Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:20)
įdėsiu trumpam sesės virtuvę.. šiek tiek matosi sala.. super patogus reikalas.. pagrindinis darbas vyksta prie jos.. aš vis dar kurpiu mintį visgi ten kriauklę daryt .. man atrodo turėtų būti patogu, kai ji po ranka. gi indus vis tiek indaplovė plaus

vaizdelis kaip iš žurnalo smile.gif

aš jei turėčiau daaug erdvės irgi salą daryčiau ir greičiausiai joje mažą kriauklę. arba kaitlentę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 lapkričio 2013 - 11:23
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 12:23)

aš jei turėčiau daaug erdvės irgi salą daryčiau ir greičiausiai joje mažą kriauklę. arba kaitlentę biggrin.gif

vienas iš pavyzdžių kai namas didelis o virtuvė vos tilpo ir tai po laiptais.. bet smagiai baldininkai išsisuko sakyčiau.. tikrai patogi virtuvė gavosi.. o ta sala iš viso nerealus daiktas smile.gif todėl dabar aš irgi jos noriu smile.gif .. visgi patogumas virtuvėje svarbiausia
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:18)
kolegės patarkit ar verta salą daryt kitokios spalvos, ar nepabos per laiką?

Aš būtinai daryčiau kitos spalvos - ir pasidariau, beje smile.gif. Dėl pabodimo - viskas gali nusibosti, jei jau taip... Jeigu galvojat apie klasiką - tam ji ir klasika, kad taip greit nepabosta, kaip modernas mirksiukas.gif . Jei bus masyvo fasadai, manyčiau, kad galima po kurio laiko pakeisti jų spalvą, jei poreikis bus - tuom masyvas ir skiriasi nuo plokštės, kad jį galima restauruoti, pakeisti smile.gif .
QUOTE(Muxius @ 2013 11 15, 11:27)
gal ALLOC dabar turit?????  (o ar panasu jis kazkiek i natur mediena? turiu minty palietus) Kur KAUNE jo gauti gal kuri zinot????

Taip, Alloc. Vat tokios pas mus. Šių grindų pardavėjai Kaune 4u.gif .
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:43)
pabos pabos wink.gif juolab kad skonis žmogaus sulyg metais keičiasi smile.gif prie šešis metus statėm namą.. nu neblogas gavosi, bet nebenoriu jokio moderno.. klasikos noriu smile.gif todėl statom naują smile.gif senatvė artėja ne kitaip... smile.gif

Vat, pas mus taip pat biggrin.gif . Tik namo neperstatinėjom... jau kokį susiprojektavom, tokį ir pasistatėm. Tik dar bestatant, kai planavau virtuvę, pirminis jos variantas buvo visiškas modernas... doh.gif . Gerai, kad laiku atsikvošėjau tongue.gif . Ir visai nebijau, kad spalvos nusibos schmoll.gif . Jei ką, pasikeisim stalviršius, kuriuos nelabai nutaikėm verysad.gif ...

Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 15, 12:00)
man tos salos kazkoks nesuvokiamas mano smegenim isvis reikalas . Cia jos ale baisiai patogu ? ar vel mada ? nes ziuriu Lt daug su salom virtuviu wink.gif  g.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 12:05)
sala yra ne mados o patogumo reikalas.. ir ne tik lt tos salos daromos.. salai daug erdvės reikia virtuvėje . ne visi tas erdves turi.

drinks_cheers.gif su Cererakennel.
Kažin kažin ar daug čia pas mus tų salų g.gif
Mūsų atveju sala ir patogumas, ir grožis wub.gif , ir erdvių suskirstymas mirksiukas.gif . Svečiai visi prie salos būriuojas, o ne prie stalo doh.gif , nors pusbario kėdžių prie jos dar neturim biggrin.gif - labai jauki vieta mirksiukas.gif .
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 12:05)
beje, klausimas ar ne toj pačioj Lietuvoj tos virtuvės gamintos smile.gif

Daug kur gaminami IKEA baldai, tame tarpe ir Lietuvoje mirksiukas.gif . Ant prekės pakuotės yra parašyta, kur ji pagaminta 4u.gif .

