Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(cold play @ 2013 11 19, 14:39)
stai patalpos planas..virtuve ikista i ta kisene ax.gif
vietoj stikliniu spinteliu ten tikrai bus gartraukis doh.gif
spinteliu iki pat virtuves galo nenoreciau, o ta lentyna man labai patinka susidet kempinelem, sluostem ir pan.
prie kriaukles kargas
apatiniu spinteliu kampa kaip padaryt dar net nezinau tiksliai, galvoju gal baldininkas pasiulys ka...taip pat ir su virsutiniu spinteliu kampu...pas drauge yra kampas kaip pas mus, padarytos dureles kampu ir labai patogiai atsidaro..gaila pvz nerandu...
indaploves nebus...
virtuves ilgis toks ir gali tik but, iki lango nesigaus, nes nebetilps valgomasis stalas..
tad nelabai cia ka ir ismastysi, o ir su breziniais man sunkiai sekasi ax.gif  4u.gif

Tai darykit ir apačioje 45 laipsnių kampu kampinės spintutės dureles, kad būtų vienodai su viršum mirksiukas.gif . Ar tikrai ruošiatės lentynose kempines laikyti? Šiaip jas patogiau būtų apačioje laikyt, o ir nelabai gražu viršuj... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 lapkričio 2013 - 14:34
QUOTE(lietinga @ 2013 11 19, 14:54)
Pas mane cokolis 10cm. Neatsimenu,kodėl būtent tiek cm norėjau,bet kai daėjom iki indaplovės irgi paaiškėjo neatsidarymo problema. Todėl buvo padaryta ta juostelė viršuje. O apačioje cokolis niekaip nepripjautas(pas mane metalinis),darinėjasi kuo puikiausiai. Dabar,kai pažiūriu,gal vaizdas ir neperlabiausias dėl tos juostelės viršuje. Po metų naudojimo niekaip ji neišsipūtė ir nuo drėgmės nesusgadino. Ateity,jei reiks keisti indaplovę(ji pas mane veteranė),tai teks uzsakinėti naują ploštę,nes ko gero tokių,su matomu priekyje valdymu jau gal ir nebėra g.gif
Bandysiu iliustruoti,kokybė nuotraukų bloga,bet gal bus aiškiau 4u.gif

O man aiškina, kad reiks pripjaut kokius 2cm cokolio nuo viršaus, nes fasadinė plokštė remsis į cokolį atidarant doh.gif
Aišku matysis tik atsigulus ant žemės, bet vistiek kas čia per nupjovimai unsure.gif
***** blemba, kiek dar jie man nervus gadins su savo išmislais doh.gif

Daili jūsų virtuvė wub.gif 4u.gif Kaip aš čia jos anksčiau nemačiau ax.gif Gal nerodėt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 19 lapkričio 2013 - 14:35
Juodai, būk gera, primink, koks ten pas jus laminatas/nelaminatas? smile.gif
Papildyta:
Mindija, primink, kas jums baldus daro.

priminimų žinutė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 lapkričio 2013 - 14:33
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 15:32)
Papildyta:
Mindija, primink, kas jums baldus daro.

priminimų žinutė  doh.gif  lotuliukas.gif

Aij, čia vietinis mūsų kaimo meistras ax.gif Ne pirmus baldus jau daro, kokybe nesiskundžiu, bet va su virtuve vargstam biggrin.gif

Ir aplamai, iškyla man koks klaustukas, tai sakau jam, kad reikia pasitart ir kitą dieną pasakysiu kaip ką daryt lotuliukas.gif
Pamatytų kur aš konsultuotis vis einu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 19 lapkričio 2013 - 14:38
QUOTE(Mindija @ 2013 11 19, 14:34)
Aij, čia vietinis mūsų kaimo meistras ax.gif  Ne pirmus baldus jau daro, kokybe nesiskundžiu, bet va su virtuve vargstam biggrin.gif

aaa, galvojau pasižmymėt, kaip nesikreiptiną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 19, 15:31)
O man aiškina, kad reiks pripjaut kokius 2cm cokolio nuo viršaus, nes fasadinė plokštė remsis į cokolį atidarant doh.gif
Aišku matysis tik atsigulus ant žemės, bet vistiek kas čia per nupjovimai unsure.gif
***** blemba, kiek dar jie man nervus gadins su savo išmislais doh.gif

