Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 6

QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 11:41)

tai ir pati virtuvė pabost gali mirksiukas.gif  ne tik sala juk

pabos pabos wink.gif juolab kad skonis žmogaus sulyg metais keičiasi smile.gif prie šešis metus statėm namą.. nu neblogas gavosi, bet nebenoriu jokio moderno.. klasikos noriu smile.gif todėl statom naują smile.gif senatvė artėja ne kitaip... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 10:43)
pabos pabos wink.gif juolab kad skonis žmogaus sulyg metais keičiasi smile.gif prie šešis metus statėm namą.. nu neblogas gavosi, bet nebenoriu jokio moderno.. klasikos noriu smile.gif todėl statom naują smile.gif senatvė artėja ne kitaip... smile.gif

perstatinėjat namą tik dėl to, kad kitokio stiliaus norit? biggrin.gif gerai, kad galit sau tai leist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:11)
va su daugiau spintų. aišku šonai nebus tokie pilki ir vaizdas bus kitas smile.gif
user posted image

Tą šoną kur baltas(pilkas) gal norit padaryti irgi atidaromą pvz galima ir stiklinį kokį,gražiems indams. ta prasme iš dviejų šonų kad atsidarytų.o galima ją ir žemesnę daryt kaip šaldytuvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 15 lapkričio 2013 - 10:52
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 11:44)
perstatinėjat  namą tik dėl to, kad kitokio stiliaus norit? biggrin.gif gerai, kad galit sau tai leist  thumbup.gif

na tikrai ne dėl to smile.gif bet naujam name noriu visai kitokio stiliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 11 15, 10:50)
Tą šoną kur baltas(pilkas) gal norit padaryti irgi atidaromą pvz galima ir stiklinį kokį,gražiems indams. ta prasme iš dviejų šonų kad atsidarytų.o galima ją ir žemesnę daryt kaip šaldytuvas.

taip taip, taip visai ir norėčiau, tik toj ikejoj nėra tokių spintų su stiklinėm lentynėlėm biggrin.gif o dėl lygiavimo irgi rašiau, kad reiktų lygiuot aukščius
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 10:53)
na tikrai ne dėl to smile.gif bet naujam name noriu visai kitokio stiliaus  mirksiukas.gif

smile.gif supratau
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:11)
vengiu prie lango statyt, kadangi dabar šildymo sezonas prasidėjęs, prie lango stovi radiatorius, kurį bus galima nuimti tik pavasarį  doh.gif o ir šiapi dėl palangių aukščio nenorėjau prie lango spintelių

va su daugiau spintų. aišku šonai nebus tokie pilki ir vaizdas bus kitas smile.gif
user posted image

dar galvoju, kad nereik tų spintų tokių aukštų. reiks lygiuot į šaldytuvą, arba daryt spintelę virš šaldytuvo, tada lygiuot į tą aukštį. kaip ir viršutines spinteles beje tada.

as ir lyginiciau auksti smile.gif man ir griozdas ta virtuve atrodo blush2.gif Aisku tu geriau matai , ka isisvaizduoji. As kai megstu minimaliai daiktu man uchhh sunku butu ant duseles wink.gif

Cererakennel , man gal butu geriau viena spalva , bet vel cia man smile.gif man tos salos kazkoks nesuvokiamas mano smegenim isvis reikalas . Cia jos ale baisiai patogu ? ar vel mada ? nes ziuriu Lt daug su salom virtuviu wink.gif g.gif

Teka o jei sildomas grindi suklot ir isvis taradiatoriu nulupti ? g.gif na cia kaip as dariau , nulupom , ir man jo veirtuvej nereikejo taip ar taip ..... tik kazkas palei siena stovejo smile.gif O del radiatoriaus po langu , istorija su manim buvom . Atvaziavo anglai det naujo centrinio sildymo radiatoriai stovejo palei sienas , na angliskai smile.gif as jiem sakau man visi po langais . Tai zmones skambino man i darba koki desim sykiu , pasiklausti ar as nepersigalvojau biggrin.gif tai sake cia viena as tokia , kur radiatoriai visi po langu iskyrus virtuve ir vonia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 11 15, 10:55)
taip taip, taip visai ir norėčiau, tik toj ikejoj nėra tokių spintų su stiklinėm lentynėlėm biggrin.gif o dėl lygiavimo irgi rašiau, kad reiktų lygiuot aukščius
Papildyta:

