QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 20:19)
Irisas, o Jus vis dar pries filingus? Zinokit, gasdinot mane pries gera pusmeti del ju, kad su ausu krapstukais reiks valyt (ar ne Jus ten buvot ), bet nesigailiu ne kiek . Nezinau kas, ar filingu forma dekinga, ar spalvaos geros, bet valiau juos tik pora kartu - pirma po sumontavimo, o kitakart siaip ... noredama pasidziaugt
tai jūs dar trumpai džiaugiatės Tiesa spalvos gerokai dėkingesnės, pas mane buvo baltos su medžio rėvukais Daugiau niekada gyvenime. Nevaliau aš jų labai dažnai, nes buvo be proto sunku prisiversti, dar tuo metu mažiukė pradėjo ropot, vaikščiot ir viską čiupinėt O dar ir patys iš laukų purvinais rūbais liesdavomės, ta kampai buvo tikrai baisiai apsinešę ir labai sunkiai valėsi. Su kempinėle iki kampų niekaip nedasikasdavau, tai likdavo šepetėlis O sunkiausia buvo balta gartraukio imitacija, nes lipo riebalais ir dulkėm, 5 metus keikiaus Ai, dabar kai saulė pašviečia ir matau ant stalčių pirštų antspaudų, vandens pabėgimų (žiuauriai kietas) irgi keikiuos Bet gerokai lengvesnė priežiūra.