Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

aš irgi šaldytuvą dėčiau kur stalčiai ir aišku sukčiau virtuvę dar ir po langu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 12:29)
Atseit neišeina tada užsukti kampo  blush2.gif Radiatorius yra ant tos trumposios sienos, kur 1 m, bet ateity radiatoriai bus keičiami, galima pastumti jį po langų tada, šiemet nespėjom to padaryti, nes įsigijom butą,kai jau šildė smile.gif

Ar po langu radiatorius?
kaip tai neišeina kampo užsukt unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 11:01)
Sveiki, praėjusią savaitę prašiau pagalbos dėl virtuvės, bet neturėjau galimybės įkelti virtuvės išmatavimų..Pakeitė baldininkas brėžinį pagal Jūsų pastabas dėl dujinės. Bet vistiek man nepatinka, toks variantas, gal visai keisti planą?  smile.gif  Man kažkoks blokas užsidėjęs, kad aš net neoriu sukt galvos, tikėjausi, kad ateis baldininkas viską man sudėlios taip kaip priklauso, as pažiūrių minimaliai pakeičiu ar ne ir viskas gaminam..Bet gal taip nebuna?  blush2.gif

Galvoju, gal mes nevisai teisingai suprantame jūsų brėžinį. Kaip suprantu, ilgoji virtuvės siena yra 2,35 cm ilgio, trumpoji 2,05? Ir langas yra 1,38 m. aukštyje? Koks tada atstumas iki lango yra? Ar vis tik siena prie lango yra 3,43 m. ilgio?

Jei šaldytuvą statyti prie 1,3 m. sienos krašto, tada liks apie 60 сm stalviršiui, kuris užlįs už šaldytuvo. Gal todėl baldininkas ir sakė, kad nepavyks kampo padaryti. Aš statyčiau šaldytuvą prie šiso sienos kampo, o stalviršį pratęsčiau po langu (dabar arba po radiatoraius keitimo).
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2013 11 18, 13:39)
Galvoju, gal mes nevisai teisingai suprantame jūsų brėžinį.
Ar vis tik siena prie lango yra 3,43 m. ilgio?

Būtent taip aš supratau... unsure.gif . O kaip yra iš tikrųjų?
QUOTE(vinniepooh @ 2013 11 18, 13:39)
Jei šaldytuvą statyti prie 1,3 m. sienos krašto, tada liks apie 60 сm stalviršiui, kuris užlįs už šaldytuvo. Gal todėl baldininkas ir sakė, kad nepavyks kampo padaryti.

Net jeigu ir taip, galima gal šalia šaldytuvo ukinę spintą daryt iki sienos vietoj stalviršio kampe.
Papildyta:
Monikan, būtų gerai pamatyti visos patalpos (kiek suprantu toliau bus erdvė į svetainę ar valgomąjį), o ne tik virtuvės kampo, planą su tikslesniais išmatavimais - lango aukštis, aukštis iki lango mirksiukas.gif . Ar teisingai supratome lango sienos matmenis?
Atsakyti
Ilgosios sienos plotis 3,43 m: 1,05m iki lango, lango plotis - 1,38, ir dar 1 m, tai ant šios 1 m sienos yra radiatorius..
Reikia gal kitą baldininką išsikviesti, tik, kad mano B purslojas, kam čia mėtytis per dešimt baldininkų, nėra laiko ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios dizainerės, baldininkės i t. t.

Pas mane dvi virtuvės sienos bus tapetuojama juodos ( blanki, daugiau tamsiai pilka ) su levandų spalvos raštais ( kaip lapai augalo ar pan. ) tapetu.Viena siena gaunasi bendra su svetainės viena siena, kita ten kur langas. Spintelės bus kakavmedžio spalvos, o stalviršis dramblio kaulo spalvos. Taigi klausimas- jeigu aš plyteles rinksiuos taip pat levandų spalvos, tik gal keliais tonais ramesnes , ar neprašausiu? Neatrodys labai neskoningai prie baldų spalvų? doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Turiu prašymą blush2.gif
Pas kurias cokolis 10cm, gal galit paaiškint kaip ten viskas padaryta po indaplove, arba dar geriau, gal galit kuri nufotkint 4u.gif
Vėl nesusišneku su baldžium doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 12:55)
Ilgosios sienos plotis 3,43 m: 1,05m iki lango, lango plotis - 1,38, ir dar 1 m, tai ant šios 1 m sienos yra radiatorius..
Reikia gal kitą baldininką išsikviesti, tik, kad mano B purslojas, kam čia mėtytis per dešimt baldininkų, nėra laiko ir t.t.  doh.gif

o valgomaji stala darysit? jei ne tada tikrai kelciau saldytuva iki sienos kur palei langa 1 m. per kelis menesius saldytuvui nieko nenutiks (jau treti metai taip saldytuvas gyvena su radiatorium. ner gerai bet ka daryt kai butas ne mano, atstumiau siek tiek ir viskas.) o pavasari persikelsit radiatoriu po langu. o virtuve pratemciau tiesiog to saldytuvo saskaita. uzlenkti palei langa jau nebelabai ten ir besigaus, nes ner didele ji.
Atsakyti
mergaites patarkit ar prie juodos kaitlentes tiks tokios splavos orkaitė http://www.kaina24.l...lux-eob43410ox/ ar geriau visa juoda imt? fasadai balti , stalvirsis va tokios spalvos http://www.google.lt...ved=0CDIQ9QEwAQ, plyteles grindu kaip stalvirsis
Atsakyti
o valgomaji stala darysit?

Pagal idėją valgomojo stalas prie priešingos sienos virtuviniui, bet nebus jis labai didelis.
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 12:55)
Reikia gal kitą baldininką išsikviesti, tik, kad mano B purslojas, kam čia mėtytis per dešimt baldininkų, nėra laiko ir t.t.  doh.gif

Aišku, suabejojau dėl brėžinio proporcijų. smile.gif Siūlau statyti šaldytuvą kampe prie 1,3 m sienos, nuo jo - darbastalis, užsisukantis per lango sieną. Ten, kur radiatorius, galima pratęsti stalviršį, tačiau po juo neįrenginėti spintelių. Iš anksto reikėtų numatyti, į kokį radiatorių bus keičiama ir ar patogu bus prieiti vėliau.
Pvz.:
user posted image

ir čia panašu į jūsų dydžio virtuvę:
user posted image

Tik jeigu taip statyti šaldytuvą, jums liks mažai vietos valgomojo stalui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinniepooh: 18 lapkričio 2013 - 14:43
QUOTE(kuzyte @ 2013 11 18, 14:53)
mergaites patarkit ar prie juodos kaitlentes tiks tokios splavos orkaitė http://www.kaina24.l...lux-eob43410ox/ ar geriau visa juoda imt? fasadai balti  , stalvirsis va tokios spalvos http://www.google.lt...ved=0CDIQ9QEwAQ, plyteles grindu kaip stalvirsis

Ar pas jus yra dar kur nors metalo spalva? pvz, gal šaldytuvas arba kriauklė? Jei ne, tai nevesčiau dar vienos spalvos. unsure.gif
Atsakyti