QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 19:17)
Aciu uz pastebejimus gal dar kas ka pasiulys? Noriu imontuojamo gartraukio. Ir po kaitlente, kad butu stalciai. Vienas tik prieskoniam suskirstytas tokiais kvadratukais, kitas aukstesnis aliejui, actui, sojai ir t.t, nes nenoriu sone istraukiamos aliejines
kaip ir man patare patrasiu ir aš šaldytuva kelti prie stalviršio nes taip patogiau parejus su pirkiniais...
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 11, 18:52)
kaip ir man patare patrasiu ir aš šaldytuva kelti prie stalviršio nes taip patogiau parejus su pirkiniais...
Bet prie saldutuvo bus stalas, tai ant jo maisa pasidesiu ir sudesiu prekes i saldytuva
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 15:35)
Laukiu komentaru
Kaip jau patarė merginos, pasidėliokit, kaip atrodytų su kaitlente prie kairės sienos
QUOTE(Ajste @ 2013 11 11, 16:00)
Prasom prasom, kad tik sklandziai vyktu paplepejimai ir paplanavimai
O jei daryt sedimas vietas ne palanges lygyje, o "normaliam" ir ta siena iki palanges butu kaip atrama.
O jei daryt sedimas vietas ne palanges lygyje, o "normaliam" ir ta siena iki palanges butu kaip atrama.
Nu labai liuks idėja , man patinka
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 11, 16:51)
Man labai grazu tos salos, labai bet as kazkaip galvoju, kad joms reikia erdves nemazai
Tiesa, reikia joms erdvės , bet...
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 16:52)
na nežinau, kiek žiūrinėjau mažų virtuvių foto, beveik visur buvo salelės, man taip patinka...
... Teka atveju gal tiktų mažutė mobili salelė . Kažkas panašaus, aišku, jei patinka šeimininkei. Arba tokios .
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 11, 18:52)
Kiek mačiau plane šaldytuvas dviduris, tai tokiam šis patogumas nelabai galioja, nes atidarytos durys užstoja stalviršį... O ir šeimininkė jau parašė, kad stalą šalia turės .
QUOTE(Freke @ 2013 11 10, 20:43)
vyra lengviau issirinkau nei virtuve
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 01:46)
Gal kaitlentę stumtelti kiek dešiniau, kad didesnis tarpelis nuo orkaitės spintos sienos gautųsi - dėl taškymosi. O gartraukis bus? Šiaip įdomiai taip kaitlentė prie lango . Bet kur ją dėt ... Į kampą? ... Daugiau lyg normaliai atrodo šis Jūsų išplanavimas, svarbu kad atstumai būtų pakankami kėdėms ir praėjimams . O kur šaldytuvas ?
kaitlente kaip koks šašas be vietos- nera tam kampe ventiliacines angos, tai ir metau tai sen tai ten. o saldytuvas tai imontuojamas bus apacioj kur nors, o normalus tai salia ukinej spintoj 9m2 .
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 11:40)
stalas dar bus stumdomas, nes nežinau, kaip geriau jį įpaišyt, mes išvis norim stalo su tokiu suolu minštu aplink, nu žodžiu, panašiai kaip čiliake bet tas labai užgriozdintų patalpą, tai jaučiu teks atsisakyt. nu stalas kaip sakant dar ne tas dalykas, apie kurį labai suku galvą
na tam stalui ir minkstai daliai gal atsirastu vieta po tais langais ir kampe. Bet tos spintos labai uzkrauna patalpa. Pas mane spinteles iki pat lubu pakabinamos- tai vietos ohohooooooo. O kombaina, tarka ir pan. laikau dideliame giliame stalciuje- nereikia is aukstai kiloti.
QUOTE(murmur @ 2013 11 11, 13:08)
Teka o spintos jums butinai reik? as daryciau turbut spinteles pakabinamas virs stalvirsio toj vietoj tuomet ir darbastalio zymiai padaugetu. Spinta dar ir patalpa sumazina.
visiskai pritariu.
