Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

Aciu uz pastebejimus 4u.gif gal dar kas ka pasiulys? Noriu imontuojamo gartraukio. Ir po kaitlente, kad butu stalciai. Vienas tik prieskoniam suskirstytas tokiais kvadratukais, kitas aukstesnis aliejui, actui, sojai ir t.t, nes nenoriu sone istraukiamos aliejines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbiete: 11 lapkričio 2013 - 17:18
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 19:17)
Aciu uz pastebejimus 4u.gif  gal dar kas ka pasiulys? Noriu imontuojamo gartraukio. Ir po kaitlente, kad butu  stalciai. Vienas tik prieskoniam suskirstytas tokiais kvadratukais, kitas aukstesnis aliejui, actui, sojai ir t.t, nes nenoriu sone istraukiamos aliejines smile.gif

kaip ir man patare patrasiu ir aš šaldytuva kelti prie stalviršio nes taip patogiau parejus su pirkiniais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 11, 18:52)
kaip ir man patare patrasiu ir aš šaldytuva kelti prie stalviršio nes taip patogiau parejus su pirkiniais... mirksiukas.gif

Bet prie saldutuvo bus stalas, tai ant jo maisa pasidesiu ir sudesiu prekes i saldytuva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 15:35)
Laukiu komentaru smile.gif

Kaip jau patarė merginos, pasidėliokit, kaip atrodytų su kaitlente prie kairės sienos mirksiukas.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 11 11, 16:00)
Prasom prasom, kad tik sklandziai vyktu paplepejimai ir paplanavimai  4u.gif
O jei daryt sedimas vietas ne palanges lygyje, o "normaliam" ir ta siena iki palanges butu kaip atrama.

Nu labai liuks idėja thumbup.gif , man patinka wub.gif
QUOTE(Nendrė... @ 2013 11 11, 16:51)
Man labai grazu tos salos, labai wub.gif  bet as kazkaip galvoju, kad joms reikia erdves nemazai ax.gif

Tiesa, reikia joms erdvės drinks_cheers.gif , bet...
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 16:52)
na nežinau, kiek žiūrinėjau mažų virtuvių foto, beveik visur buvo salelės, man taip patinka...

... Teka atveju gal tiktų mažutė mobili salelė g.gif . Kažkas panašaus, aišku, jei patinka šeimininkei. Arba tokios ax.gif .
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 11 11, 18:52)

Kiek mačiau plane šaldytuvas dviduris, tai tokiam šis patogumas nelabai galioja, nes atidarytos durys užstoja stalviršį... O ir šeimininkė jau parašė, kad stalą šalia turės smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 11 10, 20:43)
vyra lengviau issirinkau nei virtuve  doh.gif

hihihi.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 01:46)
Gal kaitlentę stumtelti kiek dešiniau, kad didesnis tarpelis nuo orkaitės spintos sienos gautųsi - dėl taškymosi. O gartraukis bus? Šiaip įdomiai taip kaitlentė prie lango  g.gif . Bet kur ją dėt g.gif ... Į kampą? unsure.gif ... Daugiau lyg normaliai atrodo šis Jūsų išplanavimas, svarbu kad atstumai būtų pakankami kėdėms ir praėjimams  4u.gif. O kur šaldytuvas  g.gif ?

kaitlente kaip koks šašas be vietos- nera tam kampe ventiliacines angos, tai ir metau tai sen tai ten. doh.gif o saldytuvas tai imontuojamas bus apacioj kur nors, o normalus tai salia ukinej spintoj 9m2 .

QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 11:40)
stalas dar bus stumdomas, nes nežinau, kaip geriau jį įpaišyt, mes išvis norim stalo su tokiu suolu minštu aplink, nu žodžiu, panašiai kaip čiliake biggrin.gif bet tas labai užgriozdintų patalpą, tai jaučiu teks atsisakyt. nu stalas kaip sakant dar ne tas dalykas, apie kurį labai suku galvą

g.gif na tam stalui ir minkstai daliai gal atsirastu vieta po tais langais ir kampe. Bet tos spintos labai uzkrauna patalpa. Pas mane spinteles iki pat lubu pakabinamos- tai vietos ohohooooooo. O kombaina, tarka ir pan. laikau dideliame giliame stalciuje- nereikia is aukstai kiloti.

QUOTE(murmur @ 2013 11 11, 13:08)
Teka o spintos jums butinai reik? as daryciau turbut spinteles pakabinamas virs stalvirsio toj vietoj tuomet ir darbastalio zymiai padaugetu. Spinta dar ir patalpa sumazina.

drinks_cheers.gif visiskai pritariu.

