Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(jova @ 2013 11 20, 10:37)
Iš kitos pusės - tai labai daug ko reikia paaukoti gyvenime, kad galėtum patenkinti savo tuštybę pirkti gražius daiktus...
Nžn ar čias tas MDF g.gif Pas mane kitas terminas - medžio faneruotė arba lukštas biggrin.gif:D

ai ir aš nežinau, baigiu susipainiot tarp tų visų terminų
Atsakyti
Teka, tokioj nedidelėj erdvėj daryčiau tik šviesų, t.y pirmą variantą . ir dabar labai neblogai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 11 20, 10:31)
Čia natūralaus medžio faneruotė (lukštas). Tikrai didelė gavos ta virtuvė, sala vien 2,7m pločio... Sumos kosminės, bet mes namą statėm 5 metus su ta mintim, kad geriau viską lėčiau, bet turėtume tai ko norim. Aišku galima ir dvigubai pigiau pasidaryti su kitokiom medžiagom, bet tada jau nebūtų svajonių virtuvė 4u.gif O dabar turiu tai apie ką svajojau smile.gif

drinks_cheers.gif Labai grazi virtyve wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Teka, aš už antrą variantą drinks_cheers.gif

Jova, labai prabangi jūsų virtuvė wub.gif Tikrai gražu 4u.gif
Gaila tik, kad kainos nespėjau pamatyt lotuliukas.gif

O aš vakar parsitempiau namo plytelių pavyzdžius, tai vienspalvių tikrai nedėsiu, nes ir taip viskas blanku, tiksliau balta, bet va šitos tai man laaaaabai gražiai žiūrisi tame tarpe tarp stalviršio ir viršutinių spintelių wub.gif

Gal neišpeiksit blush2.gif

user posted image

Gaila tik, kad viena plytelė 30x90, tai tikriausiai kamienai išsimes g.gif
Dar galima dėt du piešinius paeiliui, kurie gražiai sueina, tada visa siena pasidengtų g.gif
Gėlių jokių nenoriu, bet ten taip reikia kažkokios "gyvasties" doh.gif

Kaip jums? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 20 lapkričio 2013 - 11:33
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 11:32)
O aš vakar parsitempiau namo plytelių pavyzdžius, tai vienspalvių tikrai nedėsiu, nes ir taip viskas blanku, tiksliau balta, bet va šitos tai man laaaaabai gražiai žiūrisi tame tarpe tarp stalviršio ir viršutinių spintelių wub.gif

Dar galima dėt du piešinius paeiliui, kurie gražiai sueina, tada visa siena pasidengtų g.gif

Kaip jums? bigsmile.gif

nu man tai labai patinka, aš ir norėčiau kažko tokio įdomesnio, gal miesto vaizdų. o kur tokių plytelių yra, kažkaip nesu mačius (tiksliau dar nesidomėjau, nes iki apdailos dar nedaėjom biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 20, 11:12)
Teka, tokioj nedidelėj erdvėj daryčiau tik šviesų, t.y pirmą variantą . ir dabar labai neblogai žiūrisi  smile.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 20 lapkričio 2013 - 11:37
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 12:32)

Kaip jums? bigsmile.gif

Turėtų gražiai atrodyti. Visokios aguonos su orchidėjom jau kiek pabodusios,o čia gražus "poetiškas" motyvas smile.gif .
Jova-virtuvė labai rimta visom prasmėm good.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 12:32)
Sveikos 4u.gif

Teka, aš už antrą variantą drinks_cheers.gif

Jova, labai prabangi jūsų virtuvė wub.gif Tikrai gražu 4u.gif
Gaila tik, kad kainos nespėjau pamatyt lotuliukas.gif

user posted image

Kaip jums? bigsmile.gif

Kur radot tokius grozius? Plyteles tiesiog nerealios
Atsakyti
Jova labai grazi virtuve thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 09:14)
o ir padaryt gal spėtų iki kalėdų, nes iš mdp ir medžio masyvo būtų tik po naujų...o aš tikiuos įsikelt į naujus namus iki kalėdų. nors tai ir laaabai optimistinė svajonė smile.gif

Kokis cia gamintojas kad be darbo sedi blink.gif kiek domejausi pas rekomenduotus rimtus gamintojus eiles po 3men, siais metais be sansu sulaukti.
Jusu virtuve irgi nemenkai kainuos, ypac jei apie masyva ar filingiukus kalba eina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 12:38)
nu man tai labai patinka, aš ir norėčiau kažko tokio įdomesnio, gal miesto vaizdų. o kur tokių plytelių yra, kažkaip nesu mačius (tiksliau dar nesidomėjau, nes iki apdailos dar nedaėjom biggrin.gif )
Papildyta:

drinks_cheers.gif

1000 plytelių 4u.gif

Gautųsi kažkaip taip gal ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mindija as gal deciau spalvingesnes, nuotaikingesnes. Sitos tokios rudeniskos, depresines tokios blush2.gif Bet jum gal kitaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 20, 12:47)
Gautųsi kažkaip taip gal ax.gif

Komponuočiau vis tik vieną vaizdelį,ta prasme nejungčiau toliau tokių pat plytelių,nes tas besikartojantis ritmas prastina reikalą smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 20 lapkričio 2013 - 11:54
QUOTE(murmur @ 2013 11 20, 12:51)
Mindija as gal deciau spalvingesnes, nuotaikingesnes. Sitos tokios rudeniskos, depresines tokios  blush2.gif  Bet jum gal kitaip atrodo  4u.gif

Oij neeee, bijau visokių ryškalų doh.gif

Bet tai žiūrėkit, kaip čia fainai gausis bigsmile.gif Prieš Kalėdas galėsiu alia žaisliukų/dekoracijų prilipint ant šakų, vasarą galima "pražydint" lotuliukas.gif Žiemą-plaktų baltymų su cukrum pataškyt ir bus kaip apsnigta thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 11 20, 12:52)
Komponuočiau vis tik vieną vaizdelį,ta prasme nejungčiau toliau tokių pat plytelių,nes tas besikartojantis  ritmas prastina reikalą smile.gif .

Gal tikrai g.gif
Atsakyti