QUOTE(lietinga @ 2013 11 15, 13:09)
Sveikos virtuvininkės,senai jau buvau šioje temoje
Aš jau metai turiu Alloc (Smoked Oak) grindis visame name,taip pat ir virtuvėje..Po metų naudojimo galiu tik teigiamai apie šias grindis atsiliepti. Jos tikrai yra labai panašios į medieną vizualiai ir gana šiltos vaikštant basomis,bet kartu yra gerokai atsparesnės braižymui ir visokiam neatsargiam naudojimui,nei natūralios lentos.Vienintelis būtų gal "išlindęs"noras,kad nebūtų jau tokios visai visai matinės
Aš jau metai turiu Alloc (Smoked Oak) grindis visame name,taip pat ir virtuvėje..Po metų naudojimo galiu tik teigiamai apie šias grindis atsiliepti. Jos tikrai yra labai panašios į medieną vizualiai ir gana šiltos vaikštant basomis,bet kartu yra gerokai atsparesnės braižymui ir visokiam neatsargiam naudojimui,nei natūralios lentos.Vienintelis būtų gal "išlindęs"noras,kad nebūtų jau tokios visai visai matinės
Taip, liečiant jas tikrai tokios malonios - labai realistiškai atrodo suformuotos medžio rievės ir šakos . Kiek gruoblėtas paviršius. Tik valymas tai man tragedija - atrodo, kad labai greitai šluostė išsausėja. Bet jau išsirinkau robotuką plovėją, kuris man idealiai tinka , beliko nusipirkt .
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 13:14)
Tik 2 langai liko? O durų vienų nepamiršai ...