Pas mus, nors ir aukštas cokolis, bet po stalviršio montavimo ir akmenorių bandymo "išlyginti" spinteles, pradėjo indaplovės fasadas irgi remtis į cokolį atidarinėjant doh.gif , tai tekdavo jį vis koja paspirti, kad atsidarytų/užsidarutų indaplovė. Baldininkas, prieš tai paburbėjęs, kad NEGALIMA visokiems akmenoriams leisti kišti nagus prie baldų doh.gif , papjovė bišk tą cokokį ir viskas, Visa meilė. Nieks nieko nesiekia ir sėkmingai darinėjasi mirksiukas.gif . Ir visai nesinervinu dėl to, ko nesimato mirksiukas.gif . Net pačiai keista... hihihi.gif

QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 15:32)

Pa mane va toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 15:42)
Pas mus, nors ir aukštas cokolis, bet po stalviršio montavimo ir akmenorių bandymo "išlyginti" spinteles, pradėjo indaplovės fasadas irgi remtis į cokolį atidarinėjant  doh.gif , tai tekdavo jį vis koja paspirti, kad atsidarytų/užsidarutų indaplovė. Baldininkas, prieš tai paburbėjęs, kad NEGALIMA visokiems akmenoriams leisti kišti nagus prie baldų doh.gif , papjovė bišk tą cokokį ir viskas, Visa meilė. Nieks nieko nesiekia ir sėkmingai darinėjasi  mirksiukas.gif . Ir visai nesinervinu dėl to, ko nesimato mirksiukas.gif . Net pačiai keista... hihihi.gif
Pa mane va toks  4u.gif

Kažkaip reikia ir man išmokt nesinervint unsure.gif
Aij, dar liepiau daryt ką nori, bet po šaldytuvu, kad man nebūtų tų baisių grotelių cokolyje. Nežinau, bet ir ten gal pripjaus, vėdintis gi turi kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 14:42)

spalva kaip ir aš noriu. gali prie progos nufotkint patalpą, kur jis sudėtas. būtų įdomu visą vaizdą pamatyt. ar ne tamsiau jis ant grindų atrodo
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 19, 15:45)
Aij, dar liepiau daryt ką nori, bet po šaldytuvu, kad man nebūtų tų baisių grotelių cokolyje. Nežinau, bet ir ten gal pripjaus, vėdintis gi turi kažkaip g.gif

A ko jos tau tokios baisios g.gif . Nu pažėk:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 15:49)
spalva kaip ir aš noriu. gali prie progos nufotkint patalpą, kur jis sudėtas. būtų įdomu visą vaizdą pamatyt. ar ne tamsiau jis ant grindų atrodo

Teka, esu prikėlus belekiek grindų nuotraukų šitam ir dar šitam puslapiuose. Pas mus jos visose patalpose ir tenai pridėjus visokiais rakursais - terliotas/švarias/apšviestas/neapšviestas/iš arti/iš toli/šlapias/sausas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 lapkričio 2013 - 15:00
QUOTE(Teka @ 2013 11 19, 15:02)
koks čia pas jus stalviršis?

Thermopal Ąžuolas Pegasus smėlio spalvos,kuris labai greitu laiku bus keičiamas į granitą. Per metus laiko nesusigyvenau aš nei su tuo stalviršiu,nei su sienele. Dabar esu paieškose šviesaus,spalviniai visiškai susiliejančio su fasadais granito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 15:54)
A ko jos tau tokios baisios g.gif . Nu pažėk:
user posted image

Nu taviškės tai gražios bigsmile.gif O čia jos dažytos?
Ba man pasiūlė tik arba baltas arba tamsiai rudas doh.gif O cokolis šlifuoto nerūdijančio plieno bus unsure.gif Tai kaip ten baltos ar rudos atrodys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 14:59)
Teka, esu prikėlus belekiek grindų nuotraukų šitam ir dar šitam puslapiuose. Pas mus jos visose patalpose ir tenai pridėjus visokiais rakursais - terliotas/švarias/apšviestas/neapšviestas/iš arti/iš toli/šlapias/sausas  4u.gif

na ten nesilankau, tai nemačiau biggrin.gif ale bet tai kaip jis visur skirtingai atrodo doh.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 11 19, 14:59)
Thermopal Ąžuolas Pegasus smėlio spalvos,kuris labai greitu laiku bus keičiamas į granitą. Per metus laiko nesusigyvenau aš nei su tuo stalviršiu,nei su sienele. Dabar esu paieškose šviesaus,spalviniai visiškai susiliejančio su fasadais granito ax.gif

o kodėl nesusigyvenot? kas netinka?
Atsakyti