Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(lietinga @ 2013 11 15, 13:09)
Sveikos virtuvininkės,senai jau buvau šioje temoje 4u.gif
Aš jau metai turiu Alloc (Smoked Oak) grindis visame name,taip pat ir virtuvėje..Po metų naudojimo galiu tik teigiamai apie šias grindis atsiliepti. Jos tikrai yra labai panašios į medieną vizualiai ir gana šiltos vaikštant basomis,bet kartu yra gerokai atsparesnės braižymui ir visokiam neatsargiam naudojimui,nei natūralios lentos.Vienintelis būtų gal "išlindęs"noras,kad nebūtų jau tokios visai visai matinės ax.gif

Taip, liečiant jas tikrai tokios malonios - labai realistiškai atrodo suformuotos medžio rievės ir šakos thumbup.gif . Kiek gruoblėtas paviršius. Tik valymas tai man tragedija doh.gif - atrodo, kad labai greitai šluostė išsausėja. Bet jau išsirinkau robotuką plovėją, kuris man idealiai tinka thumbup.gif, beliko nusipirkt unsure.gif .
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 13:14)

Tik 2 langai liko? O durų vienų nepamiršai g.gif ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 13:26)
Taip, liečiant jas tikrai tokios malonios - labai realistiškai atrodo suformuotos medžio rievės ir šakos  thumbup.gif . Kiek gruoblėtas paviršius. Tik valymas tai man tragedija  doh.gif - atrodo, kad labai greitai šluostė išsausėja. Bet jau išsirinkau robotuką plovėją, kuris man idealiai tinka  thumbup.gif, beliko nusipirkt unsure.gif  .

Robotuką į studiją! laugh.gif Visos norime susipažinti iš arčiau ax.gif
Man irgi šluostė,atrodo,per greitai išsausėja,todėl mečiau į šalį visas navarotnas šluotas,ir parsinešiau elementorišką su poroloniniu voleliu,ta geriau valo smile.gif . Bet tos grindys stebuklingos dar ir tuomi,kad ant jų nesimato jokie kleckai,reikia prisikišus žiūrėti,už tai mes jas ir mylim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 15, 13:24)
Pas mane dabar 32 ir tikrai tikrai per mazai man.

Velnias žino, kaip dėl to atsparumo... Nu bute turėjom visišką piguvą unsure.gif , ale apsitrynė tik prie virtuvinio, kur eismas tikrai labai intensyvus buvo... visur kitur - nieko, neskaitant dirbtinės Kalėdų eglutės metalinio koto įdaužos pačioj matomiausioj vietoj tik įsikėlus į butą doh.gif doh.gif doh.gif
O dabar į šitą per padidinamą stiklą žiūriu, vistiek bijau nepaklijuotas kėdes stumdyt blush2.gif .. Radau vienoj vietoj įbrėžimą doh.gif - irgi vidurį svetainės... nusprendėm, kad statybininkai pastolius pastumdė truputį neatsargiai gun_bandana.gif ... Vstiek keista, kad toks atsirado unsure.gif ... Visur kitur kol kas nieko, ale papasakosiu gal po kelių metų tiksliau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 12:31)
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 13:14)

Tik 2 langai liko? O durų vienų nepamiršai g.gif ... unsure.gif

taip, du, nes gi miegamąjį padidinau virtuvės sąskaita smile.gif o durys į miegamąjį ir liko ten pat, tam kampe, kur ir į koridorių. tam gale vistiek nieko neina dėliot, tai net duris pamiršau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 15, 13:33)
Robotuką į studiją! laugh.gif

Štai jis, gražuolis/šaunuolis:
user posted image
Plačiau apie jį šitoj temoj - eksperimento nėra, tačiau daug gražių žodžių lotuliukas.gif .
Šitoj temoj pateikiau eksperimentą su jo pusbroliu - paprastesniu/pigesniu variantu.
Po visokių bandymų išsirinkau juoduką cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 13:38)

O dabar į šitą per padidinamą stiklą žiūriu, vistiek bijau nepaklijuotas kėdes stumdyt  blush2.gif .. Radau vienoj vietoj įbrėžimą doh.gif - irgi vidurį svetainės... nusprendėm, kad statybininkai pastolius pastumdė truputį neatsargiai  gun_bandana.gif ... Vstiek keista, kad toks atsirado  unsure.gif ... Visur kitur kol kas nieko, ale papasakosiu gal po kelių metų tiksliau  smile.gif .

