QUOTE(lietinga @ 2013 11 20, 16:54)
Aš už antrą. Tie laibesni medžiai man grakščiai visai atrodo. Bet aš daba ant dietos,t.y.-nepakaltinama,nes viskas kas plona man šiuo metu gražu
man irgi antras lyg ir labiau... nes pirmas atrodo truputį toks nesusipratimas - tie medžiai krūmai auga iš niekur
... antrame viskas aišku - apsnigta žemė, kamienas, medis, tik kai kurių viršūnes kiek uždengia pakabinamos spintelės... lyg netyčia
. Ir antrąjam variante taip gražiai pereis plytelės į kitas baltas plyteles (?) ar kas ten bebūtų
Papildyta:
QUOTE(vaivin @ 2013 11 20, 16:59)
kaip su tais kur blizgus tikriausiai ten viskas labai matosi?
Sveika prisijungus
Pradės tos fotki veikt, pradės. Ir man taip kartais būna, kad užstringa. Vat tada ir įkelsit savo planą, kad ir su ranka nubraižytą
.
O apie tuos blizgius fasadus tai jetau jetau...
. Nu pastoviai apie juos klausia lygiai tokį pat klausimą, kaip ir Jūs uždavėt. Ir pastoviai tą patį atsako - gerai tie blizgūs paviršiai, gerai
, šviesesni geriau nei tamsesni, nes ant šviesių ma-iau matos, nei ant tamsių. gal ir greit nusitepa, bet labai greitai ir nusivalo
. Jei norit kad mažiau matytųsi nuterliojimai visokie, dėkit laminuotos drožlių plokštės fasadus su kiek grublėtu paviršium, faktūra tokia - tada matysis ma-iau, bet nuvalyt kiek sunkiau bus.
Ir būkit gera, paskaitykit bent dvi ankstesnes temeles - daug visko sužinosit
.