QUOTE(Ajste @ 2013 11 11, 16:00)
Prasom prasom, kad tik sklandziai vyktu paplepejimai ir paplanavimai
aciu uz temute.
Pas ja langai kaip ir pas mane jauciu -nei per aukstai nei per zemai- netinkama nei darbastaliui nei suolui
Ajste, ačiū už naują temą - kas jei ne Tu, laiku pasirodai .
Kaip jau supratau stebuklas įvyks anksčiau nei Kalėdos ateis ir pamatysim tavo kūrinį .
Kaip jau supratau stebuklas įvyks anksčiau nei Kalėdos ateis ir pamatysim tavo kūrinį .
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 19:04)
... Teka atveju gal tiktų mažutė mobili salelė . Kažkas panašaus, aišku, jei patinka šeimininkei. Arba tokios .
žiūrėjau žiūrėjau kažką panašaus, bet neapsisprendžiu, ar patinka ar ne
QUOTE(Muxius @ 2013 11 11, 19:04)
na tam stalui ir minkstai daliai gal atsirastu vieta po tais langais ir kampe. Bet tos spintos labai uzkrauna patalpa. Pas mane spinteles iki pat lubu pakabinamos- tai vietos ohohooooooo. O kombaina, tarka ir pan. laikau dideliame giliame stalciuje- nereikia is aukstai kiloti.
visiskai pritariu.
visiskai pritariu.
bet tai kaip tas stalčius nesulūžta nuo tokio svorio?
aš vistiek už aukštą spintą. kažkaip man atrodo man jos reikia, pakabinamos spintelės tiek vietos neturi, na IMHO
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 19:31)
Kaip dabar? tik neziurekit I virsutines spinteles,jos bus iki lango, bet dar nezinau kaip suskirstysiu....
dabar net labai neblogai IMHO
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 20:15)
žiūrėjau žiūrėjau kažką panašaus, bet neapsisprendžiu, ar patinka ar ne
aš vistiek už aukštą spintą. kažkaip man atrodo man jos reikia, pakabinamos spintelės tiek vietos neturi, na IMHO
na reikia vadinasi taip ir turi buti.
o nesuluzta nes apatinis stalcius ir kadangi netampomas kiekviena diena tai ir puikiausiai laiko. va kas neatlaike tai stalciaus dugnas kur kraunu maiselius
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 20:31)
[url=http://www.part.lt/perziura
Kaip dabar? tik neziurekit I virsutines spinteles,jos bus iki lango, bet dar nezinau kaip suskirstysiu....
gerai issideliojai- tik ar nenori po kriaukle daryti siaurio stalciuko kempinelem? As kol merginos neuzsimine cia tai net irgi nepagalvojau, o dabar ta kempine taip ziauriai nervina. Ir indu ploviklis nervina styrantis ne i tema. Tai kempinele dazniausiai laikau kriaukleje. Dabar darysiu butinai butinai stalciu.
QUOTE(Muxius @ 2013 11 )
gerai issideliojai- tik ar nenori po kriaukle daryti siaurio stalciuko kempinelem? As kol merginos neuzsimine cia tai net irgi nepagalvojau, o dabar ta kempine taip ziauriai nervina. Ir indu ploviklis nervina styrantis ne i tema. Tai kempinele dazniausiai laikau kriaukleje. Dabar darysiu butinai butinai stalciu.
Visai gera ideja aciu
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 19:04)
...
tos mazos saleles visai nieko, bet man graziau kai jos is tos pacios medziagos ir spalvos
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 19:31)
Dabar gerai
Klausimas: kas montuojat orkaites ne po kaitlente, na pvz kaip darbiete, garintuva reikia rinktis su anglies filtru, kur valo visa patalpos ora, ar paprasta kur istraukiama per ventiliacine anga, jei taip tai ar istraukia taip toli