Papildyta:

drinks_cheers.gif

Dabar galvoju, kad saloje prie kaitlentės galėjau pasidaryti mažą plautuvytę unsure.gif ... Toks pribumbasas, bet visai patogu būtų rolleyes.gif . Ale jau šaukštai popiet doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:32)
mes dar Quick step žiūrinėjam.. jis kiek domėjausi nenusileidžia Alloc wink.gif

Kiek dabar apžiūrėjau Quick step - jo yra tik 32 atsparumo klasės (kelias mačiau 33 klasės unsure.gif ), storis brangiausių yra 9,5mm, 25 metų garantija. Vat čia žiūrėjau.
Tuo tarpu Alloc yra 34 atsparumo klasė (kalbu apie Prestige, kurį dėjomės), jų storis 12,3mm - matyt dėl specialaus akustinio pakloto, viso gyvenimo garantija. Čia apie Alloc.
Aišku, jei domėjotės pas pardavėjus, gal jie daugiau ką papasakojo - aš čia tik taip, ant greičio palyginau mirksiukas.gif .
4u.gif
Atsakyti
Teka man rodos pas tave gal ir galima butu uzsukti U formos po langais, bet kiek tada vietos lieka virtuvej? ar nesigaus kaip toj foto kur cia ideta neseniai buvo - sukiesi apie savo asi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 13:01)
Papildyta:

Kiek dabar apžiūrėjau Quick step - jo yra tik 32 atsparumo klasės (kelias mačiau 33 klasės unsure.gif ), storis brangiausių yra 9,5mm, 25 metų garantija. Vat čia žiūrėjau.
Tuo tarpu Alloc yra 34 atsparumo klasė (kalbu apie Prestige, kurį dėjomės), jų storis 12,3mm - matyt dėl specialaus akustinio pakloto, viso gyvenimo garantija. Čia apie Alloc.
Aišku, jei domėjotės pas pardavėjus, gal jie daugiau ką papasakojo - aš čia tik taip, ant greičio palyginau mirksiukas.gif .
4u.gif

dėkui už info drinks_cheers.gif tikrai pasidomėsiu labiau ir Alloc .. šiaip pardavėjai sako kad 33 -34 jau pramoninėm čiut ne patalpom.. klausimas ar gyvenamom tokių reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 lapkričio 2013 - 12:08
QUOTE(murmur @ 2013 11 15, 12:07)
Teka man rodos pas tave gal ir galima butu uzsukti U formos po langais, bet kiek tada vietos lieka virtuvej? ar nesigaus kaip toj foto kur cia ideta neseniai buvo - sukiesi apie savo asi  biggrin.gif

tai ir sakau, kad pas mane per maža virtuvė U formai smile.gif
Atsakyti
vinniepooh, gal galit įdėti planelį su visom atskiriančiom sienelėm, langų matmenimis?
Kaip supratau, nenorit darytiprie salos sėdimų vietų? g.gif Tas kampas prie langų labai reikalingas, ar ne?
Bet vat nesuprantu vieno dalyko, kodėl žmonės pasidaro vandens išvadus ir gartraukio angą vos ne toje pačioje vietoje g.gif ...

Teka, gal gali naują savo planelį su matmenimis įkelt?
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 15, 11:27)
gal ALLOC dabar turit?????  (o ar panasu jis kazkiek i natur mediena? turiu minty palietus) Kur KAUNE jo gauti gal kuri zinot????

