Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 15:29)
aš tai skaičiau skaičiau, bet tolkom vistiek nesuprantu didelio skirtumo biggrin.gif nors šian skambinau dar vienam baldininkui, tai jis lyg sakė, kad mdf ir lukštas ne tas pats.

Nu aišku kad ne tas pats mirksiukas.gif . MDF ir LMDP - yra plokštės. O lukštas yra medžiaga klijuojama ant tų plokščių. Tik medžio drožlių plokštės nelaminuoja gal, nes nėra reikalo, užklijuoja juk lukštą mirksiukas.gif

Mindija, va įkėliau Tavo plyteles ax.gif . Pasižiūrėk, kaip atrodytų mirksiukas.gif
Tiesa, sorry už spalvas ir baldų komplektaciją - nepamenu, koks galutinis variantas unsure.gif . Taip pat nežinau, kurioj vietoj tos plytelės bus - įkėliau prie viryklės rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 20, 13:37)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
labai labai fainos. Pardavinejama turbut po viena? kokia kaina ?  ax.gif

del papuosimu svenciu proga  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tas komplektas tai 3 plytelės po 300x900, kaina kažkur pora šimtų g.gif Jetau, net neatsimenu doh.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 15:05)
Gražios plytelės thumbup.gif ... tik šaltokos truputį  unsure.gif , žinant, kad virtuvė visa balta, kažin, ar netruks kokio šiltesnio - nebūtinai ryškesnio - motyvo. Dėl kamienų - man rodos, kad juos reikėtų palikt  unsure.gif , nes be jų toks visai nebaigtas piešinys, kaip iš reikalo toks... nors galima galvot, kad tai vaizdas pro langą, tada kamienų kaip ir nesimato. Bet pabandyk dar su kamienais mirksiukas.gif.

Gavau namo parsivežt tik vieną plytelę kur viršūnės, aišku vaizdo su viena nematyt, bet įjungus vaizduotę visai nieko ax.gif
Kad jei dėt visas tris, gaunasi 90cm aukščio g.gif Aij, man tada tokie kaip krūmai atrodo be kamienų biggrin.gif
Ir natūroj, tai tas piešinys trijų atspalvių: juoda/pilka/rusva. Tikrai ne niūriai atrodo ax.gif

Nu žodžiu.... Prisipažinsiu tik vieną, kad daugiau tada nemačiau nieko, kas dar būtų patikę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 16:31)
Gavau namo parsivežt tik vieną plytelę kur viršūnės, aišku vaizdo su viena nematyt, bet įjungus vaizduotę visai nieko ax.gif

Taigis įkėliau vizulką - pasižiūrėk mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 16:23)
Mindija, va įkėliau Tavo plyteles  ax.gif . Pasižiūrėk, kaip atrodytų  mirksiukas.gif
Tiesa, sorry už spalvas ir baldų komplektaciją - nepamenu, koks galutinis variantas  unsure.gif . Taip pat nežinau, kurioj vietoj tos plytelės bus - įkėliau prie viryklės  rolleyes.gif

Oij kaip ačiū tau friends.gif Aš ten ir galvoju jas dėt thumbup.gif
Viskas, daugiau nesvarstau ir užsakau, nes dar mėnesį iki LT veš unsure.gif Tik va dar galvos skausmas kita siena doh.gif Toj kolekcijoj tik yra dar juodos arba baltos unsure.gif Juoda bus kaip plėmas, o baltos.... doh.gif Ir vėl baltos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 16:34)
Taigis įkėliau vizulką - pasižiūrėk  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Matau mirksiukas.gif O jei kamienus pripjaut? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 16:31)
Aij, man tada tokie kaip krūmai atrodo be kamienų biggrin.gif

Pirmam Juodai variante matau medį su krūmais,antram-medelis šalia telegrafo stulpų hihihi.gif . Ir taip ir taip gražu visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Juodos ant kitos sienos tikrai kaip plėmas atrodytų...
O iki kiek tuos kamienus nori nupjaut? Tada bus dvi pljautos plytelės nievtemų...
Nežinau nežinau, lai prabalsuoja moteriškos, kuris variantas gražiau atrodo:
1 - viršutinė ir vidurinė plytelės - medžių viršūnėlės kaip krūmai hihihi.gif
user posted image

2 - vidurinė ir apatinė plytelės - medžių kamienai su viduriukais, i da viens medis visas išeina unsure.gif
user posted image

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 11 20, 16:41)
Pirmam Juodai variante matau medį su krūmais,antram-medelis šalia telegrafo stulpų  hihihi.gif . Ir taip ir taip gražu visai mirksiukas.gif

tai antram variante dar grybukų galima pasodint hihihi.gif, pirmam neišeis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 lapkričio 2013 - 15:51
Ot žiopla boba, net nepamačiau iš to džiaugsmo doh.gif

