Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

Patarkit mergaiės, ar patogu ar ne ,kai indaplove prie plautuvės kampinės?negaliu įkelt paveiksliuko,plautuvės spinteles kampas ne status.pvz kampe dešiniam plautuve ,o šalia dešinėje indaplovė ir dar kažkas užbaigimui-spintele maža.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 16 lapkričio 2013 - 12:20
QUOTE(airise @ 2013 11 16, 12:18)
Patarkit mergaiės, ar patogu ar ne ,kai indaplove prie plautuvės kampinės?negaliu įkelt paveiksliuko,plautuvės spinteles kampas ne status.pvz kampe dešiniam plautuve ,o šalia dešinėje indaplovė ir dar kažkas užbaigimui-spintele maža.

nežinau, ar taip įsivaizduoju, bet pas mane buvo kampe plautuvė, o kampas ne tas status, o toks nupjautas, ir šalia po dešine buvo indaplovė. man buvo labai patogu
Atsakyti
o as radau idomu varianta. aisku be to pusbario. jai zidini apzaidziam panasiai kazkaip tai ir salia nebetrukdo saldytuvas g.gif

http://www.rimasirjo...s/1DSC_0002.JPG

daugiau foto cia http://www.rimasirjo...=...78&page=578
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 16 lapkričio 2013 - 12:28
QUOTE(Teka @ 2013 11 16, 12:21)
nežinau, ar taip įsivaizduoju, bet pas mane buvo kampe plautuvė, o kampas ne tas status, o toks nupjautas, ir šalia po dešine buvo indaplovė. man buvo labai patogu

ačiū už atsakymą.taip , apie tą nupjautą ir kalbu. man įdomu, kai dureles indaplovės atsidarai, ar įmanoma stovėt prie plautuvės.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 11 16, 13:30)
ačiū už atsakymą.taip , apie tą nupjautą ir kalbu. man įdomu, kai dureles indaplovės atsidarai, ar įmanoma stovėt prie plautuvės.

hm g.gif nu kažkaip stovėjau, nepamenu, kaip ten viskas vyko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 lapkričio 2013 - 13:31
QUOTE(Freke @ 2013 11 16, 12:28)
o as radau idomu varianta. aisku be to pusbario. jai zidini apzaidziam panasiai kazkaip tai ir salia nebetrukdo saldytuvas g.gif

Visai neblogai sugalvota. Mūsų virtuvės sienos 3x5 m.
Atsakyti
Dėl apšvietimo apačioje:

kodėl visi dedate po spintelėm halogennus, ar ne geriaqu būtų LED-us, ir elektrą taupo ir šviesu. Na dėl apšvietimo spintelių sapačioje, tai tik vieną galiu pasakyti, valysite grindis kas pusvalandį - visi trupiniukai, taškiukai, lašiukai, dulkyės ant grindų, kaip ant delno .... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 16 lapkričio 2013 - 16:48
QUOTE(Teka @ 2013 11 16, 12:21)

Pas mane, nupjautas kampas, kampe plautuve ir dešinėje indaplovė - labai patogu kai reikia dešiniarankei dėti indus indaplovę iš kriauklės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 11 16, 13:30)

Aš ir stoviu prie kriauklės, jokių problemų, vietos tikrai pakankamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 16, 12:15)

va dabar tikrai neblogai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Freke @ 2013 11 16, 12:28)

...

grazu rolleyes.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 11 16, 16:47)
...Na dėl  apšvietimo spintelių sapačioje, tai tik vieną galiu pasakyti, valysite grindis kas pusvalandį - visi trupiniukai, taškiukai, lašiukai, dulkyės ant grindų, kaip ant delno .... smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
darbastali apsiviesiu tik LED juostele po pakabinamom spintelem imontuota bus). jokiu halogenu nenoriu. ax.gif

o mane siandien isdurino, kad esu dura nieko nesuvokiu ir ne man braizyti brezinius cool.gif net vizijos negali tureti pasipiesus, nes gi nesuvoki kiek kokiai indaplovei vietos reik ir t.t. skau tai as ir piesiu kad zinot kur ka issivesti. kad pasikonsultuoti su meistrais ir jie padarytu. zodziu cool.gif as vistiek savo darysiu ax.gif piesiu su spec programa, ir bent jau vizija meistrui pateiksiu ko as noriu. tada ir jis pasakys kas ir kur bus. elektra ir komunikacijos. nes daug maz pareiske: sakysi ten saldytuvas bus o rozetes ner ten. na tai jblm kam tada piesiu ta saldytuva ptie sienos jei jam rozetes nenumatau? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai kartais su ala giminine pabendrauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 16, 13:15)

Nu dabar arčiau tikrovės :-)
Atsakyti
Sveikos, merginos,

gal kuri žinote arba kur nors skaitėte, kiek minimaliai turėtų būti (rekomenduojama) atstumas tarp spintelių ir salos?
Atsakyti