Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 14:42)
Pas mus, nors ir aukštas cokolis, bet po stalviršio montavimo ir akmenorių bandymo "išlyginti" spinteles, pradėjo indaplovės fasadas irgi remtis į cokolį atidarinėjant  doh.gif , tai tekdavo jį vis koja paspirti, kad atsidarytų/užsidarutų indaplovė. Baldininkas, prieš tai paburbėjęs, kad NEGALIMA visokiems akmenoriams leisti kišti nagus prie baldų doh.gif , papjovė bišk tą cokokį ir viskas, Visa meilė. Nieks nieko nesiekia ir sėkmingai darinėjasi  mirksiukas.gif . Ir visai nesinervinu dėl to, ko nesimato mirksiukas.gif . Net pačiai keista... hihihi.gif

Jūs ne koja spardykite, bet nuėmę cokolį kojeles pareguliuokite. Indaplovė galėjo šiek tiek išsireguliuoti. Pas mus taip buvo - pradėjo indaplovės durelių apačia kabinti cokolį, tai MB nuėmė cokolį ir pareguliavo indaplovės kojeles (atrodo, kad kilstelėjo indaplovę į viršų) ir viskas susitvarkė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 19 lapkričio 2013 - 15:10
QUOTE(Mindija @ 2013 11 19, 16:00)
Nu taviškės tai gražios bigsmile.gif O čia jos dažytos?
Ba man pasiūlė tik arba baltas arba tamsiai rudas doh.gif O cokolis šlifuoto nerūdijančio plieno bus unsure.gif Tai kaip ten baltos ar rudos atrodys? g.gif

Masyvo pas mane, ar fanieros... Nu žodžiu medinės beicuootos smile.gif . O nerūdijanęio plieno grotelių nėra? g.gif Balto kaip ir fasadai būtų... o kaip atrodytų nežinau... unsure.gif
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 16:02)
na ten nesilankau, tai nemačiau biggrin.gif ale bet tai kaip jis visur skirtingai atrodo  doh.gif
o kodėl nesusigyvenot? kas netinka?

Tai jau taip - nuptraukose labai skirtingai. Reali spalva gal šitoj fotkėj:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(ariogala @ 2013 11 19, 16:07)
Jūs ne koja spardykite, bet nuėmę cokolį kojeles pareguliuokite. Indaplovė galėjo šiek tiek išsireguliuoti. Pas mus taip buvo - pradėjo indaplovės durelių apačia kabinti cokolį, tai MB nuėmė cokolį ir pareguliavo indaplovės kojeles (atrodo, kad kilstelėjo indaplovę į viršų) ir viskas susitvarkė smile.gif

Spardymai (tiksliau cokolio prilaikymai koja blush2.gif ) jau praeitis. Pareguliuot jau ten nebuvo kur, tiek "sureguliavę" akmenoriai buvo doh.gif . Baldininkas pats negalėjo pareguliuot - tai papjovė cokolį - nedaug ten, kelis mm. Aš tik džiaugiuos, kad man visos horizontalio linijos sutampa, nes jei pradėsi kilnoti kiekvieną spintutę atskirai, greitai pasimato nesutapimai ir atrodo tikrai nekaip unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 16:02)

o kodėl nesusigyvenot? kas netinka?

Jau esu kažkada čia dejavusi,kad buvo išsipūtęs stalviršis per sujungimą prie kaitlentės. Pakeitė meistrai nauju. Bet nedžiugina blush2.gif biggrin.gif . Nu piguva jis atrodo,nors užmušk schmoll.gif . kas baisiausia,kad vyras pačioje virtuvės tvėrimo pradžioje,man granitą siūlė,bet aš kotai užsibizinau,kad jis šaltas ir paminklą primena doh.gif . Tai dabar,kai jau kitoje vietoje irgi įžiūrėjau menką pūtimąsi per siūlę,tai nebesvarstau daugiau-dėsiu granitą. Pasitariau su meistrais-nuramino,kad spintelės išlaikys svorį smile.gif . Sienelę ko gero irgi granitinę,nes nieko geresnio neišgalvoju g.gif
Atsakyti

