Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 20:19)
Irisas, o Jus vis dar pries filingus? Zinokit, gasdinot mane pries gera pusmeti del ju, kad su ausu krapstukais reiks valyt (ar ne Jus ten buvot unsure.gif ), bet nesigailiu ne kiek  schmoll.gif . Nezinau kas, ar filingu forma dekinga, ar spalvaos geros, bet valiau juos tik pora kartu - pirma po sumontavimo, o kitakart siaip rolleyes.gif ... noredama pasidziaugt ax.gif

tai jūs dar trumpai džiaugiatės biggrin.gif Tiesa spalvos gerokai dėkingesnės, pas mane buvo baltos su medžio rėvukais lotuliukas.gif Daugiau niekada gyvenime. Nevaliau aš jų labai dažnai, nes buvo be proto sunku prisiversti, dar tuo metu mažiukė pradėjo ropot, vaikščiot ir viską čiupinėt biggrin.gif O dar ir patys iš laukų purvinais rūbais liesdavomės, ta kampai buvo tikrai baisiai apsinešę ir labai sunkiai valėsi. Su kempinėle iki kampų niekaip nedasikasdavau, tai likdavo šepetėlis doh.gif O sunkiausia buvo balta gartraukio imitacija, nes lipo riebalais ir dulkėm, 5 metus keikiaus lotuliukas.gif Ai, dabar kai saulė pašviečia ir matau ant stalčių pirštų antspaudų, vandens pabėgimų (žiuauriai kietas) irgi keikiuos biggrin.gif Bet gerokai lengvesnė priežiūra.
Atsakyti
Lietinga, matyt viskas ratu ratu biggrin.gif
Irisas, dziugu, kad pasilengvinot sau buiti thumbup.gif
Atsakyti
Teka labai gražu ir 1 variantas ir 2 variantas wub.gif 3 man ne schmoll.gif

pilka ir man patinka, ypač ta iš IKEA wub.gif dabar gal ir tokios norėčiau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 19:56)
Kuris variantas spalviškai labiausiai patinka?

man pirmas 4u.gif
Atsakyti
šeimai ir man patinka labiausiai pirmas smile.gif bet paskaičius atsiliepimus apie filinguotus baltus fasadus, biškį bijau grynai baltos, galvoju būt visai nieko šiek tiek į pilkumą, švelniai pilkai rusva spalvytė. sakė jei daryt iš ldmf, tai paletė labai plati spalvų, o ir padaryt gal spėtų iki kalėdų, nes iš mdp ir medžio masyvo būtų tik po naujų...o aš tikiuos įsikelt į naujus namus iki kalėdų. nors tai ir laaabai optimistinė svajonė smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pagaliau jau irgi džiaugiuosi baldais virtuvės, planavau du metus smile.gif baldininkas patobulino - gavosi geriau nei tikėjausi. Pasigyriau 4u.gif Dabar paklausiu - kas naudojat granitinius stalviršius, ar galima dėti ant jų karštą puodą ar skardą tiesiai iš orkaitės? g.gif Kokias priemones valymui naudojat?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 11 20, 10:01)
Sveikos,
Pagaliau jau irgi džiaugiuosi baldais virtuvės, planavau du metus smile.gif baldininkas patobulino - gavosi geriau nei tikėjausi. Pasigyriau  4u.gif Dabar paklausiu - kas naudojat granitinius stalviršius, ar galima dėti ant jų karštą puodą ar skardą tiesiai iš orkaitės? g.gif Kokias priemones valymui naudojat?

parodykit virtuvę ir kas gamino smile.gif ir kiek kainavo biggrin.gif
manau, kad galima. na turėtų būt galima, juk tai akmuo, kas jam gali nutikt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 10:05)
parodykit virtuvę ir kas gamino smile.gif ir  kiek kainavo biggrin.gif
manau, kad galima. na turėtų būt galima, juk tai akmuo, kas jam gali nutikt

user posted image
user posted image
Foto prastos tik, neina nei spalvos perteikt nei realaus vaizdo...
Gamino kokybiskibaldai.lt - drąsiai rekomenduoju, nes ne pirma kartą bendraujam, rezultatas niekada nenuvilia.
Pasirodysiu, ki bus plytelės, kranas ir t.t. gal dienos šviesoj ir spalva matysis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 20 lapkričio 2013 - 10:39
swoon.gif faina, kai žmonės gali sau leist tokias sumas virtuvei thumbup.gif o ji pas jus didelė, medžio masyvo gal?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 10:23)
swoon.gif faina, kai žmonės gali sau leist tokias sumas virtuvei  thumbup.gif o ji pas jus didelė, medžio masyvo gal?

Čia natūralaus medžio faneruotė (lukštas). Tikrai didelė gavos ta virtuvė, sala vien 2,7m pločio... Sumos kosminės, bet mes namą statėm 5 metus su ta mintim, kad geriau viską lėčiau, bet turėtume tai ko norim. Aišku galima ir dvigubai pigiau pasidaryti su kitokiom medžiagom, bet tada jau nebūtų svajonių virtuvė 4u.gif O dabar turiu tai apie ką svajojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 11 20, 10:31)
Čia natūralaus medžio faneruotė (lukštas). Tikrai didelė gavos ta virtuvė, sala vien 2,7m pločio... Sumos kosminės, bet mes namą statėm 5 metus su ta mintim, kad geriau viską lėčiau, bet turėtume tai ko norim. Aišku galima ir dvigubai pigiau pasidaryti su kitokiom medžiagom, bet tada jau nebūtų svajonių virtuvė 4u.gif O dabar turiu tai apie ką svajojau smile.gif

tai ir sakau, faina, kad žmonės gali tai sau leist, super tiesiog smile.gif aš svajonių virtuvę turėsiu naujuos namuos lotuliukas.gif šiuose pasitenkinsiu pusiau svajonių biggrin.gif
tai kaip suprantu jūsų virtuvė iš to vadinamo MDF, ane?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 20, 10:33)
tai ir sakau, faina, kad žmonės gali tai sau leist, super tiesiog smile.gif aš svajonių virtuvę turėsiu naujuos namuos  lotuliukas.gif šiuose pasitenkinsiu pusiau svajonių biggrin.gif
tai kaip suprantu jūsų virtuvė iš to vadinamo MDF, ane?

Iš kitos pusės - tai labai daug ko reikia paaukoti gyvenime, kad galėtum patenkinti savo tuštybę pirkti gražius daiktus...
Nžn ar čias tas MDF g.gif Pas mane kitas terminas - medžio faneruotė arba lukštas biggrin.gif:D
Atsakyti