 -10 vietų , galingo tokio, tada jų kaina  doh.gif  o kur dar kėdės doh.gif  o IKea nieko nerandu  verysad.gif

o kas virtuvę gamino, nenorit paprašyt, kad pagamintų ir stalą? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 lapkričio 2013 - 08:10
QUOTE(Teka @ 2013 11 21, 10:10)
o kas virtuvę gamino, nenorit paprašyt, kad pagamintų ir stalą? smile.gif

tai vat, kad sako kartais parduotuvėse su nuolaidom gali pigiau kainuoti, negu gaminti individualiai. Virtuvėje stalą tai gamins iš to pačio stalviršio, bet jis gaunasi iš vienos ploštės tai ir kaina jo bus normalesne, o šitas jau didelis, tai ir kaina didelė ir gal jau nenori iš to pačio, norėčiau kitokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 21, 08:23)
tai vat, kad sako kartais parduotuvėse su nuolaidom gali pigiau kainuoti, negu gaminti individualiai. Virtuvėje stalą tai gamins iš to pačio stalviršio, bet jis gaunasi iš vienos ploštės tai ir kaina jo bus normalesne, o šitas jau didelis, tai ir kaina didelė ir gal jau nenori iš to pačio, norėčiau kitokio  g.gif

aaa, nu jo, čia gi ne virtuvei, valgomajam, ane. supratau dabar smile.gif
Atsakyti