Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(dais @ 2013 11 18, 20:22)
Merginos,jūsų manymu, kuri plautuvė  praktiškesnė:
http://www.plautuves...58-sachara.html

Man atrodo, kad šita plautuvė praktiškiausia- pirmoji iš tų trijų. Dėl dydžio. Kuo didesnė, tuo geriau. Turiu panašių išmatavimų, negaliu atsidžiaugt. Kepimo skarda į ją telpa thumbup.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 lapkričio 2013 - 09:57
As tai galvoju deti su padeklu kad butu kriaukle. Nes dabar turiu apvalia be padeklo tai labai man jo truksta, isplovus turiu viska krauti ant stalvirsio ar tiestis ranksluostuka kazkoki doh.gif

Juodai o granito kriaukle reikia su spec kazkokiom priemonem valyti, ar tinka indu ploviklis paprastas?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 19, 11:07)
As tai galvoju deti su padeklu kad butu kriaukle. Nes dabar turiu apvalia be padeklo tai labai man jo truksta, isplovus turiu viska krauti ant stalvirsio ar tiestis ranksluostuka kazkoki  doh.gif

Juodai o granito kriaukle reikia su spec kazkokiom priemonem valyti, ar tinka indu ploviklis paprastas?

Man tai gaila būtų stalviršio vietos kurią užima padėklas. Naudos iš jo ne per daugiausiai - tik valymo ploto daugiau, o dar tie grioveliai prisineša - išvis bereikalingas daiktas doh.gif . Juk neplaunat visų indų plautuvėj, indaplovė tam yra, nebent Jūs neplanuojat jos dėti unsure.gif .
Turėjau granito plautuvę anksčiau, jokių spec priemonių nepirkau schmoll.gif - nesu ant tiek nupušus dėl valymų, kad kiekvienam daiktui spec priemones pirkčiau doh.gif . Gal ir yra kas, nežinau unsure.gif . Valiau su tuo pačiu indų plovikliu. Kaip jis gali netikt, jei indus plaunat su juo - vis tiek nubėga į plautuvę smile.gif .
Dabar pas mane keramikinė plautuvė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 19, 10:56)
Man atrodo, kad šita plautuvė praktiškiausia- pirmoji iš tų trijų. Dėl dydžio. Kuo didesnė, tuo geriau. Turiu panašių išmatavimų, negaliu atsidžiaugt. Kepimo skarda į ją telpa   thumbup.gif.

Ačiū už nuomonę.Aš ir taip galvojau, bet buvo įdomi kitų šeimininkių nuomonė smile.gif Man taip pat gaila stalviršio dideliam padėkliukui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dais: 19 lapkričio 2013 - 12:26
ikeliu savo virtuves brezinuka..gal kas tures kokiu pastabu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Jei domina nebrangus, bet tikrai kokybiski ir siuolaikiski virtuves baldai, pagaminti is lmdp (Laminuotos medienos drožlių plokštės), butinai rasykite man.

Mano vyras kol kas gamina baldus tik saviems, bet gali tai padaryti ir jums, labai kokybiskai ir uz gerokai mazesne kaina.

Rasykite, klauskite, suprojektuosime, paskaiciuosime kaina.

http://public.fotki....0virtuve-1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NUTA: 19 lapkričio 2013 - 13:03
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 18, 21:01)
Pas mus cokolis bus 15 cm, nes stalviršio aukštis 95 cm ir baldininkas sako, kad kitaip nesigauna įmontuoti indaplovės. Jei darytumėm 10 cm cokolį, viršuje tektų dėti tokią plokštelę, kuri su laiku nuo drėgmės ir garų išsipūstų (ar kažkaip panašiai aiškino).

g.gif Net nežinau, kaip ten gautųsi.
Man įdomu kai padarytas būna cokolio uždengimas, na ta juosta, ties indaplove g.gif Nes tipo, jei dėt 10cm, tai negalėsiu indaplovės atidaryt, užtai reikia toje vietoje jį pripjaut/pažemint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cold play @ 2013 11 19, 13:47)
ikeliu savo virtuves brezinuka..gal kas tures kokiu pastabu 4u.gif

Kas pirmiausia užkliuvo, kad viršutinės spintelės baigias anksčiau nei apatinės... Ta lentyna visai nesižiūri, geriau jau dar viena spintutė. Kampinė pakabinama spintutė geriau jau būtų su durelėmis 90 laipsnių kampu, nes dabar apačioj vienaip, viršuj kitaip. Kodėl virš viryklės spintelės durys stiklinės? Ten juk gartraukį slėpsit rolleyes.gif .
Ar kampinė apatinė spintelė bus? Prie kurios sienos? Daryčiau prie šaldytuvo sienos, tada užsukime iškart būtų galima stalčius daryt - gal siauresnius truputį, kad viryklė pasitrauktų nuo plautuvės toliau į kairę. Kas plautuvės dešinėj? Indaplovės neplanuojat? Prie tos kitos sienos daryčiau taip: stalčių blokas, viryklė, stalčių blokas, indaplovė, plautuvė... gal dar pratęsti stalviršį po langu g.gif - nelygu kas ten toliau už lango bus ir kiek vietos stalui lieka.
Papildyta:
QUOTE(NUTA @ 2013 11 19, 14:00)
Jei domina nebrangus, bet tikrai kokybiski ir siuolaikiski virtuves baldai, pagaminti is lmdp (Laminuotos medienos drožlių plokštės), butinai rasykite man.

