QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:11)
vengiu prie lango statyt, kadangi dabar šildymo sezonas prasidėjęs, prie lango stovi radiatorius, kurį bus galima nuimti tik pavasarį
o ir šiapi dėl palangių aukščio nenorėjau prie lango spintelių
va su daugiau spintų. aišku šonai nebus tokie pilki ir vaizdas bus kitas
dar galvoju, kad nereik tų spintų tokių aukštų. reiks lygiuot į šaldytuvą, arba daryt spintelę virš šaldytuvo, tada lygiuot į tą aukštį. kaip ir viršutines spinteles beje tada.
as ir lyginiciau auksti
man ir griozdas ta virtuve atrodo
Aisku tu geriau matai , ka isisvaizduoji. As kai megstu minimaliai daiktu man uchhh sunku butu ant duseles
Cererakennel , man gal butu geriau viena spalva , bet vel cia man
man tos salos kazkoks nesuvokiamas mano smegenim isvis reikalas . Cia jos ale baisiai patogu ? ar vel mada ? nes ziuriu Lt daug su salom virtuviu
Teka o jei sildomas grindi suklot ir isvis taradiatoriu nulupti ?
na cia kaip as dariau , nulupom , ir man jo veirtuvej nereikejo taip ar taip ..... tik kazkas palei siena stovejo
O del radiatoriaus po langu , istorija su manim buvom . Atvaziavo anglai det naujo centrinio sildymo radiatoriai stovejo palei sienas , na angliskai
as jiem sakau man visi po langais . Tai zmones skambino man i darba koki desim sykiu , pasiklausti ar as nepersigalvojau
tai sake cia viena as tokia , kur radiatoriai visi po langu iskyrus virtuve ir vonia
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:55)
taip taip, taip visai ir norėčiau, tik toj ikejoj nėra tokių spintų su stiklinėm lentynėlėm
o dėl lygiavimo irgi rašiau, kad reiktų lygiuot aukščius
Papildyta:
supratau
Ikea virtuve ? mhhh nenusivilsi ?
o ne pigiau lt ja uzsikyt, ir pasigamint kokia nori ?
Man Ikea nea ......