Žodžiu, dėkui už pagalbą merginos, vistiek teks visas tris pirkt, tai tada gal pasidėliosiu ir matysiu smile.gif
Dar buvau išmasčius už kaitlentės juodą sieną, o tuo krūmus prie lango sienos g.gif Bet ten juoda, tai visi aptaškymai nuo viryklės bus matyt labai unsure.gif Bet gal bus proga dažniau pasišveist bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 20, 16:47)
Juodos ant kitos sienos tikrai kaip plėmas atrodytų...
O iki kiek tuos kamienus nori nupjaut? Tada bus dvi pljautos plytelės nievtemų...
Nežinau nežinau, lai prabalsuoja moteriškos, kuris variantas gražiau atrodo:
1 - viršutinė ir vidurinė plytelės - medžių viršūnėlės kaip krūmai  hihihi.gif
2 - vidurinė ir apatinė plytelės - medžių kamienai su viduriukais, i da viens medis visas išeina 

Aš už antrą. Tie laibesni medžiai man grakščiai visai atrodo. Bet aš daba ant dietos,t.y.-nepakaltinama,nes viskas kas plona man šiuo metu gražu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vis skaitineju o parasyti neprisiruosiu, bet reikalu ir neaiskumu daug doh.gif

Virtuve jau kaip ir suplanavome tik vat cia yra eksperciu siame reikale thumbup.gif tad patarimu noriu. Tik vat viena beda, neturiu kaip parodyti, tiksliau ikea programa neatsidaro namie, o kitu ir nezinau kaip pabraizyti viska. Turiu maza daugiabucio virtuve, 6,08kv doh.gif sonine siena apie 1,90cm, priekine 2,04cm. Planas toks iškar iejus i virtuve (kalba apie trumpaja siena) statyti saldytuva (60 cm), tada salia didele spinta kurioje apacioje indaplove virs jos orkaite ir kiek lieka vietos spintele (60cm), tada lieka maza vieta stalvirsio (~30cm) ir plautuve kampineje spinteleje. O toliau kiek lieka vietos stalvirsis ir katlente.
Klausimai mano tokie: kaip manote ar bus patogu plautuveje plauti indus ar mano sugalvotas sprendimas nekoks? turiu pamasaus virtuvinio foto tik ikelti nemoku nes fotki kazkodel neveikia g.gif
Tada paaiskinkit jus man apie tas plokstes, turiu 2 mazus vaikus tad reikia tokio kad nebutu labai tepus, kaip su tais kur blizgus tikriausiai ten viskas labai matosi?
Jei kas pagelbetu buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 20, 16:54)
Aš už antrą. Tie laibesni medžiai man grakščiai visai atrodo. Bet aš daba ant dietos,t.y.-nepakaltinama,nes viskas kas plona man šiuo metu gražu hihihi.gif

drinks_cheers.gif
man irgi antras lyg ir labiau... nes pirmas atrodo truputį toks nesusipratimas - tie medžiai krūmai auga iš niekur unsure.gif ... antrame viskas aišku - apsnigta žemė, kamienas, medis, tik kai kurių viršūnes kiek uždengia pakabinamos spintelės... lyg netyčia rolleyes.gif . Ir antrąjam variante taip gražiai pereis plytelės į kitas baltas plyteles (?) ar kas ten bebūtų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivin @ 2013 11 20, 16:59)
kaip su tais kur blizgus tikriausiai ten viskas labai matosi?

Sveika prisijungus 4u.gif
Pradės tos fotki veikt, pradės. Ir man taip kartais būna, kad užstringa. Vat tada ir įkelsit savo planą, kad ir su ranka nubraižytą mirksiukas.gif .
O apie tuos blizgius fasadus tai jetau jetau... doh.gif . Nu pastoviai apie juos klausia lygiai tokį pat klausimą, kaip ir Jūs uždavėt. Ir pastoviai tą patį atsako - gerai tie blizgūs paviršiai, gerai thumbup.gif , šviesesni geriau nei tamsesni, nes ant šviesių ma-iau matos, nei ant tamsių. gal ir greit nusitepa, bet labai greitai ir nusivalo mirksiukas.gif . Jei norit kad mažiau matytųsi nuterliojimai visokie, dėkit laminuotos drožlių plokštės fasadus su kiek grublėtu paviršium, faktūra tokia - tada matysis ma-iau, bet nuvalyt kiek sunkiau bus.
Ir būkit gera, paskaitykit bent dvi ankstesnes temeles - daug visko sužinosit bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 lapkričio 2013 - 16:14
Vuo, žiūrėkit, čia ir viršūnės nugenėtos ir kelmai nukirsti bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 17:20)
Vuo, žiūrėkit, čia ir viršūnės nugenėtos ir kelmai nukirsti :bigsmile

Su piešinuku dabar viskas būtų gerai,bet tos plytelės apipjaustytos tai nei penki,nei devyni. Iš patirties sakau,nes esu taip turėjus-nervindavo labai. Tad,geriau jau tokias rinktis,kad tilptų tip top mirksiukas.gif
Atsakyti