O kaip atrodo tas stalciukas po kriaukle?
Del gartraukio - kad nuo orkaites nelabai garuoja, nebent atidarius duris garas iseina
QUOTE(murmur @ 2013 11 11, 20:34)
O kaip atrodo tas stalciukas po kriaukle?
Del gartraukio - kad nuo orkaites nelabai garuoja, nebent atidarius duris garas iseina
Va radau pvz. toks , tik nezinau ar visi tokio tipo po plautuve buna, bet manau labai patogus dalykas
na uzdaryta negaruoja, bet atidarius tai didelis garu gusis buna, bent jau pas mane
Bet tada jau turi stalcius deti, dureliu nebepadarysi po kriaukle
QUOTE(murmur @ 2013 11 11, 20:59)
taip. po kriaukle galvoju daryt ne tik stalčiuką kempinėlėms, bet ir stalčių šiukšlių dėžei
kažin kaip užsiduot, kad rast daugiau foto su tais suolais ar kaip pavadint, kur prie langų ar nebūtinai prie langų, na kur man reik
As manau stalciai kaina smarkiai iskelia, po kriaukle turbut dureles desiu su siuksline pritvirtinta. O ploviklis ir kempinele bus kaip ir iki siol ant reilingo krepsiuke. I stalciu slapia kempine det nenoreciau.
QUOTE(murmur @ 2013 11 12, 00:02)
As manau stalciai kaina smarkiai iskelia, po kriaukle turbut dureles desiu su siuksline pritvirtinta. O ploviklis ir kempinele bus kaip ir iki siol ant reilingo krepsiuke. I stalciu slapia kempine det nenoreciau.
Niu vat man irgi kaskaip slapia kempine sveistukus slapius staviui laikyti nors tie stalciai man labai patinka nenoriu spinteliu dabar turiu dvi ir rausiesi po jas kaip kurmis. Pastoviai issikuiciu
na aš tai manau, kad tas stalčiukas būtų kaip grotelės ar pan, na nepilnu dugnu, taigi nieko ten tai kempinėlei neatsitiktų
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 21:39)
taip. po kriaukle galvoju daryt ne tik stalčiuką kempinėlėms, bet ir stalčių šiukšlių dėžei
kažin kaip užsiduot, kad rast daugiau foto su tais suolais ar kaip pavadint, kur prie langų ar nebūtinai prie langų, na kur man reik
As dariau taip: Spaudziau ant Aijstes ikeltu foto desini p.k. / ypatybes/ nukopijuoji paveikslelio nuoroda ir ikeli i googla, papaudi vaizdai ir narsai, paspaudus ant kiekvienos foto, iskart rodo daugiau panasiu paveiksleliu. As radau ir Ajstes ikeltas foto ir kt. psl. kur panasiu ideju yra Tik nezinau ar suprantamai paaiskinau
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 22:20)
na aš tai manau, kad tas stalčiukas būtų kaip grotelės ar pan, na nepilnu dugnu, taigi nieko ten tai kempinėlei neatsitiktų
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 21:39)
veskite kitchen window bench arba booth seating
Čia yra keletas idėjų: http://owensolivia.b...th-seating.html
Ačiūū
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 20:15)
bet tai kaip tas stalčius nesulūžta nuo tokio svorio?
Stalčiai turi laikyti iki 35kg - įprastai tokius blum bėgelius deda, bet norint galima vienam stalčiui komplektuoti dar didesnį svorį laikančius bėgelius . Na kuris jau Tavo kombainas tiek sveria
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 20:31)
Kaip dabar? tik neziurekit I virsutines spinteles,jos bus iki lango, bet dar nezinau kaip suskirstysiu....
Rankšluostinės tikrai nedaryčiau - dar tiesiai į svetainę vaizdas . Ir aišku, aš visur daryčiau stalčius apačioj. Kai skaičiuos baldininkas kainą, paprašykit, kad paskaičiuotų ir spintučių, ir stalčių variantus. Įvertinsit skirtumą. Viena tik sakau, kad stalčiai - BE GALO patogus reikalas
QUOTE(Muxius @ 2013 11 11, 20:46)
va kas neatlaike tai stalciaus dugnas kur kraunu maiselius
kaip suprast?
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 11, 21:21)
Klausimas: kas montuojat orkaites ne po kaitlente, na pvz kaip darbiete, garintuva reikia rinktis su anglies filtru, kur valo visa patalpos ora, ar paprasta kur istraukiama per ventiliacine anga, jei taip tai ar istraukia taip toli
Pas mus su anglies filtru ir orkaitė sau, o garintuvas sau...
Na kiek jau ten garuoja iš tos orkaitės?... Tik iškepus ir iškart atidarius garo pliūpsnis išeina - tokio net virš orkaitės sumontuotas gartraukis turbūt nespėtų viso ištraukti, pusė pro šalį praskristų
QUOTE(murmur @ 2013 11 11, 21:59)
Šiaip aš už stalčius, bet kodėl nepadarysi spintelės po viršutiniu stalčiuku? Aišku, kad padarysi, t.y. geras baldininkas padarys
Pvz tokiu principu:
QUOTE(Juodai @ 2013 11 12, 08:49)
Stalčiai turi laikyti iki 35kg - įprastai tokius blum bėgelius deda, bet norint galima vienam stalčiui komplektuoti dar didesnį svorį laikančius bėgelius . Na kuris jau Tavo kombainas tiek sveria
na kad ir pėvėzė mano tarybinė bulvių tarkavimo mašina o jei rimtai, tai man rodos labai nepatogu tokius didelius griozdus (duonkepė, bulvių tark.mašina, cikloninė krosnelė...) laikyti stalčiuje, kad ir koks jis bebūtų, be to jie visi netilptų į vieną stalčių. neperkalbėsit manęs dėl aukštų spintų
bet pvz dabar padėliojau, tai jei daryt stalą valgomajam, ne virtuvės zonoj, tai man atrodo, kad bus labai didelis atstumas iki stalo, bus nepatogu nešiot patiekalus. reik gal staliuko su ratukais? ale lentynėlių tokių