smile.gif supratau

Ikea virtuve ? mhhh nenusivilsi ? blush2.gif o ne pigiau lt ja uzsikyt, ir pasigamint kokia nori ? blush2.gif Man Ikea nea ...... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 09:37)
viniepooh, man antras variantas labiau patinka. Tik salą sukčiau 90 laipsnių kampu, kad ji būtų atsukta priekiu į valgomąja zoną. Toks išdėstymas dar ir vizualiai praplėstų stačiakampę patalpą.. ups dabar tik pamačiau visos patalpos planą..tuomet pirmas variantas visai patalpai tinka labiau.

Ačiū, žiūriu, kad ne tą įkėliau kaip antrą variantą. Dar apie tokį dėliojimą galvoju:

user posted image Virtuvės baldus pridengčiau dekoratyvine sienute, iš svetainės daugiau matytųsi tik šaldytuvas su sala.
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 15, 11:00)
Teka o jei sildomas grindi suklot ir isvis taradiatoriu nulupti ?  g.gif 

Ikea virtuve ? mhhh nenusivilsi ?  blush2.gif o ne pigiau lt ja uzsikyt, ir pasigamint kokia nori ? blush2.gif Man Ikea nea ......  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

ne, esmė ta, kad kai šildymas įjungtas, nėra kaip atjungt radiatorių, na sistemos tai nieks neužsuks. nebent kažkokiais būdais pavyks apeit.

ne, ne ikejoj pirksiu, tik programa ikejos naudojuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 11 15, 12:00)
Cererakennel , man gal butu geriau viena spalva , bet vel cia man smile.gif man tos salos kazkoks nesuvokiamas mano smegenim isvis reikalas . Cia jos ale baisiai patogu ? ar vel mada ? nes ziuriu Lt daug su salom virtuviu wink.gif  g.gif

sala yra ne mados o patogumo reikalas.. ir ne tik lt tos salos daromos.. salai daug erdvės reikia virtuvėje . ne visi tas erdves turi.

viniepooh, man šiaip tas va įdėtas gerai žiūrisi. mirksiukas.gif tik kažkaip ta sala man be vietos smile.gif

o Ikea'joj man kelios virtuvės pasirodė net labai neblogos.. tik kaina kaip ekonominių baldų nemaža .. beje, klausimas ar ne toj pačioj Lietuvoj tos virtuvės gamintos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 lapkričio 2013 - 11:08
user posted image
is pradziu as labai norejau tokios virtuves spalvos . blush2.gif Betr kazkaip ilgai ziuredama persigalvojau , kieno namai klasika super ypac jei jie dideli . bigsmile.gif

Teka , maniau Ikea virtuve rausi smile.gif Nors vel as labai prie ikea , man ten toks pinigu metimas kai ju neturi , i bala . blush2.gif

user posted image
Sita man grazi tongue.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:05)
sala yra ne mados o patogumo reikalas.. ir ne tik lt tos salos daromos.. salai daug erdvės reikia virtuvėje . ne visi tas erdves turi.

o Ikea'joj man kelios virtuvės pasirodė net labai neblogos.. tik kaina kaip ekonominių baldų nemaža .. beje, klausimas ar ne toj pačioj Lietuvoj tos virtuvės gamintos smile.gif

Man amerikonu mados reikalas jos blush2.gif bet vel.....

As isvis is U darai tik L ...... nes man isvis uztektu I formos smile.gif palei langa po kriaukle tokios virtuves biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
įdėsiu trumpam sesės virtuvę.. šiek tiek matosi sala.. super patogus reikalas.. pagrindinis darbas vyksta prie jos.. aš vis dar kurpiu mintį visgi ten kriauklę daryt .. man atrodo turėtų būti patogu, kai ji po ranka. gi indus vis tiek indaplovė plaus

user posted image
Atsakyti
user posted image
grazu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 15 lapkričio 2013 - 11:25