Mano vyras kol kas gamina baldus tik saviems, bet gali tai padaryti ir jums, labai kokybiskai ir uz gerokai mazesne kaina.
http://public.fotki....0virtuve-1.html

Įdomu, kaip tą kokybę ir šiuolaikiškumą matuojate? Gal kokį sertifikatą turite? g.gif
Šaunu, kad esate auksarankiai thumbup.gif , bet, tik nesupykit, pateiktoj nuotraukoj nei šiuolaikiškumo, nei kokybės nesimato... gal dėl to, kad nuotrauka neryški unsure.gif . Net plautuvės nesimato... Matos tik daug lentynų, kurios nėra pats geriausias sprendimas virtuvėje ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 lapkričio 2013 - 13:34
stai patalpos planas..virtuve ikista i ta kisene ax.gif
vietoj stikliniu spinteliu ten tikrai bus gartraukis doh.gif
spinteliu iki pat virtuves galo nenoreciau, o ta lentyna man labai patinka susidet kempinelem, sluostem ir pan.
prie kriaukles kargas
apatiniu spinteliu kampa kaip padaryt dar net nezinau tiksliai, galvoju gal baldininkas pasiulys ka...taip pat ir su virsutiniu spinteliu kampu...pas drauge yra kampas kaip pas mus, padarytos dureles kampu ir labai patogiai atsidaro..gaila pvz nerandu...
indaploves nebus...
virtuves ilgis toks ir gali tik but, iki lango nesigaus, nes nebetilps valgomasis stalas..
tad nelabai cia ka ir ismastysi, o ir su breziniais man sunkiai sekasi ax.gif 4u.gif

http://www.part.lt/i...17bd5844317.png
Papildyta:
stai toki kampa turejau omeny
http://www.helpful-k...ge-cabinets.jpg
http://www.waypointl...33R_07_GEN1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cold play: 19 lapkričio 2013 - 13:50
Merginos, kurios jau turi virtuvę- klausimas..
Ar pirma klijuojamos plytelės ir tada montuojami baldai, ar atvirkščiai?
Mus baldžius liepė išsilkijuot, tada viršutines spinteles "kabins ant plytelių"..
Bet va, esu mačius, kad baldai sumontuoti, o plytelės dar tik laukia savo eilės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 11 19, 14:02)
g.gif Net nežinau, kaip ten gautųsi.
Man įdomu kai padarytas būna cokolio uždengimas, na ta juosta, ties indaplove g.gif Nes tipo, jei dėt 10cm, tai negalėsiu indaplovės atidaryt, užtai reikia toje vietoje jį pripjaut/pažemint unsure.gif

Pas mane cokolis 10cm. Neatsimenu,kodėl būtent tiek cm norėjau,bet kai daėjom iki indaplovės irgi paaiškėjo neatsidarymo problema. Todėl buvo padaryta ta juostelė viršuje. O apačioje cokolis niekaip nepripjautas(pas mane metalinis),darinėjasi kuo puikiausiai. Dabar,kai pažiūriu,gal vaizdas ir neperlabiausias dėl tos juostelės viršuje. Po metų naudojimo niekaip ji neišsipūtė ir nuo drėgmės nesusgadino. Ateity,jei reiks keisti indaplovę(ji pas mane veteranė),tai teks uzsakinėti naują ploštę,nes ko gero tokių,su matomu priekyje valdymu jau gal ir nebėra g.gif
Bandysiu iliustruoti,kokybė nuotraukų bloga,bet gal bus aiškiau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 19, 13:54)
Pas mane cokolis 10cm. Neatsimenu,kodėl būtent tiek cm norėjau,bet kai daėjom iki indaplovės irgi paaiškėjo neatsidarymo problema. Todėl buvo padaryta ta juostelė viršuje. O apačioje cokolis niekaip nepripjautas(pas mane metalinis),darinėjasi kuo puikiausiai. Dabar,kai pažiūriu,gal vaizdas ir neperlabiausias dėl tos juostelės viršuje. Po metų naudojimo niekaip ji neišsipūtė ir nuo drėgmės nesusgadino. Ateity,jei reiks keisti indaplovę(ji pas mane veteranė),tai teks uzsakinėti naują ploštę,nes ko gero tokių,su matomu priekyje valdymu jau gal ir nebėra g.gif
Bandysiu iliustruoti,kokybė nuotraukų bloga,bet gal bus aiškiau 4u.gif

koks čia pas jus stalviršis?
Atsakyti