Mes jokių įbrėžimų nesame užfiksavę( o gal nežiūrime skrupulingai),bet akvariumo(400l) avariją grindys atlaikė garbingai,ir nesimato anei nieko!!! Senasis 31 klasės laminatas nuo miniatiūrinio šuniuko balutės buvo išsikilnojęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 13:44)
Štai jis, gražuolis/šaunuolis:

Ačiū,Juodai 4u.gif
Užsikepiau juodai lotuliukas.gif . Noriu.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 11 15, 14:17)
Ačiū,Juodai 4u.gif
Užsikepiau juodai lotuliukas.gif . Noriu.

thumbup.gif

Vienas privalumas didelės virtuvės plautuvės ir aukšto maišytuvo - ką tik galvą ten išsiploviau blush2.gif lotuliukas.gif , nes situacija tokia, kad pas mus kol kas tik dušas ir bide biggrin.gif ... į dušą negaliu dėl operuotos kojos, o bide nelabai patogu... biggrin.gif (iš didelės bėdos aišku galima būtų, čia jau net bliūdo neturint lotuliukas.gif ). Ir vat mano gelbėtoja - DIDELĖ virtuvės PLAUTUVĖ thumbup.gif . Joje net kūdikį galima būtų išmaudyt bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 13:22)
Vienas privalumas didelės virtuvės plautuvės ir aukšto maišytuvo - ką tik galvą ten išsiploviau  blush2.gif  lotuliukas.gif , nes situacija tokia, kad pas mus kol kas tik dušas ir bide biggrin.gif ... į dušą negaliu dėl operuotos kojos, o bide nelabai patogu... biggrin.gif (iš didelės bėdos aišku galima būtų, čia jau net bliūdo neturint  lotuliukas.gif ). Ir vat mano gelbėtoja - DIDELĖ virtuvės PLAUTUVĖ  thumbup.gif . Joje net kūdikį galima būtų išmaudyt  bigsmile.gif .

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 12:08)
vinniepooh, gal galit įdėti planelį su visom atskiriančiom sienelėm, langų matmenimis?
Kaip supratau, nenorit darytiprie salos sėdimų vietų? g.gif Tas kampas prie langų labai reikalingas, ar ne?
Bet vat nesuprantu vieno dalyko, kodėl žmonės pasidaro vandens išvadus ir gartraukio angą vos ne toje pačioje vietoje  g.gif ...

Iš pradžių dėliojau virtuvę U formos, kaitlentė buvo planuota viduryje trumposios sienos, todėl ir anga gartraukiui ten., bet dabar man taip nebepatinka ..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 14:22)
thumbup.gif

Vienas privalumas didelės virtuvės plautuvės ir aukšto maišytuvo - ką tik galvą ten išsiploviau  blush2.gif  lotuliukas.gif , nes situacija tokia, kad pas mus kol kas tik dušas ir bide biggrin.gif ... į dušą negaliu dėl operuotos kojos, o bide nelabai patogu... biggrin.gif (iš didelės bėdos aišku galima būtų, čia jau net bliūdo neturint  lotuliukas.gif ). Ir vat mano gelbėtoja - DIDELĖ virtuvės PLAUTUVĖ  thumbup.gif . Joje net kūdikį galima būtų išmaudyt  bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi pora kartu jau galva ploviau virtuvej prie auksto maisytuvo, nes vonia irenginejam biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kas cia deta tarp stalvirsio ir spinteliu? g.gif
http://www.balduarse...03/DSCF2409.jpg
Atsakyti