Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(murmur @ 2013 11 19, 17:31)

Todel turbut ir dedami tie aliuminiai sujungimai, kad nesiskestu. As turejau 5 metus termopalo stalvirsi ir nieko jam nenutiko. Dabar va tris metus su isvis kazkokiu lenkisku gyvenu, dedu karstus puodus, skardas is orkaites istraukus, nu nieko jam nesidaro  unsure.gif

Nu neee,jau tie metaliniai sujungimai tai atgyvena schmoll.gif.Jis gi nesiskėtė,iš apačios jie tvirtinasi vienas su kitu varžtais, tiesiog kantukai sujungimo iš vienos ir kitos pusės pakilo.Šitas stalviršis mane patraukė gana nebloga ir tikroviška sendinto medžio imitacija,bet gal jis tikrai kokis nevykęs g.gif . Nes kitoje vietoje man pasipūtė kur buvo dadurtas gabalas į nišą, g.gif ,ten kelis mėnesius mikrobangė stovėjo,kai jos atsikračiau,tai ir pamačiau verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 19, 17:31)
Cia gal nuo iprociu priklauso. As jei plaunu pvz tris puodelius tai isplaunu visus, kiekviena isplovus pasidedu salia kriaukles, tada visus issluostau ir dedu i spintele. Nera taip kad viena plaunu/sluostau/padedu, tada antra ir paskui trecia.

Be abejo, kad nuo iprociu viskas priklauso drinks_cheers.gif . Bet gi nepagalvokit, kad as tokia beprote, kad turedama tris puodelius plausiu juos po viena ir sluostysiu po viena doh.gif . Tai aisku, kad turedama kelis nesvarius indus, juos pirm visus isplausiu, paskui visus issuostysiu, o paskui sudesiu i vietas. Kita vertus, jei jau turiu indaplove, tai kam man plauti tuos kelis indus, kai juos nuo ryto galiu krauti indaploven g.gif ? Geriau tada daugiau puodeliu turet mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuris variantas spalviškai labiausiai patinka?
Neapsisprendžiu biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

orkaitė ir kriauklė nebūtinai bus tokių spalvų, čia tik tokias šiaip įmečiau
Atsakyti
Teka, visa kita kaip nori, bet fasadai, bent jauman, tai pilki wub.gif ... Kazko labai paskutiniu metu esu pasinesus ant pilkos unsure.gif . Ai, dar stalas - tik ne stiklinis schmoll.gif ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 20:04)
Teka, visa kita kaip nori, bet fasadai, bent jauman, tai pilki wub.gif ... Kazko labai paskutiniu metu esu pasinesus ant pilkos unsure.gif . Ai, dar stalas - tik ne stiklinis  schmoll.gif ... 4u.gif

Stalų ikejoj deficitas, prie tamsiai rudų tai juodas atrodo dera, prie balto norėjau balto, bet ten tik stiklinis, tai įmečiau tik dėl bendro vaizdo.
o vat dėl tos pilkos. aš ją buvau labai įsimylėjus, bet matomai perdegiau jau. nes iš šių variantų man, žinok pirmas mielliausias, šilčiausias wub.gif
tamsaus norėjau, bet pagalvojau maža patalpa, bus visai sumažėjus, balta geriau susilieja, ne taip užima erdvė IMHO
bet dėl praktiškumo pilka gal labiau tiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 lapkričio 2013 - 20:08
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 19:56)
Kuris variantas spalviškai labiausiai patinka?
Neapsisprendžiu biggrin.gif

user posted image

orkaitė ir kriauklė nebūtinai bus tokių spalvų, čia tik tokias šiaip įmečiau

Man asmeniškai šitas smile.gif Nors čia dabar aš jau visai ne į temą virtuvėse lotuliukas.gif O būtinai darysit filinguotus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 19 lapkričio 2013 - 20:11
O kaip perdegei del tos pilkos?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 20:13)
O kaip perdegei del tos pilkos?

na man būna matai, kažkas labai labai patinka, bet kuo ilgiau į tai žiūriu, apie tai galvoju, gali praeit. tai va, kas praeina, tai reiškias, ne mano, perdegiau sakau biggrin.gif vėl grįžtu prie švelnių spalvų smile.gif akcentai tik ryškūs bus

o filinguoti, tai čia tie tipo su tais ale grioveliais ir pan? jo, galvoju tokius, jie man kažkaip arčiau link klasikos kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 21:08)
Stalų ikejoj deficitas, prie tamsiai rudų tai juodas atrodo dera, prie balto norėjau balto, bet ten tik stiklinis, tai įmečiau tik dėl bendro vaizdo.
o vat dėl tos pilkos. aš ją buvau labai įsimylėjus, bet matomai perdegiau jau. nes iš šių variantų man, žinok pirmas mielliausias, šilčiausias  wub.gif
tamsaus norėjau, bet pagalvojau maža patalpa, bus visai sumažėjus, balta geriau susilieja, ne taip užima erdvė IMHO
bet dėl praktiškumo pilka gal labiau tiktų biggrin.gif

Siaip,tai tamsus baldai patalpos nemazina-atvirksciai. Pilku irgi visokiu buna. " cemento " pilkumas,gal ir nykiai atrodys,nors velgi,svarbu kiek virtuveje sviesos. Bandykit sienele tarp spinteliu paspalvint-vaizdas is karto keisis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 19, 20:16)
Siaip,tai tamsus baldai patalpos nemazina-atvirksciai. Pilku irgi visokiu buna. " cemento " pilkumas,gal ir nykiai atrodys,nors velgi,svarbu kiek virtuveje sviesos. Bandykit sienele tarp spinteliu paspalvint-vaizdas is karto keisis  mirksiukas.gif

tai atspalvių be abejo pilna, bet kad ikejoj skurdus pasirinkimas.
kažkaip skaičiau ir man susidarė įspūdis, kad tamsūs baldai mažina patalpą g.gif
Atsakyti
Irisas, o Jus vis dar pries filingus? Zinokit, gasdinot mane pries gera pusmeti del ju, kad su ausu krapstukais reiks valyt (ar ne Jus ten buvot unsure.gif ), bet nesigailiu ne kiek schmoll.gif . Nezinau kas, ar filingu forma dekinga, ar spalvaos geros, bet valiau juos tik pora kartu - pirma po sumontavimo, o kitakart siaip rolleyes.gif ... noredama pasidziaugt ax.gif
Atsakyti
Juodai,as pries mazdaug 14 metu irgi dziaugiaus, paskui biski maziau biggrin.gif . O dabar blizginu savo dazytas plokstes ir dziaugsmas vel grizo biggrin.gif Matyt,kita virtuve vel filingine bus hihihi.gif
Atsakyti