Įdomu, kaip tą kokybę ir šiuolaikiškumą matuojate? Gal kokį sertifikatą turite? g.gif
Šaunu, kad esate auksarankiai thumbup.gif , bet, tik nesupykit, pateiktoj nuotraukoj nei šiuolaikiškumo, nei kokybės nesimato... gal dėl to, kad nuotrauka neryški unsure.gif . Net plautuvės nesimato... Matos tik daug lentynų, kurios nėra pats geriausias sprendimas virtuvėje ax.gif
4u.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 19, 15:21)
Jau esu kažkada čia dejavusi,kad buvo išsipūtęs stalviršis per sujungimą prie kaitlentės. Pakeitė meistrai nauju. Bet nedžiugina blush2.gif  biggrin.gif . Nu piguva jis atrodo,nors užmušk schmoll.gif . kas baisiausia,kad vyras pačioje virtuvės tvėrimo pradžioje,man granitą siūlė,bet aš kotai užsibizinau,kad jis šaltas ir paminklą primena doh.gif . Tai dabar,kai jau kitoje vietoje irgi įžiūrėjau menką pūtimąsi per siūlę,tai nebesvarstau daugiau-dėsiu granitą. Pasitariau su meistrais-nuramino,kad spintelės išlaikys svorį smile.gif . Sienelę ko gero irgi granitinę,nes nieko geresnio neišgalvoju g.gif

o iš ko spintelės pas jus? kad granitą atlaikys? šiaip įdomu, nes galvoju, gal ateitį norėsim keist stalviršį. kol kas galvoju apie medžio masyvo arba dirbtinio akmens...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 16:26)
o iš ko spintelės pas jus? kad granitą atlaikys? šiaip įdomu, nes galvoju, gal ateitį norėsim keist stalviršį. kol kas galvoju apie medžio masyvo arba dirbtinio akmens...

Nu nežinau iš ko g.gif . Musiau iš plokštės. Bet kampuose visuose(virtuvė U formos) yra pastorinti statiniai,taip jau gavosi,nes namas užpereito šimtmečio,ir niekur nėra stataus kampo. O granitas būtų juk 2 сm,tik briauna storinta iki 4 сm.,tai nekažikokio ten svorio. Dar mąstau dėl storinimo būdo-ar kaip pas Juodai,ar kažkaip kitaip su grioveliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 19, 15:33)
Nu nežinau iš ko g.gif . Musiau iš plokštės. Bet kampuose visuose(virtuvė U formos) yra pastorinti statiniai,taip jau gavosi,nes namas užpereito šimtmečio,ir niekur nėra stataus kampo. O granitas būtų juk 2 сm,tik briauna storinta iki 4 сm.,tai nekažikokio ten svorio. Dar mąstau dėl storinimo būdo-ar kaip pas Juodai,ar kažkaip kitaip su grioveliu g.gif

nu vat galvoju, kaip turi būt spec. sutvirtintos spintelės, kad atlaikytų granitinį stalviršį. nes skaičiau, kad jos ten turi būt tvirtesnės. tai vat galvoju reiks gal baldininkų užklaust, kad iškart ir pasidaryt tokias gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 16:36)
nu vat galvoju, kaip turi būt spec. sutvirtintos spintelės, kad atlaikytų granitinį stalviršį. nes skaičiau, kad jos ten turi būt tvirtesnės. tai vat galvoju reiks gal baldininkų užklaust, kad iškart ir pasidaryt tokias gal g.gif

Nieko ten spec nereikia biggrin.gif Bent man tada sakė,kad dvigubai daugiau kojų pridėsim ir tikrai laikys ax.gif

