Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

kaip manot, kuri blogybe is dvieju mazesne??? beda ta kad jau turim integruojama indaplove bet jos snukutis matosi.... ir kosmariskai noriu tos baltos kriaukles... kad ir kaip deliojuos na gaunasi kad indaplove salia kriaukles... tai galimi du variantai... susitaikyt kad vaizdas toks:
user posted image
na tik vietoj to sidabrinio butu fasadine plokste.

arba bandyt taip sukombinuot:
user posted image

Atsakyti
Panašus į Tekos variantą:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anona @ 2013 11 17, 23:32)
gal kuri žinote arba kur nors skaitėte, kiek minimaliai turėtų būti (rekomenduojama) atstumas tarp spintelių ir salos?

1,2m smile.gif .
Pasiskaitymui 4u.gif .
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 18, 00:05)
kaip manot, kuri blogybe is dvieju mazesne???

Nesupratau, koks snukutis matosi? Ar valdymo skydelis?
Man geriau žiūrisi antrasis variantas smile.gif . Dėl plautuvės. Pirmam ji kiek susilieja su fasadais, antrąjam gražiai išryškėja thumbup.gif .
Tiesa, gal gerai nesupratau, ko klausiat unsure.gif - ar dėl indaplovės montavimo? Kur čia tos dvi blogybės? Tai, kad pirmoje nuotraukoje ji prie pat plautuvės, o antrąjam - kiek atitraukta, dėl to, kad platesnė plautuvės spintelė už pačią plautuvę? Jeigu to klausėt, tai antrąjam variante irgi geriau žiūrisi.
Pas mane panaši plautuvė (montuojama po stalviršiu) ir indaplovė šalia. Tačiau indaplovė pilnai įmontuota. Mano plautuvės spintutė tokio pat pločio, kaip ir plautuvė, tačiau plautuvė nėra tiesi, ji truputį siaurėja į apačią, tad meistras dar galvos, kaip užpildyt likusius tarpus tarp plautuvės ir šononių spintučių.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 18, 09:38)

Nesupratau, koks snukutis matosi? Ar valdymo skydelis?

aha, valdymo skydelis... jis sidabrinis... man atrodo kad jei priglausiu ji prie plautuves tai bus mirgu marga... noretusi bent kazkoki gabaliuka plokstes tarp ju det.... as virtuve komplektuojuos is ikejos, todel pasirinkimas ciut ribotas... ti reikia kazkaip issisukt... ar as cia per daug jau priekabiai ziuriu g.gif diedas sako kad ieskau slieku vienoj vietoj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 18, 10:58)
noretusi bent kazkoki gabaliuka plokstes tarp ju det.... 

drinks_cheers.gif , jeigu tik išeina, taip gražiau būtų smile.gif
Atsakyti
Sveiki, praėjusią savaitę prašiau pagalbos dėl virtuvės, bet neturėjau galimybės įkelti virtuvės išmatavimų..Pakeitė baldininkas brėžinį pagal Jūsų pastabas dėl dujinės. Bet vistiek man nepatinka, toks variantas, gal visai keisti planą? smile.gif Man kažkoks blokas užsidėjęs, kad aš net neoriu sukt galvos, tikėjausi, kad ateis baldininkas viską man sudėlios taip kaip priklauso, as pažiūrių minimaliai pakeičiu ar ne ir viskas gaminam..Bet gal taip nebuna? blush2.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 11:01)
Sveiki, praėjusią savaitę prašiau pagalbos dėl virtuvės, bet neturėjau galimybės įkelti virtuvės išmatavimų..Pakeitė baldininkas brėžinį pagal Jūsų pastabas dėl dujinės. Bet vistiek man nepatinka, toks variantas, gal visai keisti planą?  smile.gif  Man kažkoks blokas užsidėjęs, kad aš net neoriu sukt galvos, tikėjausi, kad ateis baldininkas viską man sudėlios taip kaip priklauso, as pažiūrių minimaliai pakeičiu ar ne ir viskas gaminam..Bet gal taip nebuna?  blush2.gif

