Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 16, 09:20)
Na va Juodai ir sudėliojo kaip siūliau. Dabar belieka dilema tas radiatorius smile.gif
Teka, paskambinkit šilumininkui kuris aptarnauja jūsų nsmo šildymo sistemą ir viskas bus aišku  wink.gif kol nėra minusotikrai dar turėtų eit perkelt tą radiatorių smile.gif

skambinom, sakė NEGALIMA. sakau, dabar galvojam, ar tikrai nėra būdų...

viskas turėtų išsispręst tikiuos greitu laiku. bandysiu aš juos pajudint.

juodai, labai panašiai išdėliota, kaip pas mane, tik pas mane L raidė, o pas tave U smile.gif
jaučiu teks vėl sienas koreguot lotuliukas.gif bet man vistiek L raidė prie širdies, o ir stalas labiau telpa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 lapkričio 2013 - 09:44
QUOTE(Teka @ 2013 11 16, 10:43)
skambinom, sakė NEGALIMA. sakau, dabar galvojam, ar tikrai nėra būdų...

viskas turėtų išsispręst tikiuos greitu laiku. bandysiu aš juos pajudint.

juodai, labai panašiai išdėliota, kaip pas mane, tik pas mane L raidė, o pas tave U smile.gif
jaučiu teks vėl sienas koreguot  lotuliukas.gif bet man vistiek L raidė prie širdies, o ir stalas labiau telpa

Na žiūrėkit. Kadangi mano vyras dirba šioje sferoje tik Klaipėdoje tai sakė ksd viskas galima kai labai nori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 16, 10:43)
bet man vistiek L raidė prie širdies, o ir stalas labiau telpa

Na taip, mano variante stalas tik pačiam kampe... bet galvojau, jei su tais suolais pasieniais tai gal visai sutilptų...
Jei L labiau patinka, tai taip ir daryk drinks_cheers.gif . Į U išsiplėčiau, kad plautuvę kiek toliau nuo viryklės pastumt, tuo pačiu ir stalviršio daugiau gavos, aišku, ne toj pačioj geriausioj vietoj, bet vistiek ax.gif . Ir pakabinamų spitelių graži eilė išeina - ar tradiciškai, ar į viršų atsidarančių. O dar kokią gražią indaują pasistačius tame kampe - išvis daug vietos daiktams sudėti gaunas unsure.gif . Indaują galima visai kitokią daryt/pirkt nei virtuvinis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 15, 19:03)

Mano panasiai bus sitaip, sudeliotas apsvietimas  blush2.gif
Man didziausias galvos skausmas liko ka det tarp spinteliu ir stalvirsio  doh.gif

blink.gif ar tikrai jum reikia apacioj lempuciu?

Mes desim stikla tik dar neapsisprendziau ar tonuota ar su kokia nuotrauka, bet meistras sake neskubet ne stilas matuojamas kai virtuve buna sumontuota
Atsakyti
Juodai, kad mano variante kažkuriam keltam visai padorūs atstumai tarp kaitlentės ir kriauklės, kaitlentė arčiau lango, o plautuvė už užsukimo, tai man sočiai atrodo, o jei dar stalas bus, tai prasisuksiu gi.
labai ačiū už pagalbą smile.gif

ajste
, nedėliok kol kas mano virtuvės, bo mes vėl galvojam dėl tos sienos, kur prie koridoriaus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 lapkričio 2013 - 11:45
Teka ten kur ta vieta spintai pratęskit iš gipso sieną o susidariusioj nišoj pasidarysit kokias lentynas.. tada virtuvinis prailgės ir galėsit ramiai nuo šaldytuvo pradėt ir neatrodys taip griozdiškai s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 16 lapkričio 2013 - 11:57
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 16, 11:56)
Teka ten kur ta vieta spintai pratęskit iš gipdo sieną o susidariusioj nišoj pasidarysit kokia lentynas.. tada virtuvinis prailgės ir galėsit ramiai nuo šaldytuvo pradėt ir neatrodys taip griozdiškai smile.gif

ačiū už patarimą, pažiūrėsiu, kas gaunas
Atsakyti
Beje ten tą nišą galim visai panaudot kokiai ūkinei patalpai wink.gif pasidaryčiau joje lentynų iki lubų ir lsikyčiau visokias uogienes ir kitus virtuvinius rakandus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 16 lapkričio 2013 - 12:03
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 16, 12:00)
Beje ten tą nišą galim visai panaudot kokiai ūkinei patalpai wink.gif

kokią nišą? jei ta, kur po dešine, tai ten šiaip koridoriuj drabužinė/spinta numatyta.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 16, 13:03)
kokią nišą? jei ta, kur po dešine, tai ten šiaip koridoriuj drabužinė/spinta numatyta.

Nea. Ten kur jūsų ta ilga spinta numatyta. Aš toj vietij nuo virtuvės sienos kur šaldytuvas dabar numatytas ilginčiau sieną gipso plokšte. Tuomet ten susidarytų niša kur jūsų spinta ta prie įėjimo jumatyta. Tuomet pailgėtų siena kur šaldytuvas stovi. Virtuvės ilgis būtų didesnis. O va įdėjus į tą nišą kokias durikes galima būtų turėt ūkinę patalpėlę kur susidėt visokius daiktus
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2013 11 15, 11:01)
Ačiū, žiūriu, kad ne tą įkėliau kaip antrą variantą. Dar apie tokį dėliojimą galvoju:

user posted image Virtuvės baldus pridengčiau dekoratyvine sienute, iš svetainės daugiau matytųsi tik šaldytuvas su sala.

va ziuriu ir langai kampu ir salionas panasiai gaunas. ir ideja uzkabino biggrin.gif biggrin.gif kiek pas jus metru ta siena palei kuria visa virtuve eina?
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 16, 12:07)
Nea. Ten kur jūsų ta ilga spinta numatyta. Aš toj vietij nuo virtuvės sienos kur šaldytuvas dabar numatytas ilginčiau sieną gipso plokšte. Tuomet ten susidarytų niša kur jūsų spinta ta prie įėjimo jumatyta. Tuomet pailgėtų siena kur šaldytuvas stovi. Virtuvės ilgis būtų didesnis. O va įdėjus į tą nišą kokias durikes galima būtų turėt ūkinę patalpėlę kur susidėt visokius daiktus

drinks_cheers.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 lapkričio 2013 - 12:17