Sveikos virtuvininkės,senai jau buvau šioje temoje 4u.gif
Aš jau metai turiu Alloc (Smoked Oak) grindis visame name,taip pat ir virtuvėje..Po metų naudojimo galiu tik teigiamai apie šias grindis atsiliepti. Jos tikrai yra labai panašios į medieną vizualiai ir gana šiltos vaikštant basomis,bet kartu yra gerokai atsparesnės braižymui ir visokiam neatsargiam naudojimui,nei natūralios lentos.Vienintelis būtų gal "išlindęs"noras,kad nebūtų jau tokios visai visai matinės ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 13:07)
dėkui už info  drinks_cheers.gif tikrai pasidomėsiu labiau ir Alloc .. šiaip pardavėjai sako kad 33 -34 jau pramoninėm čiut ne patalpom.. klausimas ar gyvenamom tokių reikia  g.gif

Nežinau... reikia ar nereikia, bet pas mus iš visų kambarių išėjimai į terasas yra. Taip kad, geriau jau tegul bus atsparesnės grindys smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:38)
galvoju nu pabos ta spalvota sala  , gi turbūt galim fasadus pakeist iš bėdos  g.gif

Su tom spalvom ir pabodimu tai idomus reikalas. Man buvo taip: kadangi darbe pavargstu žiauriai nuo tempo ir žmonių tai norejau namie visiskos ramybes ir kambarius issidaziau baltai su vos vos tokiu pilkai zalsvu atspalviu- gavosi sienos nesterilios baltos spalvos, o skirtumas matomas paziurejus i lubas, nes jos baltos. Sakiau viso buto sienos bus tokios spalvos- bet savo nelaimei uzmaciau tapetus kurie tuo momentu man atseit patiko. Paskui daug begimo, medziagu pirkimo, vyras kaip viesulas per senius bego, rinko ir nebeisdrisau paskutiniu momentu pasakyti kad suabejojau del tu tapetu doh.gif Dabar nekenciu kolidoriaus ir virtuves vienos sienos del tu nelemtu spalvu. O kambariais dziaugiuosi jau 6 metus. Bet nesureiksminu, gyvenu ir tiek. Jei tik visa beda butu sienu ar baldu spalvose rolleyes.gif
Sorry uz paklode bet isvada tokia: jei abejoji dabar tai dar 100 kartu pagalvok 4u.gif

QUOTE(vinniepooh @ 2013 11 15, 12:01)
Ačiū, žiūriu, kad ne tą įkėliau kaip antrą variantą. Dar apie tokį dėliojimą galvoju:

g.gif ta sala nei sioka nei tokia- kaip pasimetus butu. Bet gal cia programoje nera atitinkamu baldeliu kad sudelioti. Mano akiai truksta harmonijos .

QUOTE(Juodai @ 2013 11 15, 12:51)
Taip, Alloc. Vat tokios pas mus. Šių grindų pardavėjai Kaune  4u.gif .

notworthy.gif ale tai blondine as- gi pati galejau pasiziureti blush2.gif
Cererakennel- grazi seses virtuve, stalas su kedem labai patiko. O pati jau noriu skandinavisko varianto. Kad viskas butu labai paprasta, silta ir kad kvepetu namai pyragais rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 13:07)
dėkui už info  drinks_cheers.gif tikrai pasidomėsiu labiau ir Alloc .. šiaip pardavėjai sako kad 33 -34 jau pramoninėm čiut ne patalpom.. klausimas ar gyvenamom tokių reikia  g.gif

Pas mane dabar 32 ir tikrai tikrai per mazai man.

QUOTE(lietinga @ 2013 11 15, 13:09)
Sveikos virtuvininkės,senai jau buvau šioje temoje 4u.gif
Aš jau metai turiu Alloc (Smoked Oak) grindis visame name,taip pat ir virtuvėje..Po metų naudojimo galiu tik teigiamai apie šias grindis atsiliepti. Jos tikrai yra labai panašios į medieną vizualiai ir gana šiltos vaikštant basomis,bet kartu yra gerokai atsparesnės braižymui ir visokiam neatsargiam naudojimui,nei natūralios lentos.Vienintelis būtų gal "išlindęs"noras,kad nebūtų jau tokios visai visai matinės ax.gif

Nu labai aciu uz komentara. Leksiu ziureti, nes dabar man ju reikia- "numirk-atsikelk"
Atsakyti