QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 10:14)
šeimai ir man patinka labiausiai pirmas
bet paskaičius atsiliepimus apie filinguotus baltus fasadus, biškį bijau grynai baltos, galvoju būt visai nieko šiek tiek į pilkumą, švelniai pilkai rusva spalvytė. sakė jei daryt iš ldmf, tai paletė labai plati spalvų, o ir padaryt gal spėtų iki kalėdų, nes iš mdp ir medžio masyvo būtų tik po naujų...o aš tikiuos įsikelt į naujus namus iki kalėdų. nors tai ir laaabai optimistinė svajonė
Tai ir darykit pirmą
. Nesukit galvos dėl tų filingų, jeigu išvis tokius pasidarysit. Iš laminuotos medžio drožlių plokštės (LMDP) neįsivaizduoju, ar galima juos padaryt. Man atrodo, kad ne, tik iš medžio dulkių plokštės (MDF) ir iš masyvo. Kita vertus, mūsų virtuvės baldininkas sakė, kad jis asmeniškai nedaro žiemą virtuvių iš masyvo, nes blogai ten kažkas gaunas
. Ar tai nebūna iki galo išdžiūvusios medienos, ar kažkas tai tokio... nu žodžiu, susiję su mediena, kad paskui jin gali prarast formą, tai jis ir nerizikuoja
. Nežinau, kaip kiti baldininkai dėl to kalba, bet pagalvok apie tai,
Teka. Gal priimsi tinkamą sprendimą lengviau
QUOTE(jova @ 2013 11 20, 11:01)
Sveikos,
Pagaliau jau irgi džiaugiuosi baldais virtuvės, planavau du metus
baldininkas patobulino - gavosi geriau nei tikėjausi. Pasigyriau
Dabar paklausiu - kas naudojat granitinius stalviršius, ar galima dėti ant jų karštą puodą ar skardą tiesiai iš orkaitės?
Kokias priemones valymui naudojat?
Graži, didelė Jūsų virtuvė
. Gaila, kainos irgi nespėjau sužiūrėti...
Gal į AŽ parašysit?Pas mane granitas, labai panašus, kaip ir pas Jus. Ar tik kartais ne Ivory Brown? Kas gamino? Kaip pastorino kraštus - gal galit fotkę iš arčiau įmest?
Dedu drąsiai karštus puodus, skardas - viskas
. Jokių spec valymo priemonių nenaudoju, nebent su indų plovikliu (Neutral naudoju) pavalau tas vietas, kur pvz žalią mėsą buvau padėjus. Valau su drėgna šluoste - pirkau neseniai tokią a la "mikrofibe" senukuose specialiai virtuvėms - viena pusė su šiurkštesnėm juostelėm - labai gerai visokius prilipusius reikalus nušveičia ne tik nuo granito, ir stalą virtuvinį su ja valau, kita pusė minkšta - sugeria drėgmę.
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 12:32)
Gal neišpeiksit
Gaila tik, kad viena plytelė 30x90, tai tikriausiai kamienai išsimes
<...>
Gėlių jokių nenoriu, bet ten taip reikia kažkokios "gyvasties"
Kaip jums?
Gražios plytelės
... tik šaltokos truputį
, žinant, kad virtuvė visa balta, kažin, ar netruks kokio šiltesnio - nebūtinai ryškesnio - motyvo. Dėl kamienų - man rodos, kad juos reikėtų palikt
, nes be jų toks visai nebaigtas piešinys, kaip iš reikalo toks... nors galima galvot, kad tai vaizdas pro langą, tada kamienų kaip ir nesimato. Bet pabandyk dar su kamienais
.