Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(cold play @ 2013 11 15, 14:56)
sveikos 4u.gif
kas cia deta tarp stalvirsio ir spinteliu? g.gif
http://www.balduarse...03/DSCF2409.jpg

tapetai, štoli g.gif bet tai būtų labai keista virtuvėje...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 16:03)
tapetai, štoli g.gif bet tai būtų labai keista virtuvėje...

Nieko keisto 4u.gif Manau, bus dedamas skaidrus stiklas ant tapeto ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2013 11 15, 15:10)
Nieko keisto  4u.gif Manau, bus dedamas skaidrus stiklas ant tapeto  ax.gif

nu nebent. bet o ar jis neturi dėtis dar prieš sukabinant spinteles?

ajste
, man reik informacijos dėl stalviršio alyvavimo? kad medis būtų tinkamas stalviršiui, jį tik sualyvvuot reik ar dar kažkaip spec apdirbt?
Atsakyti
Nu jau kaip be ryšio man toks apšvietimas, negaliu doh.gif . Nu logikos - 0. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 17:00)
Nu jau kaip be ryšio man toks apšvietimas, negaliu  doh.gif . Nu logikos - 0.  ax.gif

Hahaha laugh.gif
Pas mus dabar bute toks doh.gif nu tai tikrai kosmaras... ne musu daryta, bet kokia logika ir as nesuprantu. Tai jo net nenaudojam.
Atsakyti
user posted image
Mano panasiai bus sitaip, sudeliotas apsvietimas blush2.gif

Man didziausias galvos skausmas liko ka det tarp spinteliu ir stalvirsio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 15 lapkričio 2013 - 19:06
Paranormali, o apačioje irgi bus? O kam jis ten?
o ko norėtumėt? ar nežinot, ko norėt? biggrin.gif koks stalviršis bus? gal jį galima dėt tarp spintelių?

reik ir man kažkaip tą apšvietimą susidėliot, ryt elektrą turėtų vedžiot, virtuvė dar nesuderinta, kapec
galvoju virš valgojomo stalo daryt šviestuvą kabantį, ale kaip išmatuot, kurioj tiksliai vietoj jis bus, jei nežinau, kiek užims vietos tie "seatai", stalas... jaučiu tiek liapsusų pridarysiu, kad verksiu po to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 19:12)
Paranormali, o apačioje irgi bus? O kam jis ten?
o ko norėtumėt? ar nežinot, ko norėt? biggrin.gif koks stalviršis bus? gal jį galima dėt tarp spintelių?

reik ir man kažkaip tą apšvietimą susidėliot, ryt elektrą turėtų vedžiot, virtuvė dar nesuderinta, kapec
galvoju virš valgojomo stalo daryt šviestuvą kabantį, ale kaip išmatuot, kurioj tiksliai vietoj jis bus, jei nežinau, kiek užims vietos tie "seatai", stalas... jaučiu tiek liapsusų pridarysiu, kad verksiu po to  doh.gif

na ikalbejo meistras mane tongue.gif Desiu ir apacioje , juk nebutina jungti blush2.gif man isvedziojo elektra puse namo isgriove doh.gif nes dujos buvo , tai vede kabelius is skydines , skyles visur . sad.gif doh.gif Dedu halogenus i lubas , po spintelem led apsvietima , kuri ifrezuos i spinteliu apacia . O apacioj sudes lemputes i cokolius smile.gif
Jei ka nereiks jungti visu sviesu einant i kiema parukyt lotuliukas.gif

O tarp spintuciu nzn net , stiklo ar as noriu ar ne , nes apacia mano marga, virsus sviesus . tai plyteles kokios ? mazos ? nzn ....... dideles nzn ....... va cia tai mano didziausias galvos skausmas sad.gif doh.gif unsure.gif PLokstes negaliu det nes virtuves ilgis 3 metrai iki kampo, o tokios ilgos plokstes ner istisos sujungimas sake meistras negrazu bus . unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 15 lapkričio 2013 - 19:34
Teka, o jeigu taip?

user posted image

user posted image

user posted image

Stalui gal užtektų erdvės 1800x2000mm ? g.gif
Tik orkaitės nepapiešiau, šiuo atveju turėtų būti po kaitlente.
Tam kampe prie įėjimo kokią indaują pastatytum, kaip ir planavai - aš papiešiau dabar beleką ten blush2.gif .
Išeina dar kažkokios pakabinamos spintelės.
O langų pakeist niekaip? Aišku, čia jau kapitalus remontas, bet galgi išeitų tada vieną paaukštint, kur plautuvė turi būti, o kitą pažemint, kur valgymo kampas, tada išeitų gal Ajstes siūlytas variantas su suolais g.gif
Tada būtų - iš kairės į dešinę: indaplovė, plautuvė, kampinė L spintelė sulenkiamom durelėm, viryklė, kampinė I spintelė, stalčių blokas ir šaldytuvas. O šaldytuvo sienoj pakabinamos spintelės iki pat kitos sienos... unsure.gif
Taip, ant greičio... blush2.gif
Atsakyti
Jau atsilieku su temos skaitymu doh.gif verysad.gif
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 14:16)
ajste, man reik informacijos dėl stalviršio alyvavimo? kad medis būtų tinkamas stalviršiui, jį tik sualyvvuot reik ar dar kažkaip spec apdirbt?

Jei pradeti nuo medienos, tai neturiu supratimo, bet namau reikia. Jei tai jau yra stalvirsis, tai bent mes alyvavom (kaip as sakiau aliejinom lotuliukas.gif ) ir slifavom svitriniu popierium (smulkiu ir rankom). Alyvavom triskart pernakt, slifavom po pirmo alyvavimo, nes palietus tiesiog jauciasi tada, kad "pasisiausia" stalvirsis ax.gif
Beje, planus gavau, bet laiko dabar kaip ner normaliai prie ju prisest doh.gif Ir dar bandau su SketchUpu susidraugaut. Didele pagarba Juodai, kad taip super su juo braizo 4u.gif Ir as ismoksiu, ale kada blink.gif doh.gif

Paranormali,
As Jusu vietoj labai rimtai pagalvociau del apsvietimo po spintelem. Nes tai ir papildomos islaidos. Susidesit ten lemputes ir paskui nejungsit menesiais? Jei kaip nuotraukoj det halogens, tai jie ir patys apdulkes ir dulkes, trupinius ant grindu apsvies doh.gif Jei apsvietimas ten butinas del grozio/stiliaus, deciau ledu juosteles, gal net spalvotas. Jos ir pigesnio naudojimo, ant ju dulkiu nesimatys, galima det besikeicianciu spalvu... Butu atrakcija jei virtuve kartu su svetaine ax.gif
Atsakyti
Juodai na dabar kaip viskas apgalvota ir paranku thumbup.gif Labai patinka ir saldytuvas dabr kaip ir vietoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 16 lapkričio 2013 - 08:42
Na va Juodai ir sudėliojo kaip siūliau. Dabar belieka dilema tas radiatorius smile.gif
Teka, paskambinkit šilumininkui kuris aptarnauja jūsų nsmo šildymo sistemą ir viskas bus aišku wink.gif kol nėra minusotikrai dar turėtų eit perkelt tą radiatorių smile.gif
Atsakyti