nepamenu, kas ten buvo anksčiau, bet man rodos panašiai ir buvo unsure.gif reikia kriauklę traukt už užsukimo, ta prasme, kad tarp kaitlentės ir kriauklės būtų didesnis atstumas
o ir pagal jūsų virtuvės išmatavimus, man rodos didesnę virtuvę galima būtų padaryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 18 lapkričio 2013 - 11:07
Aš norėjau statyti šaldytuvą ten kur stalčiai, bet baldininkas aiškina, kad taip neišeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 11:01)
Sveiki, praėjusią savaitę prašiau pagalbos dėl virtuvės, bet neturėjau galimybės įkelti virtuvės išmatavimų..Pakeitė baldininkas brėžinį pagal Jūsų pastabas dėl dujinės. Bet vistiek man nepatinka, toks variantas, gal visai keisti planą?  smile.gif  Man kažkoks blokas užsidėjęs, kad aš net neoriu sukt galvos, tikėjausi, kad ateis baldininkas viską man sudėlios taip kaip priklauso, as pažiūrių minimaliai pakeičiu ar ne ir viskas gaminam..Bet gal taip nebuna?  blush2.gif

o kur pas jus radiatorius? gal saldytuva butu galima pastatyt prie sienos su langu kur likes 1 metras? tada virtuve islostu vietos daugiau g.gif viena siena butu virs 2 metru.
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 11:11)
Aš norėjau statyti šaldytuvą ten kur stalčiai, bet baldininkas aiškina, kad taip neišeina  g.gif

o kodėl neišeina, nepasakė?
Atsakyti
Atseit neišeina tada užsukti kampo blush2.gif Radiatorius yra ant tos trumposios sienos, kur 1 m, bet ateity radiatoriai bus keičiami, galima pastumti jį po langų tada, šiemet nespėjom to padaryti, nes įsigijom butą,kai jau šildė smile.gif
Visad įsivaizdavau taip,kad bus šaldytuvas, kampe kriauklė, darbastalis, dujinė, tada kampas ir dar po langų, kad būtų daug stalčių..Turėjau didelę virtuvę sename bute, tai tokioje mažoje darbinėje zonoje neįsivaizduoju kaip išsiversiu.. nors prie visko priprantama..Na, bet brėžinį atsiuntė tokį..Kai šnekėjome tai atrodė, kad gal ir nieko, bet dabar tai schmoll.gif
O ir šiaip greičiausiai bus medinis, tai nelanbai manau, kad tiks tokios viršytinės spintelės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikan @ 2013 11 18, 11:29)
Atseit neišeina tada užsukti kampo  blush2.gif Radiatorius yra ant tos trumposios sienos, kur 1 m, bet ateity radiatoriai bus keičiami, galima pastumti jį po langų tada, šiemet nespėjom to padaryti, nes įsigijom butą,kai jau šildė smile.gif
Visad įsivaizdavau taip,kad bus šaldytuvas, kampe kriauklė, darbastalis, dujinė, tada kampas ir dar po langų, kad būtų daug stalčių..Turėjau didelę virtuvę sename bute, tai tokioje mažoje darbinėje zonoje neįsivaizduoju kaip išsiversiu.. nors prie visko priprantama..Na, bet brėžinį atsiuntė tokį..Kai šnekėjome tai atrodė, kad gal ir nieko, bet dabar tai  schmoll.gif
O ir šiaip greičiausiai bus medinis, tai nelanbai manau, kad tiks tokios viršytinės spintelės.  g.gif

niekaip nesuprantu, kaip su šaldytuvu nesigautų užsukt kampo. neturiu laiko, padėliočiau, pačiai įdomu pasidarė. pasižasitumėt pati su ikea programėle, pamatytumėt, kas telpa, kas ne, būtų lengviau pačiai ir baldininkams galėtumėt parodyt, ko norit, jei nesupranta
Atsakyti