Vakar vyras mūsų akmens masę išbandė doh.gif Jungė gartraukį, tai uzsilipo visas su savo 115kg blink.gif Tai man ramu, jei kada man reiks pasilaipiot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 19 lapkričio 2013 - 15:48
lietinga o tie sujungimai stalvirsio buvo kazkaip uzdengti ar tik suglaustos dvi plokstes? Man labai grazi stalvirsio spalva, buvau ja issirinkus termopale smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 11:51)
Man tai gaila būtų stalviršio vietos kurią užima padėklas. Naudos iš jo ne per daugiausiai - tik valymo ploto daugiau, o dar tie grioveliai prisineša - išvis bereikalingas daiktas doh.gif . Juk neplaunat visų indų plautuvėj, indaplovė tam yra, nebent Jūs neplanuojat jos dėti  unsure.gif .

Planuojam, bet kiekvieno puodelio indaplovej neplaunam juk. Ar kokias darzoves pasidet, na man labai patogu padeklas, butinai ji desiu.

Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 19, 16:50)
Planuojam, bet kiekvieno puodelio indaplovej neplaunam juk. Ar kokias darzoves pasidet, na man labai patogu padeklas, butinai ji desiu.

Dekit dekit, jei Jums atrodo naudinga 4u.gif . Ale tik nesuprantu, kodel darzoviu ant stalvirsio negalit deti g.gif , juk vistiek jas nueme valysit padekla, taip pat ir stalvirsi galima nuvalyt mirksiukas.gif . O puodeli isplovus plautuvej as sluostau iskart ir i spintute, nes erzina baisiai suvozti nusivarvet puodeliai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 19, 16:50)
lietinga o tie sujungimai stalvirsio buvo kazkaip uzdengti ar tik suglaustos dvi plokstes? Man labai grazi stalvirsio spalva, buvau ja issirinkus termopale  smile.gif

Iš pradžių,tai aš baldų surinkime nedalyvavau,tad nemačiau kaip jungė. O antrą kartą,jie keitė be jokių atsikalbinėjimų,nes garantija dar buvo,tai mačiau,kad silikonino sočiai. Bet,dabar aš jau įsitikinau,kad tie plokštės stalviršiai ne tiek drėgmės bijo,kiek karščio. Aš būtent toje vietoje dažnai užmesdavau sausą,bet labai karštą ketaus puodo dangtį doh.gif .O spalva man irgi rinkimosi metu buvo visai nieko,bet šiuo metu man gražiausia spalva yra jokia biggrin.gif . Esu turėjusi ir klasikinę virtuvę ir ryškių spalvų sienų,tad dabar ilsiuosi nuo jų. Net indus renkuosi visiškai identiškus sienom(vaikštau su visokiom paletėm bei lėkštutėm rankinėje biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 15:57)
Dekit dekit, jei Jums atrodo naudinga 4u.gif . Ale tik nesuprantu, kodel darzoviu ant stalvirsio negalit deti g.gif , juk vistiek jas nueme valysit padekla, taip pat ir stalvirsi galima nuvalyt mirksiukas.gif . O puodeli isplovus plautuvej as sluostau iskart ir i spintute, nes erzina baisiai suvozti nusivarvet puodeliai...  doh.gif

Cia gal nuo iprociu priklauso. As jei plaunu pvz tris puodelius tai isplaunu visus, kiekviena isplovus pasidedu salia kriaukles, tada visus issluostau ir dedu i spintele. Nera taip kad viena plaunu/sluostau/padedu, tada antra ir paskui trecia.

QUOTE(lietinga @ 2013 11 19, 16:02)
Iš pradžių,tai aš baldų surinkime nedalyvavau,tad nemačiau kaip jungė. O antrą kartą,jie keitė be jokių atsikalbinėjimų,nes garantija dar buvo,tai mačiau,kad silikonino sočiai.

Todel turbut ir dedami tie aliuminiai sujungimai, kad nesiskestu. As turejau 5 metus termopalo stalvirsi ir nieko jam nenutiko. Dabar va tris metus su isvis kazkokiu lenkisku gyvenu, dedu karstus puodus, skardas is orkaites istraukus, nu nieko jam nesidaro unsure.gif
Atsakyti