QUOTE(Ajste @ 2013 11 11, 16:00)
Prasom prasom, kad tik sklandziai vyktu paplepejimai ir paplanavimai  4u.gif
O jei daryt sedimas vietas ne palanges lygyje, o "normaliam" ir ta siena iki palanges butu kaip atrama.

4u.gif aciu uz temute.
Pas ja langai kaip ir pas mane jauciu biggrin.gif -nei per aukstai nei per zemai- netinkama nei darbastaliui nei suolui ax.gif
Atsakyti
Ajste, ačiū už naują temą 4u.gif - kas jei ne Tu, laiku pasirodai smile.gif .
Kaip jau supratau stebuklas įvyks anksčiau nei Kalėdos ateis ir pamatysim tavo kūrinį bigsmile.gif . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 19:04)
... Teka atveju gal tiktų mažutė mobili salelė  g.gif . Kažkas panašaus, aišku, jei patinka šeimininkei. Arba tokios  ax.gif .

žiūrėjau žiūrėjau kažką panašaus, bet neapsisprendžiu, ar patinka ar ne biggrin.gif

QUOTE(Muxius @ 2013 11 11, 19:04)
g.gif na tam stalui ir minkstai daliai gal atsirastu vieta po tais langais ir kampe. Bet tos spintos labai uzkrauna patalpa. Pas mane spinteles iki pat lubu pakabinamos- tai vietos ohohooooooo. O kombaina, tarka ir pan. laikau dideliame giliame stalciuje- nereikia is aukstai kiloti.
drinks_cheers.gif visiskai pritariu.

bet tai kaip tas stalčius nesulūžta nuo tokio svorio? blink.gif
aš vistiek už aukštą spintą. kažkaip man atrodo man jos reikia, pakabinamos spintelės tiek vietos neturi, na IMHO ax.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip dabar? tik neziurekit I virsutines spinteles,jos bus iki lango, bet dar nezinau kaip suskirstysiu.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbiete: 11 lapkričio 2013 - 19:35
QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 19:31)
Kaip dabar? tik neziurekit I virsutines spinteles,jos bus iki lango, bet dar nezinau kaip suskirstysiu.... smile.gif

dabar net labai neblogai IMHO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 11, 20:15)
žiūrėjau žiūrėjau kažką panašaus, bet neapsisprendžiu, ar patinka ar ne biggrin.gif
bet tai kaip tas stalčius nesulūžta nuo tokio svorio? blink.gif
aš vistiek už aukštą spintą. kažkaip man atrodo man jos reikia, pakabinamos spintelės tiek vietos neturi, na IMHO ax.gif

mirksiukas.gif na reikia vadinasi taip ir turi buti.
o nesuluzta nes apatinis stalcius ir kadangi netampomas kiekviena diena tai ir puikiausiai laiko. va kas neatlaike tai stalciaus dugnas kur kraunu maiselius lotuliukas.gif

QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 20:31)
[url=http://www.part.lt/perziura

gerai issideliojai- tik ar nenori po kriaukle daryti siaurio stalciuko kempinelem? As kol merginos neuzsimine cia tai net irgi nepagalvojau, o dabar ta kempine taip ziauriai nervina. Ir indu ploviklis nervina styrantis ne i tema. Tai kempinele dazniausiai laikau kriaukleje. Dabar darysiu butinai butinai stalciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 11 lapkričio 2013 - 19:47
QUOTE(Muxius @ 2013 11 )
gerai issideliojai- tik ar nenori po kriaukle daryti siaurio stalciuko kempinelem? As kol merginos neuzsimine cia tai net irgi nepagalvojau, o dabar ta kempine taip ziauriai nervina. Ir indu ploviklis nervina styrantis ne i tema. Tai kempinele dazniausiai laikau kriaukleje. Dabar darysiu butinai butinai stalciu.

Visai gera ideja thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 11, 19:04)
...

Tiesa, reikia joms erdvės drinks_cheers.gif , bet...

... Teka atveju gal tiktų mažutė mobili salelė  g.gif . Kažkas panašaus, aišku, jei patinka šeimininkei. Arba tokios  ax.gif .

drinks_cheers.gif

tos mazos saleles visai nieko, bet man graziau kai jos is tos pacios medziagos ir spalvos smile.gif

QUOTE(darbiete @ 2013 11 11, 19:31)
user posted image

Dabar gerai 4u.gif

Klausimas: kas montuojat orkaites ne po kaitlente, na pvz kaip darbiete, garintuva reikia rinktis su anglies filtru, kur valo visa patalpos ora, ar paprasta kur istraukiama per ventiliacine anga, jei taip tai ar istraukia taip toli g.gif bigsmile.gif
Atsakyti