QUOTE(cold play @ 2013 11 19, 14:39)
stai patalpos planas..virtuve ikista i ta kisene
vietoj stikliniu spinteliu ten tikrai bus gartraukis
spinteliu iki pat virtuves galo nenoreciau, o ta lentyna man labai patinka susidet kempinelem, sluostem ir pan.
prie kriaukles kargas
apatiniu spinteliu kampa kaip padaryt dar net nezinau tiksliai, galvoju gal baldininkas pasiulys ka...taip pat ir su virsutiniu spinteliu kampu...pas drauge yra kampas kaip pas mus, padarytos dureles kampu ir labai patogiai atsidaro..gaila pvz nerandu...
indaploves nebus...
virtuves ilgis toks ir gali tik but, iki lango nesigaus, nes nebetilps valgomasis stalas..
tad nelabai cia ka ir ismastysi, o ir su breziniais man sunkiai sekasi
vietoj stikliniu spinteliu ten tikrai bus gartraukis
spinteliu iki pat virtuves galo nenoreciau, o ta lentyna man labai patinka susidet kempinelem, sluostem ir pan.
prie kriaukles kargas
apatiniu spinteliu kampa kaip padaryt dar net nezinau tiksliai, galvoju gal baldininkas pasiulys ka...taip pat ir su virsutiniu spinteliu kampu...pas drauge yra kampas kaip pas mus, padarytos dureles kampu ir labai patogiai atsidaro..gaila pvz nerandu...
indaploves nebus...
virtuves ilgis toks ir gali tik but, iki lango nesigaus, nes nebetilps valgomasis stalas..
tad nelabai cia ka ir ismastysi, o ir su breziniais man sunkiai sekasi
Tai darykit ir apačioje 45 laipsnių kampu kampinės spintutės dureles, kad būtų vienodai su viršum . Ar tikrai ruošiatės lentynose kempines laikyti? Šiaip jas patogiau būtų apačioje laikyt, o ir nelabai gražu viršuj...